Uglavnom koliko god je Bajro haubica, nama rapidno treba napadač. Krivo mi je zbog Lazara što je otišao pa makar to bila odšteta od 200.000 €, Lazo je gigant !! I sve najBolje mu želim !
Amare daj nam klasnog napadača, pa da mogu mirno spavati
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nick je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi.
Jeste doveli onog crnju mesara?
Joj što je dobar ovaj avatar iznad
hoceli se vas moci skupit 11?
do sutra ce se znati da li je lazar potpisao, mislim da se nece govoriti nista prije togazlatandr je napisao/la:hoce li nam vise taj novi napadac doci
mah suplja vjerovatno. ali hajd nek trabunjaju bezveze...AmanijakzO je napisao/la:Tarik Hodžić odlazi u Istanbul na pregovore
Galatasaray dolazi na Grbavicu?
Piše: O. Lekić
Subota, 29.01.11. 12:33.
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, u ovoj godini proslat će svoj 90. rođendan, a agilna uprava sarajevske momčadi povodom ovog jubileja želi na Grbavicu dovesti jedan veliki evropski klub.
Posljednje informacije govore da bi Željezničar povodom ovog jubileja mogao snage odmjeriti sa slavnim turskim Galatasarayem.
Veza sa turskim klubom je nekadašnji igrač Željezničara i Galatasaraya, Tarik Hodžić, koji će u narednim danima otputovati u Istanbul kako bi pokušao dogovoriti prijateljski susret ova dva kluba.
www.sportsport.ba
Odveo ' ga Redzepagic negdje u Belgiju, nije se nesto tamo pokazao koliko su ocekivali, al' je trebao prvo preci u Radnik kako bi tamo otisao...kalimero je napisao/la:Cuo sam da je Cerimagic u Radniku iz Hadzica.edo3majka je napisao/la:Mozda je malo i glupo pitanje ali nebi bilo lose da neko odgovori, gdje je onaj mali Cerimagic, jel jos u Zelji i ocekuje li se i dalje od njega da napravi veliku karieru ili je stao u razvoju?
ellaxaz je napisao/la:ima li para, ili se sve rastalilo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.