Nikad ne vjerovat covjeku koji krade slogane SDA.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel i Milanović ravnozemljaš?
Smatram te ozbiljnim forumasem i covjekom sirokih shvatanja, ali izgubit ces me ako uzmes Milovanovica kao argument u bilo kakvoj raspravi koja nema veze sa losim alkoholom i prelosim bijelim.Shategabri je napisao/la: ↑23 nov 2021, 08:26Jel i Milanović ravnozemljaš?
Vidim da je i on protiv dosta toga (iako se vakcinisao)?!
Sad je sve jasno i vidi se glavni motiv antivaksera - zele da ubrzaju aktiviranje testamenata i pokretanje ostavinskih rasprava. Vecina dobrih Bosnjana zivi na spratu sa ili kod staraca, pa sada iskoristavaju priliku da se izbore za malo prostornog rahatluka.Med. sestra: Ljudi pred respirator kažu da se nisu cijepili jer su im to rekla djeca
Nek prica ko sta hoce,ali ova drzava je mnogo izgubila tvojim odlaskomJuventinissimo je napisao/la: ↑23 nov 2021, 08:41Sad je sve jasno i vidi se glavni motiv antivaksera - zele da ubrzaju aktiviranje testamenata i pokretanje ostavinskih rasprava. Vecina dobrih Bosnjana zivi na spratu sa ili kod staraca, pa sada iskoristavaju priliku da se izbore za malo prostornog rahatluka.Med. sestra: Ljudi pred respirator kažu da se nisu cijepili jer su im to rekla djeca
I ja sam.
A ne, samo pitam...meni Milanović izgleda kao da je pobjegao iz psihobolnice sa onim izrazom licaJuventinissimo je napisao/la: ↑23 nov 2021, 08:39Smatram te ozbiljnim forumasem i covjekom sirokih shvatanja, ali izgubit ces me ako uzmes Milovanovica kao argument u bilo kakvoj raspravi koja nema veze sa losim alkoholom i prelosim bijelim.Shategabri je napisao/la: ↑23 nov 2021, 08:26Jel i Milanović ravnozemljaš?
Vidim da je i on protiv dosta toga (iako se vakcinisao)?!![]()
Mozes nam se smijati sa sigurne distance. Samo trolaj
Ne znam kad je to bilo, mozes li tu tvrdnju nečim potkrijepiti?Shategabri je napisao/la: ↑23 nov 2021, 11:23Kako sad djecu, a bilo je djeca se ne trebaju vakcinisati, čak šta više, nije poželjno djecu vakcinisati![]()
Ah da, mutirao virus.
Naravno, sad tih vijesti nema, cenzurisano je sve.admin je napisao/la: ↑23 nov 2021, 12:54Ne znam kad je to bilo, mozes li tu tvrdnju nečim potkrijepiti?Shategabri je napisao/la: ↑23 nov 2021, 11:23Kako sad djecu, a bilo je djeca se ne trebaju vakcinisati, čak šta više, nije poželjno djecu vakcinisati![]()
Ah da, mutirao virus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.