FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mene samo zanima jesu li oni uopste trenirali dok je bila ova pauza, ikakva priprema bilo sta ???
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- PointBlank
- Kontakt:
Sto bi ih postovao ako idu kontra kluba? Trenutno nista bolji od kona s lavora, al nikako.1921boy je napisao/la: ↑21 nov 2021, 15:49Poštujem Manijake kao grupu, definitivno broj 1. u državi ali daj malo da sagledamo situaciju, ne vidim da su bakljada i pirotehnika način iskazivanja nepoštovanja ili da tim pokazuju da vole klub. To je potpuno suprotno pogotovo sad kad su nam omče za vratom tako da nam na cijelu situaciju nisu potrebna nova dugovanja i nove kazne. Barem moje neko mišljenje. Ako hoće da otjeraju Tomu, sačekaj ga ispred kapije kad završi utakmicu, popričaj sa njim, reci ne ide ovo ono, daj popravi ili odlazi, napravi malo pritisak a ne odmah zbog tvrdoglavosti tjerati klub da mora plaćati kazne.
Drugo kakav su navijaci faktor na ovom usranom balkanu, pa da tjeraju i dovode navijace. Jel oni placaju trenera i osiguravaju uslove? Nisam siguran. Mnogo vece masinerije ne smjenjuju trenera radi par krezubih navijaca..
Bravo Ante, ne vjerujem da to pišem al eto 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tek će da gori!
-
- Kontakt:
E koja si ti **** od trenera moj ivkoviću.
Bravo Koca sine!!!
Bravo Koca sine!!!

Željezničar za život cijeli!
Ovaj spiker **** najveci haha, ruka jeste al novo pravilo kaze da ruka mora bit odvojena od tijela tako da, bravo za sudca
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Veoma značajna pobjeda pred kraj polusezone. Utakmica manje više egal i oni su imali određene prilike i određeni pritisak kao i mi, mi smo bili bolji za ta dva gola i to je to. Idemo sad odraditi još dvije utakmice pa vidjeti dalje šta i kako.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- NerminFatic
- Kontakt:
Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!
Sta ti je glupane, dobro je covjek i reko, klub ne postoji, radi par ljudi iz administracije operativno i to je to pored skupstine.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Dobro je i rekao, ovo je bruka na sta smo spali... Pa zovi ovog iz Amerike i molit ga da sto prije ulozi pare jer ovako svaki dan je samo novi dug.NerminFatic je napisao/la: ↑21 nov 2021, 17:21Sta ba klub ne postoji, Ivkovicu, cikpa ti materina!!!
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Sto se smrzoh yebem ti ove zimske tekme. 
Sve u svemu perfektno kolo i sto se tice naseg rezultata, ali i drugih. Poklopilo nam se.
Radnik nije imao sut u okvir gola, a mi smo imali 7 (prema statistici sa Rezultata). Najbitnije da smo pobijedili sve u svemu, igra manje-vise nebitna u ovom momentu. Pokusati uzeti sta u ova dva kola da se odmaknemo.
Sto se tice Manijaka iskreno mi je drago sto su pjevali onu Dininu. Uvrijedljiva nije, psovke nema tako da nema potrebe neko da trazi da se ne pjeva kad se odnosi na cjelokupno stanje Kluba. Nema potrebe da ih iko "usutkuje". Minus im je ovolika pirotehnika. Lijepo izgleda na oko to je tacno, ali mora se Klub gledati malo. Ako ce oni platiti neka pale.

Sve u svemu perfektno kolo i sto se tice naseg rezultata, ali i drugih. Poklopilo nam se.
Radnik nije imao sut u okvir gola, a mi smo imali 7 (prema statistici sa Rezultata). Najbitnije da smo pobijedili sve u svemu, igra manje-vise nebitna u ovom momentu. Pokusati uzeti sta u ova dva kola da se odmaknemo.
Sto se tice Manijaka iskreno mi je drago sto su pjevali onu Dininu. Uvrijedljiva nije, psovke nema tako da nema potrebe neko da trazi da se ne pjeva kad se odnosi na cjelokupno stanje Kluba. Nema potrebe da ih iko "usutkuje". Minus im je ovolika pirotehnika. Lijepo izgleda na oko to je tacno, ali mora se Klub gledati malo. Ako ce oni platiti neka pale.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ja sam siguran da na racunu Manijaka ima vise novca nego na bilo kojem blokiranom racunu kluba.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Citav stadion je pjevao, ne znam sta serete konstantno po jugu
Ništa čovjek nije pogriješio, članovi skupštine i par ljudi iz administracije trenutno rukovode klubom. Upravni odbor je tu fiktivno. Svako kolo je neizvjesno hoćemo li igrati ili ne, hoće li neko poslati tužbu ili ne i blokirati nas, hoće li neko dobiti parnicu pa dobiti presudu prinudne naplate, plate opet kasne, ekipa nema bonusa i premija. I ovo već funkcioniše dvije godine ovako. Ako ja Ivkovića ne mirišem kao trenera ne mogu reći da ovo nije istina i da nije upravu. Sa ovim se slažem od a do ž, nama preostaje da bodrimo ekipu i podržavamo onoliko koliko smo u mogućnosti, nadati se da će ovaj dogovor sa investitorom biti sklopljen što prije ovakav način rada kao predhodne dvije godine je produžavanje agonije i guranje kluba u ambis ništa više.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Jug
Kocevic 

Prvo poluvrijeme baš loši, visili u par navrata.
Drugo poluvrijeme gol u vakat, Radnik nešto bolji pravi određeni pritisak, penal hmm (mi bi Grbicu sve po spisku). Onda dođem kući i vidim po statistici mi 7 udaraca po golu, oni 0. Statistika i viđeno niđe veze. Al tri bobe su tri bobe.
A da li Jug treba komentaristi ... Kome li samo ono treba. A očito nekom treba.
Drugo poluvrijeme gol u vakat, Radnik nešto bolji pravi određeni pritisak, penal hmm (mi bi Grbicu sve po spisku). Onda dođem kući i vidim po statistici mi 7 udaraca po golu, oni 0. Statistika i viđeno niđe veze. Al tri bobe su tri bobe.
A da li Jug treba komentaristi ... Kome li samo ono treba. A očito nekom treba.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Konzerva, lakilone i 22 gosta.