Probaj instalirati drugi antivirus, meni je potpuno nestao nakon AVG instalacije.
I samo da iskoristim priliku da yebem Microsoft majku jer nisu podržali Surface 3 za Windows 11.
Moderator/ica: insider
Probaj instalirati drugi antivirus, meni je potpuno nestao nakon AVG instalacije.
I mene je to yebavalo malo je reci, bilo koju igru sam pokrenuo stopkalo mi haos ,kontam wtf je ovo odjednom.
Nemam (eksternog) antivirusa. Testiram na laptopu prije nego što ukinem ESET na desktopu
Čemu potreba da se hvališ tuđim uspjehom?Neutral je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:08Dva monitora 4k keša![]()
I sve to sa zanatom, čovjek nije nikad bio na birou, i sad mu na FIT papire (ima 10+ godina). Lijepi privatluk, sad mi je poslao slike. Onaj Benq 2.5k kod nas![]()
Privatluk (težak posao), ali ima svoj bager, briga ga boli, a ti čitaj knjige![]()
Jer mi je drago što mi je prijatelj uspjeo nešto u ovoj vukojebini, nije pobjegao.harden je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:14Čemu potreba da se hvališ tuđim uspjehom?Neutral je napisao/la: ↑23 nov 2021, 16:08Dva monitora 4k keša![]()
I sve to sa zanatom, čovjek nije nikad bio na birou, i sad mu na FIT papire (ima 10+ godina). Lijepi privatluk, sad mi je poslao slike. Onaj Benq 2.5k kod nas![]()
Privatluk (težak posao), ali ima svoj bager, briga ga boli, a ti čitaj knjige![]()
![]()
izmedju ova dva ja bih u svakom slucaju isao na ovaj donji odnosno ovaj sa Ryzenom, ali i zbog ekrana koji ima 144hz osvjezenje - ako nista onda zbog toga ali i obicno izrada samo laptopa je kod HP-a dobra a kod Lenova zavisi od modela do modelatutankamon1905 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 16:02Ima li laptopdžija ovde?
Kako vam se cine ova dva, ne bih nesto pretjerivo s placanjem jer ne koristim nesto vele pc. Footbal manager eventualno i da me ne nervira da je spor, da mogu bar godinu dvi normalno koristit. Dakle veze nemam o laptopima, pa me zanima jel za ove specifikacije ok 700 eura?
![]()
Dok se ja odlucim to se rasprodadelko je napisao/la: ↑26 nov 2021, 02:35izmedju ova dva ja bih u svakom slucaju isao na ovaj donji odnosno ovaj sa Ryzenom, ali i zbog ekrana koji ima 144hz osvjezenje - ako nista onda zbog toga ali i obicno izrada samo laptopa je kod HP-a dobra a kod Lenova zavisi od modela do modelatutankamon1905 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 16:02Ima li laptopdžija ovde?
Kako vam se cine ova dva, ne bih nesto pretjerivo s placanjem jer ne koristim nesto vele pc. Footbal manager eventualno i da me ne nervira da je spor, da mogu bar godinu dvi normalno koristit. Dakle veze nemam o laptopima, pa me zanima jel za ove specifikacije ok 700 eura?
![]()
Tako da ja bih isao na ovaj dole svakako ako vec biras izmedju ta dva
![]()
Jest da je polovan ali i za malo bolje igre i full hd ovaj pc je vrh.
Toga sam se i bojao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.