Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Šta s Oconom 

Sta je bilo. Za nas koji ne mohemo gledat. Kakvih 5 sec
- Donnie Darko
- Kontakt:
Može, bukvalno može. Ocon se našao tu jer je Hamiltonova putanja bila kompromitovana zbog Maxovog ilegalnog poteza. Dešavalo se prije siguran sam u to.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:28E jbga kume, ne moze sad rec haj ti Estebane se skloni da Lewis bude prvi pa ce te max pustit na drugo. Vremenska kazna je jedina mogucaDonnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:27A što li je između?Naravno da mogu, to bi se desilo da nije crvene zastave bilo, rekli bi da vrati poziciju i morao bi obojicu propustit. Ili popit kaznu ako odbije.
Holandska supcina hoce na silu do titule
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne razumiju to ovi Hamini dikcrajderi. Čovjek je mogao samo birati između dva zla. Izabrao je ovo manje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tacno hahaha, al ovdje pola raje trola a pola je maximalno subjektivno.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:28ma ovo je klasican primjer idiota, 10 sec kazne da ne bi Ocona ugrozavao
al kakvi bogovi ovdje ahhaha covjek sijece sikanu, pretice van staze, udara u durgo vozilo i kaze nije kazna, ovo je 10 sec najmanje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
- CROtorious
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 05 dec 2021, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ocona ko ****
- Jakobsen91
- Kontakt:
Hahahha hoce Oconu uzeti prvu poziciju, ovo je sprdacina.
Hahahahhahahah
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Znači nude Ocon, Hamilton, Verstappen start?
Pa da Max nije skratio nabio bi ga neko sa zada i gotov race, kao da Bottas nije bio odmah iza i da igraš fer qrac bi se borio za šampionat
Nešto kao ovaj plačko
Nešto kao ovaj plačko
- Goalgetter
- Kontakt:
I ovaj Ocon ni kriv ni duzan opet zaluta na 1. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne moze se Okon kompromitovati, Evo i sad vidis Ocon ce bit prvi a Ham drugi. Nije on kriv sto je sretanDonnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 19:29
Može, bukvalno može. Ocon se našao tu jer je Hamiltonova putanja bila kompromitovana zbog Maxovog ilegalnog poteza. Dešavalo se prije siguran sam u to.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gdje ovo ima da sudije pregovaraju sa okrivljenim hahahahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma mora mu vratiti poziciju.
Navijao sam da neko osim Lewisa uzme titulu, ali kako se Max ponaša pod pritiskom je kriminal. Baš kao dijete koje ne može prihvatiti vlastite greške.
Navijao sam da neko osim Lewisa uzme titulu, ali kako se Max ponaša pod pritiskom je kriminal. Baš kao dijete koje ne može prihvatiti vlastite greške.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
jebote hljeb cjenkaju se sa njima hahaha
kakve ponude ba hahahahahaha
kakve ponude ba hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.