Troll bolan.90minut je napisao/la: ↑22 nov 2021, 01:52Nama si na ovakva izdanja pisao " mizerna brojka " a za svoje fenomenalno izdanje.![]()
A brojka skoro ista i ovaj vikend plafon 100 ljudi više na jugu..
Smiješno je koliko vam se digla grupa i poziva sve na stadion da nekom pokaže da su " najjaci " ranije godine se nije ovoliko para trošilo na tribinu pa ne zna covjek da li da pohvali ili da kritikuje.
Vizuelno odlicno stvarno Leševi isto pa i Sokolovi.
Mi loše razocarao sam se na ovakvim utakmicama moraš ponijeti zastave na 2 koplja i raznovrsno da bude.
Faustino bilo je bar šalova kod nas u to vrijeme i to vjerovatno više od ostalih još kao " dijete " sjecam se jer od 2000 sam ja na sjever išao i na istok uporedo s pauzama naravno.
Sto se slike tice isto pišemo nema ovdje jednog da je dovoljno star da je pratio Veleža pa mi je zato ovaj degenerik komedija s mitomanskim pricama.
A kao što rekoh ako je neko pratio Hajduka uporedo preko toga i mogu preci jer je takav mentalitet u državi bioda možda mi nismo pratili druge, al' je 80% tribina takva šabanica bila da je prakticno ista karna kao da jesmo.
Prepričavać događaja ili famozni mahalaš. Kako ti je lakše.
Sve ti je dovoljno kada vidiš da ispod radara prođe odrađen bubanj fukarama(možda je nenamjerno ispod radara).