E **** jarane
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Prosecna serija sa glumackog aspekta. Nikolic i Dvornik su joj dali sarm, Lakovic mozda jos vise. Bilo je zanimljivih sporednih uloga, one su po obicaju kod tih dugih serija "pojele" glavne likove koji brzo utonu u monotoniju (osim Gige).
Medjutim, ta serija je sa druge strane u detalje opisala truo samoupravni socijalisticki sistem iznutra, nagovestila je tragicnu tranziciju (u liku Kurcubica), pogadjala je srz glavnih drustvenih problema. U 30-ak efektivnih minuta po epizodi to nije bilo nimalo lako, a uspeli su.
Beogradska ispostava JRT je tada snimala ozbiljne serije. Paralelno je snimljen i "Vuk Karadzic" i ta serija je proglasena najboljom evropskom serijom na mnogim evropskim festivalima. Medjutim tematika joj je ipak bila istorijska, dok se "Bolji zivot" bavio svakodnevnicom, bio je prisutan u svacijem domu, bio je ogledalo onoga sto smo svi tada gledali, a i danas gledamo u modifikovanom obliku.
Tokom 90-ih snimljena je u pocetku jos bolja serija na isti kalup "Srecni ljudi". Ta serija je u pocetku i srednjem delu svog emitovanja nadmasivala "Bolji zivot" u svim aspektima, ali je potonula u finisu, kako scenarijom (upropastena je sa onim kucetom) tako i dovijanjem (glumci su radili bez honorara fakticki, Boskovicka i Mijatovicka napustile projekat itd.), odnosno postala je deo TV-seme. Ali neki sporedni likovi poput Popare, Scepana Scekica, Ozrena Soldatovica, udarili su pecat tom vremenu.
"Vratice se rode" solidna, prosecna serija i nista vise. Nije ni medju 25 najboljih svih vremena kada je srpska produkcija u pitanju. Zapravo gola reciklaza vec vidjenog u filmovima i prethodnim serijama. Premalo novih ideja, premalo inventivnosti, gluma takodje pomalo zatajila. Iskocio Ljuba Bandovic sa svojom sporednom ulogom, Raka odradio dobro ulogu seoskog alkoholicara i to je to
- alan_kardec
- Kontakt:
jel bio neko do scc-a, ima li gužvi?
trebao bih otići do springfielda da vidim ima li šta zanimljivo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ASD
- Kontakt:
Kako se zove ona naša serija, krimi iz otprilike 2004, 2005.
Ono je za ove prostore bila daleko ispred svog vremena.
Ono je za ove prostore bila daleko ispred svog vremena.
https://www.klix.ba/lifestyle/od-jutros ... /211126058alan_kardec je napisao/la: ↑26 nov 2021, 12:10jel bio neko do scc-a, ima li gužvi?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Crna Hronika?
Sjajna serija ako na nju misliš. Mislim da ima nekih epizoda na Youtubeu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- ASD
- Kontakt:
Da da. Jedna od najboljih svih vremena na ovim prostorima. Daleko ispred vremena i ovih prostora.
- alan_kardec
- Kontakt:
enobarca je napisao/la: ↑26 nov 2021, 12:16https://www.klix.ba/lifestyle/od-jutros ... /211126058alan_kardec je napisao/la: ↑26 nov 2021, 12:10jel bio neko do scc-a, ima li gužvi?
e u qrac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
Obućina ili Šprajc/Mojmira?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro si prošao.TonySosa je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:16Imao sam i ja isti problem od oktobra prosle godine, a nisam bio pozitivan na koronu tad... Prvih par dana je bilo katastrofa, sve smrdilo na leš a cevapi ko da jedes benzin. Skoro da se vratilo u normalu prije dva mjeseca, ali neke stvari vise nisu iste ko prije. Recimo hamburger vise ne mogu ocima, jedino Big Mac eventualno.
Ja postajem vegan ne prođe li ubrzo
Ne mora značit. Na kraju te epizode Čombe ugasi TV taman kad trebaju pričat putnici koji su zakasnili na avion.
Dakle, win-win situacija. Tu se komotno mogla završit serija tako što su poginuli, a i napravit priča da su baš oni zakasnili i da se nastavlja serija.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Hiperprodukcija je ipak prevagnula.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Planirano je 220 epizoda, na kraju 200 snimljeno i to je to. Dobra serija, samo previše likova bilo. Onaj šef mafije Mate Bošnjak triput umro i svaki put oživio.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
LZN je bila odlicna prvih 50, 60 ep, kasnije ponavljanje ideja, Izet grohno, sve nanbsti fazon samo drugi glumci. A jedno 100 od 200 epizoda je neki nesporazum.
Bitange nisam nikad gledo, i sinoc kad spomenuste odoh pogledati jednu, i necu vise. Jednostavno humor koji mi ne odgovara, odnosno nije mi nista u njoj humor.
Bitange nisam nikad gledo, i sinoc kad spomenuste odoh pogledati jednu, i necu vise. Jednostavno humor koji mi ne odgovara, odnosno nije mi nista u njoj humor.
-
Bundesliga
- Kontakt:
BiP je daleko najbolja humoristična serija na Balkanu. A ovo ostalo što su Hrvati pravili je većinom teški trash. Tako da gledaj Bitange, nećeš se pokajati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Moze li jedno historijsko-politicko pitanje?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam na silu pregledao jedno 15 epizoda i nikad se nasmijao nisam, a svi me ubjeđuju da je to vrh humora. Mada opet kažem ja nisam relevantan jer mi je u 2021 Ramiz Zmaj i dalje presmiješan.sljivo je napisao/la: ↑26 nov 2021, 13:36LZN je bila odlicna prvih 50, 60 ep, kasnije ponavljanje ideja, Izet grohno, sve nanbsti fazon samo drugi glumci. A jedno 100 od 200 epizoda je neki nesporazum.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988