Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nemojmo se zacuditi ako dodatno kazne Maxa. Za presjecanje je kaznjen, tu je i Lewis trebao dobiti kaznu jer ga je izgurao. Pa nakon pustanja se zabije u njega, mogao je glatko obici kao i drugi put. Zatim opet izgura Maxa sa staze kada ga je ovaj pustao. Nevidjena stimacina. Mislio sam da je ono u LP kad je Real prolazio Juventusa i Bayerna najveca kradja ikad ali ovo sad je neki novi level.
Pa ne vidim kako Verstappen tu moze bit kriv sto ovaj nije znao. To su mu trrbali javit njegovi iz tima, a kako znam nije mu ovaj licno duzan javit gdje ce mu tacno vratit poziciju.
Kako god, smorili su s plakanjem obojica ove sezone.
-
- Moderator
- Kontakt:
A jbg onda je kriv Merc jer mu nisu javili na vrijeme ili FIA, al eto zadnja trka odlucuje.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:40Kakva vožnja Ocona,Hamilton nije znao da ga Max mora pustit. Šta može Hamilton postić tim što će se zabit u nekoga? Bukvalno bi Maxu odgovaralo da DNF obojica.GracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:40
Slazem se, a sta je to trebalo Hami da se zabije u njega i prode bez kazne?
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 05 dec 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahhaha go sudije go
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pošten poredak na kraju, Max je zaslužio dvije kazne, Hamilton jednu. Maxa pros.ralo sa SC, Hamilton mnogo bolji vikend odradio. BIće shitshow zadnju trku.
Ali ova mentalna gimnastika da je Max kriv za zabijanje je nešto nasmiješnije što sam pročitao na forumu u evo skoro 10 godina
Ali ova mentalna gimnastika da je Max kriv za zabijanje je nešto nasmiješnije što sam pročitao na forumu u evo skoro 10 godina

I ako navijam da Max uzme titulu, volio bih pivu popit sa Toto Wolffom čisto da pokušam skontato šta ima u glavi frajer
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 05 dec 2021, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pa trebao je izaci iz bolida da ovaj skonta da moze proci.
- AshburtonG
- Kontakt:
Joj koji lobotomci ovdje pisu.
Hamilton nije znao sta se desava, covjek konta VSC ili zute zastave ispred, niko mu nije prenio informaciju da ga Max mora pustit. Informacija je dosla Maxu samo, jer mu je to njegov tim odmah rekao, da ne mora cekat direkciju utrke, kao u Francuskoj.
Hamiltonu ovdje najmanje odgovara DNF. Max je jedan uobrazeni bogatuncic, kojeg treba neko naucit pameti.
Hamilton nije znao sta se desava, covjek konta VSC ili zute zastave ispred, niko mu nije prenio informaciju da ga Max mora pustit. Informacija je dosla Maxu samo, jer mu je to njegov tim odmah rekao, da ne mora cekat direkciju utrke, kao u Francuskoj.
Hamiltonu ovdje najmanje odgovara DNF. Max je jedan uobrazeni bogatuncic, kojeg treba neko naucit pameti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu mu mogli javiti prije jer su informaciju tek dobili u trenutku kad se desilo to, fia im je tek tad javilaGracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:43A jbg onda je kriv Merc jer mu nisu javili na vrijeme ili FIA, al eto zadnja trka odlucuje.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:40Kakva vožnja Ocona,Hamilton nije znao da ga Max mora pustit. Šta može Hamilton postić tim što će se zabit u nekoga? Bukvalno bi Maxu odgovaralo da DNF obojica.GracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:40
Slazem se, a sta je to trebalo Hami da se zabije u njega i prode bez kazne?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledaj slavlja cigana 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gdje je 10 sekundi kazne za hamiltona za ono udaranje pozadi???
fia mafia
fia mafia
Nakon 21 utrku

-
- Moderator
- Kontakt:
A cekaj sta je onda Merc radio ako je RB javio Maxu? Ko je kriv Merc ili FIA??AshburtonG je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:44Joj koji lobotomci ovdje pisu.
Plakaće Hamo kao i 2016-te.
LOBOTOMCI, SHVATITE DA SE NE SMIJE NAGLO USPORITI I CIMATI UPRAVLJAC LIJEVO-DESNO!!!!!!!!!!!!!!!
Koji li sam se ja **** vraćao praćenju ovog sporta nakon dugogodišnje apstinencije. **** ti majku i fia i f1 i mercedes.
Ne možeš objasniti fanovima britanskog miša ništa živo i to je toGracanicaAA je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:46A cekaj sta je onda Merc radio ako je RB javio Maxu? Ko je kriv Merc ili FIA??AshburtonG je napisao/la: ↑05 dec 2021, 20:44Joj koji lobotomci ovdje pisu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.