Nego, isteklo mi je vrijeme za razonodu na ovoj temi. Uzivajte i lijepo se igrajte, posebno vi "zakljucani", a svjeze vakcinisani.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Potpuno netacno. Ti odlucujes hoces li jesti pastetu ili sudzuku ili ces paradajz ili keks. Ali od 5000 namirnica izmedju kojih biras, ni za jednu do kraja ne znas sastojke, tako da ti dodje na isto, tj. Nisi nista odabrao. ne mozes odabrati da jedes nesto u cemu potpuno znas sastojke, da ti 100% nema nikakav dodatak, da je krava cije ces mlijeko piti ili meso jesti hranjena hranom kojoj znas sastav. Ne odlucujes kakav ces zrak disati. Ne odlucujes kakvu ces vodu piti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:54Ne znam, ali JA odlucujem hocu li to jesti ili necu.JA!!!Juventinissimo je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:51Ti znas sta je u sudzuku, hrenovkama, pastetama. O **** vam sunce prosvijetljeno i stoposto bio-ispitani nacin zivota.![]()
Vidis kako si nadosao na poentu.
Nisam ja ni govorio o tvojim motivima. Ti procenti o kojima pričas su laž, daleko od toga da ima zemlja u kojoj 90 % ljudi ima razmišljanje poput tebe. U rodbini imam masu vakcinisanih kojima ne smeta to što ja nisam nit ja ulazim u njihove motive što oni jesu.Juventinissimo je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:57
Analogija ti donekle stoji i necuse truditi da pobijam.![]()
Ali si profulao moje licne motive. Ukratko, mene boli **** za tvoje zdravlje. Samo ne zelim da dolazim u kontakt sa tobom ida dijelimo istu prostoriju. Meni se nije svidjelo okruzenje u BiH, promijenim zemlju. Ne svidja ti se posao, promijenis firmu. Ne valja zena, nadjes drugu. Ovdje ne mogu da to primijenim i trazim od drzave da odvoji i makne stoku od mene. Ne mora ih pelcovat sto se mene tice, samo nek ih omedji i u tor navece ubaci.
Provakseri, kojih je >90%, sada trebaju da protestvuju dok ne ostvare svoja prava.
Ne brate, na ovoj temi naučili smo da su antivakseri glupi neodgovorni papci i to smrdljivog zadaha koji ne brinu ni za svoje zdravlje a tek nečije drugo.
PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 nov 2021, 16:17Moze li ovo stajat umjesto reklama na forumu? Mada, ne razumiju maloumni antivakseri ni kad im netko ovako nacrta.
Vucic nabio 44% s onih 20-30 eura sto je dijelio.
Trebali su i ovi nasi dijeliti, ali po pet maraka, rulja bi i zbog tog vlastitu majku prodala, kamoli se cijepila.
Pa mahom da.chily-rz je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:02Ne brate, na ovoj temi naučili smo da su antivakseri glupi neodgovorni papci i to smrdljivog zadaha koji ne brinu ni za svoje zdravlje a tek nečije drugo.
Vakseri su naravno intelektualci, uzorni građani i oni su ti koji mnogo brinu o zdravlju ljudi i prvenstveno o svom ličnom zdravlju tako da si ti obrnuo vaksera za antivaksera.
Koliko puta treba ovdje ponoviti da antivakseri ne postoje, niko nije protiv vakcinacije, možda smo više stopucjenamaantivakseri ili neksebodekodjehocesamodanenamece.
Smiji se ti, ali znas i sam da bi se 90% krezavih antivaksera, koji sad odbijaju cjepivo, cijepilo za porciju velikih cevapa s lukom. Zar stvarno mislis da se ti primati s telecim mozgom brinu o svom zdravlju? Najzdravija stvar sto pojedu mesni dorucak, svaki treci dan mrtvi pijani, puse dvije kutije dnevno, voze neispravan golf dvicu na gumama iz 1998., nemali broj se i drogira...ali sad se najednom brinu o svom zdravlju. Balkanski aristoteli iz lokalne krcme.Justin je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:10PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 nov 2021, 16:17Moze li ovo stajat umjesto reklama na forumu? Mada, ne razumiju maloumni antivakseri ni kad im netko ovako nacrta.
Trebali su i ovi nasi dijeliti, ali po pet maraka, rulja bi i zbog tog vlastitu majku prodala, kamoli se cijepila.![]()
PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 nov 2021, 20:10Smiji se ti, ali znas i sam da bi se 90% krezavih antivaksera, koji sad odbijaju cjepivo, cijepilo za porciju velikih cevapa s lukom. Zar stvarno mislis da se ti primati s telecim mozgom brinu o svom zdravlju? Najzdravija stvar sto pojedu mesni dorucak, svaki treci dan mrtvi pijani, puse dvije kutije dnevno, voze neispravan golf dvicu na gumama iz 1998., nemali broj se i drogira...ali sad se najednom brinu o svom zdravlju. Balkanski aristoteli iz lokalne krcme.Justin je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:10PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 nov 2021, 16:17
Moze li ovo stajat umjesto reklama na forumu? Mada, ne razumiju maloumni antivakseri ni kad im netko ovako nacrta.
Trebali su i ovi nasi dijeliti, ali po pet maraka, rulja bi i zbog tog vlastitu majku prodala, kamoli se cijepila.![]()
Ne odgovori mi danas na pitanje buraz
Ko si sad ti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.