I ja ga nikad nisam gasio, isti slučaj laptop, svaka čast ASUS-u, četvrta godina, konstantno upaljen
Mislim da bi HP do sada svirao kao PS4 nakon godinu dana korištenja.
Moderator/ica: insider
I ja ga nikad nisam gasio, isti slučaj laptop, svaka čast ASUS-u, četvrta godina, konstantno upaljen
Ctrl+H, upisi sta zelis mijenjati s cim i replace all.
Radi to i u wordu, ta zamjena sa CTRL+H, evo upravo otvorio wordLakoste je napisao/la: ↑08 nov 2021, 23:14To je samo za excel, ima li za word?
Znam da sam nekad u excelu tako setovo celiju da kad promijenim podatak u njoj da se promijeni i u drugim celijama koje sam upario s njom, ali kako veze nemam![]()

Moguce je da je adapter crko, imo sam isti slucaj prije 7 8 godina. Racunar nije imao integrisan wifi adapter pa sam morao da koristim wifi stick ali adapter nije nikad proradioDerdiyok je napisao/la: ↑13 nov 2021, 20:50Imam problem sa internetom na računaru. Naime, maloprije je sve bilo okej dok nisam premjestio radni sto sa računarom. Nisam ništa gasio, međutim Neta na računaru nema dok wifi radi uredno. Krenem redom isključivati sve ali ništa. Na toubleshoot piše da apdejtujem mrežne drajvere. U device manageru kada hoću update kaže najnoviji su urađeni.
Edit: Sad zvao Telemach, kažu da reinstaliram ovaj adapter što svijetli, tj. drajvere
Edit2:
![]()
Isključio sam mrežnu karticu sa matične, očistio i vratio te priključio kabal da bi se desilo da mrežna ne reaguje. E reko koji sam peh da Bog mili sačuva, da bi kroz pola sata sama počela da reaguje lampica od mrežne te kroz par minuta dođe konekcija
Haha haj makar je proradiloDerdiyok je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:19Isključio sam mrežnu karticu sa matične, očistio i vratio te priključio kabal da bi se desilo da mrežna ne reaguje. E reko koji sam peh da Bog mili sačuva, da bi kroz pola sata sama počela da reaguje lampica od mrežne te kroz par minuta dođe konekcija
Tobejarabi.

I mene je.be na laptopu ista stvar. Poisključivao sam ga na svakom mogućem mjestu i dalje se povremeno javi. Doduše, mnogo, mnogo rjeđe nego ranije. Mislim da mu je Registry editor dohakao
Probaj instalirati drugi antivirus, meni je potpuno nestao nakon AVG instalacije.
I mene je to yebavalo malo je reci, bilo koju igru sam pokrenuo stopkalo mi haos ,kontam wtf je ovo odjednom.
Nemam (eksternog) antivirusa. Testiram na laptopu prije nego što ukinem ESET na desktopu
Čemu potreba da se hvališ tuđim uspjehom?Neutral je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:08Dva monitora 4k keša![]()
I sve to sa zanatom, čovjek nije nikad bio na birou, i sad mu na FIT papire (ima 10+ godina). Lijepi privatluk, sad mi je poslao slike. Onaj Benq 2.5k kod nas![]()
Privatluk (težak posao), ali ima svoj bager, briga ga boli, a ti čitaj knjige![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.