bi*OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 21:58Mozda bih i trebali, imam tonu old school slika, mogu ih cijeli dan postavljat. Mozda navijacki izvjestaji (old school)![]()
Pa naravno. Ovdje neke ide aktuelno i svježe.

bi*OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 21:58Mozda bih i trebali, imam tonu old school slika, mogu ih cijeli dan postavljat. Mozda navijacki izvjestaji (old school)![]()
Halo brzo tipkam, sto mi se je svako svezao, nisam mlad kao vi. Ako su jos neki za, mozemo otvoriti temu, imam i sliku Robijasi od prije rata, treca i druga liga gostovanjaConvicts1988 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:00bi*OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 21:58Mozda bih i trebali, imam tonu old school slika, mogu ih cijeli dan postavljat. Mozda navijacki izvjestaji (old school)![]()
Pa naravno. Ovdje neke ide aktuelno i svježe.![]()
Napravi takvu temu, taman bi dobro dosla. Bice finih slika, samo ce lentasi ostati uskraceni za slike, ali nema veze uzivat ce u slikama maticnog kluba. Samo jakoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 21:58Mozda bih i trebali, imam tonu old school slika, mogu ih cijeli dan postavljat. Mozda navijacki izvjestaji (old school)![]()
Uhvatio si dobar ritam, što jest jesttutankamon1905 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 22:23Odlicno. Mozete li otvorit i temu fudbalska postignuća(old school), da vas ne moramo gledat ovde više
Lesinari su prvi u BiH imali bar salove.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑21 nov 2021, 20:49sigurno da znam i da je debelo poslije bar 3 druge bh grupe , al da ne ulazimo u raspravu nek vjeruje ko sta hoce![]()
manijaci , lesinari![]()
Nama si na ovakva izdanja pisao " mizerna brojka " a za svoje fenomenalno izdanje.
U pravu je 90ka sto se tice brojke kod kuce, to je u 10-20 ljudi razlika.
Otprilike ista brojka, mozda Hordi malo vise ali istina da je to za njih ocajno jer su najveca grupa u drzavi i ovo im je dno. Sa druge strane za manijake je ovo dobro jer su uvjek bili samo prosjecna grupa a sada su na nekom vrhuncu pa su se malo digli u nebesa, misle da su veliki.
Ljudi bodre jedni druge pozivaju na utakmice daju pare sav neuspjeh na zelenom travnjaku pokrivaju da budu što bolji na tribini i onda od price njihove da dominiraju dolazimo do istog kopa.
Nisam pisao godinu, ali tako je.
Pa to i pišu uglavnom Manijaci, ponekad i @killa uleti i uzme im ga objeručke.
smijes li postaviti slike domacih tekmi bez rodjendana pa da uporedimo?
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, AvantiBL, bhfanatic14, CentarsutNaClanak921, fks74, Fudbalmozak2, gh0stHZ, Guest1945, Hrammm1921, JavierBosnia, leo1946, samirr, Sheyi, svrakino1921, Vanja8, VolimBiH96 i 144 gosta.