Napisao je u množini, Pirić je već prežvakana tema.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Dedic lijevog, Jasic desnog danas. Sta je s Jasicem, je li bi on za nas igrao? 
Sta ce nam? Imamo Cipetica i Civica.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bh skola fudbala
Ko je ovaj Melvin Ramusovic na klupi Heidenheima, 20 godina mu, zadnji vezni i pise mu da je igrao za nasu u19 ekipu dvije tekme, ja ga se ne sjecam
Pohvale za dupli sport za objave Cuica od neki dan, a sada i Volodera..trebaju mediji to jos jace napadat i pritiskat savez, a ne evo kad se izgubi vec momak.
Momak ce izgleda izrasti u top stopera, a niko ni da se sjetio da se izvrsi pritisak da ostane kad je otisao.
Koliko momci idu kod komsija da igraju, toliko i sami sebe ukopavamo sa glupim radom.
Ne znam da li je momak izgubljen skroz radi tog pravila da se drzavljanstvo jednom mjenja ili je to drugacije u mladjim kategorijama?
Odigrao evo i 70min neki dan za Njemacku u20, a u Mariboru ove sezone ima vise minuta nego Sanicanin u Partizanu. S tim da momak ima 20g. i takodjer je ljevak. Taman za tog lijevog stopera.
Voloder Hadzikadunic Ahmedhodzic. Linija bi bila za buducih 15g jbt.
Nesposobni sistem i nakaradan savez
Momak ce izgleda izrasti u top stopera, a niko ni da se sjetio da se izvrsi pritisak da ostane kad je otisao.
Koliko momci idu kod komsija da igraju, toliko i sami sebe ukopavamo sa glupim radom.
Ne znam da li je momak izgubljen skroz radi tog pravila da se drzavljanstvo jednom mjenja ili je to drugacije u mladjim kategorijama?
Odigrao evo i 70min neki dan za Njemacku u20, a u Mariboru ove sezone ima vise minuta nego Sanicanin u Partizanu. S tim da momak ima 20g. i takodjer je ljevak. Taman za tog lijevog stopera.
Voloder Hadzikadunic Ahmedhodzic. Linija bi bila za buducih 15g jbt.
Nesposobni sistem i nakaradan savez
BašČelik!🖤❤️
Jesi ikad gledao utakmicu? ili pricas neku glupost sto ss.ba pise bez veze clanak? a ti ga odmah u prvi 11 stavio
lik nije bolji od nasi mladi stopera koji igraju u ovoj ligi. on je svoje pokazo kad je nas pasos bacio da bude "svabo" i nek bude svabo. ne moze on nazad kako on hoce.
lik nije bolji od nasi mladi stopera koji igraju u ovoj ligi. on je svoje pokazo kad je nas pasos bacio da bude "svabo" i nek bude svabo. ne moze on nazad kako on hoce.
Jesil ti kojim slucajem gledao Maribor ove sezone pa se usudjujes uporedjivat?
Logicno da ga neces lansirati odmah u prvi 11, ali momak ce izgleda biti top stoper, pogotovo radi te noge i vec kvalitetnih minuta.
Sve ti govori da je odigrao sve utakmice za Maribor ove sezone i ima 20g. Takodjer za Svabe neki dan 70min na lijevom stoperu.
Pa u slicnom timu i slicnoj ligi ti igra stoper iz prve postave repke, a ima 26g.
Kakva je to nasa liga upoznaj me bgt, pa da imamo takvih
To ona standardna nasa,imamo mi takvih za bacanje. Pa gdje su ti za bacanje,niko transfera napravit ne moze prije 27
Logicno da ga neces lansirati odmah u prvi 11, ali momak ce izgleda biti top stoper, pogotovo radi te noge i vec kvalitetnih minuta.
Sve ti govori da je odigrao sve utakmice za Maribor ove sezone i ima 20g. Takodjer za Svabe neki dan 70min na lijevom stoperu.
Pa u slicnom timu i slicnoj ligi ti igra stoper iz prve postave repke, a ima 26g.
To ona standardna nasa,imamo mi takvih za bacanje. Pa gdje su ti za bacanje,niko transfera napravit ne moze prije 27
BašČelik!🖤❤️
Voloder odigrao puno takmičarskih tekmi za nas, morao je promijeniti sportsko državljanstvo da bii nastupio za Švabe.
Možemo ga zaboravit, a možemo i nasijedat na ložione i diskutovat desetak strana. Eto nek ga Starčević pozove u U21, taman je za to
Možemo ga zaboravit, a možemo i nasijedat na ložione i diskutovat desetak strana. Eto nek ga Starčević pozove u U21, taman je za to
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 22 nov 2021, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Drug svabija je @Zukanov teren. Upucen je u nase igrace tamo.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 14:37Jesil ti kojim slucajem gledao Maribor ove sezone pa se usudjujes uporedjivat?
To ona standardna nasa,imamo mi takvih za bacanje. Pa gdje su ti za bacanje,niko transfera napravit ne moze prije 27![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zukan je certificirani ekspert za Cvajtu i Slovensku 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jel ti molis i curu kad te prevari da ti se vrati?mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 14:37Jesil ti kojim slucajem gledao Maribor ove sezone pa se usudjujes uporedjivat?
To ona standardna nasa,imamo mi takvih za bacanje. Pa gdje su ti za bacanje,niko transfera napravit ne moze prije 27![]()
Pokazi malo postovanja jbt. Koji ce nam qrac taj lik.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- ASD
- Kontakt:
Maribor je nivo Zrinjskog.
Npr Hrvati imaju toliko dobrih igraca i vrate Sosu da im igra, a mi puni postovanja.
Neces ga molit. Momak pokazuje fin talenat i treba pokusat zaganjat opet, mozda i zeli nazad ako se poprica s njim, ako nema interesa kulturno mu se moze zahvalit.
Bolji sad od naseg standardnog stopera, ali eto mi nedamo svakom da igra samo istinskim patriotama.
Prvi Sanicanin i kompanija da je imala malo bolju karijeru igrala bi za komse, jer nismo u stanju zadrzati iole kvalitenijeg. Treba se i potrudit, a ne cekat s neba patriote da igraju.
Neces ga molit. Momak pokazuje fin talenat i treba pokusat zaganjat opet, mozda i zeli nazad ako se poprica s njim, ako nema interesa kulturno mu se moze zahvalit.
Bolji sad od naseg standardnog stopera, ali eto mi nedamo svakom da igra samo istinskim patriotama.
Prvi Sanicanin i kompanija da je imala malo bolju karijeru igrala bi za komse, jer nismo u stanju zadrzati iole kvalitenijeg. Treba se i potrudit, a ne cekat s neba patriote da igraju.
BašČelik!🖤❤️
- ASD
- Kontakt:
Samobanuj se za te bljuvotine.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:21Npr Hrvati imaju toliko dobrih igraca i vrate Sosu da im igra, a mi puni postovanja.
Pa i Voloder bi tom logikom igrao za komše da ima kvalitet.
Jesi svjestan kolika je razlika između Partizana i Maribora?
Niko nije rekao da se ne treba diskutovati o Austrijancima jer se momci pokazuju isto top..ali treba sve provjerit nismo mi veliki, i ovo sto imamo nam ode ispred nosa.
Jedino ako nema pravo igrati za nas, onda zdravo prijatno.
BašČelik!🖤❤️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Spavajte momci, jedno barem 7-8 godina neće biti dobrih talenata vrijedno ustati sa stolice. A kad kažem talenat, mislim na nivo Džeke, Misimovića ili Pjanića
Ovaj Husković je OK talenat, ali sa visinom 1.80m će morati dobro poraditi na kontroli lopte i završnici. Daleko, daleko od bilo kakve seniorske reprezentacije.
Ne brinite, i ako nam omakne kakav igrač, možda bude gubitak ali u većini slučajeva je to kao kad ogrebeš dvicu.
Ovaj Husković je OK talenat, ali sa visinom 1.80m će morati dobro poraditi na kontroli lopte i završnici. Daleko, daleko od bilo kakve seniorske reprezentacije.
Ne brinite, i ako nam omakne kakav igrač, možda bude gubitak ali u većini slučajeva je to kao kad ogrebeš dvicu.
⚜️~⚜️~⚜️
Kakve bljuvotine? Nista ja nemam protiv Sinise i slicnih, samo protiv saveza i nakaradnog sistema. Da je bolji logicno da bi igrao da ima priliku u boljem okruzenju, kao sto je vecina uradila..Jovici i slicni, a vjeruj da bi ih nekolicina ostalo da se radi kako treba.ASD je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:30Samobanuj se za te bljuvotine.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:21Npr Hrvati imaju toliko dobrih igraca i vrate Sosu da im igra, a mi puni postovanja.
Voloder je vec otisao da igra, ne za komse, nego za Svabe..isti djavo. Pa radi toga i kazem da treba zaganjati.
Razlika je tolika da covjek sa 26g ima slicno nastupa u Partizanu nego momak sa 20 u Mariboru.
BašČelik!🖤❤️
- ASD
- Kontakt:
Samo što je Partizan tri nivoa iznad Maribora.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:44Kakve bljuvotine? Nista ja nemam protiv Sinise i slicnih, samo protiv saveza i nakaradnog sistema. Da je bolji logicno da bi igrao da ima priliku u boljem okruzenju, kao sto je vecina uradila..Jovici i slicni, a vjeruj da bi ih nekolicina ostalo da se radi kako treba.ASD je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:30Samobanuj se za te bljuvotine.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:21Npr Hrvati imaju toliko dobrih igraca i vrate Sosu da im igra, a mi puni postovanja.
Voloder je vec otisao da igra, ne za komse, nego za Svabe..isti djavo. Pa radi toga i kazem da treba zaganjati.
Razlika je tolika da covjek sa 26g ima slicno nastupa u Partizanu nego momak sa 20 u Mariboru.
Jest eto cetriASD je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:05Samo što je Partizan tri nivoa iznad Maribora.mrAdislic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:44Kakve bljuvotine? Nista ja nemam protiv Sinise i slicnih, samo protiv saveza i nakaradnog sistema. Da je bolji logicno da bi igrao da ima priliku u boljem okruzenju, kao sto je vecina uradila..Jovici i slicni, a vjeruj da bi ih nekolicina ostalo da se radi kako treba.
BašČelik!🖤❤️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sheyi i 19 gostiju.