FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Bata_Barata
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bata_Barata » 29 jan 2011, 02:43

Brine me ako se Bajro raspuca u ovim pripremnim utakmicama, da ce Amar pomisliti da nama uopšte ne treba pojačanje u napadu. Ih ko sam ja da znam šta Amar razmišlja i šta se mota po njegovoj Štraus glavi :)
Uglavnom koliko god je Bajro haubica, nama rapidno treba napadač. Krivo mi je zbog Lazara što je otišao pa makar to bila odšteta od 200.000 €, Lazo je gigant !! I sve najBolje mu želim !

Amare daj nam klasnog napadača, pa da mogu mirno spavati :mrgreen:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 29 jan 2011, 03:25

nick je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi.
Jeste doveli onog crnju mesara?
Joj što je dobar ovaj avatar iznad

hoceli se vas moci skupit 11?
:lol: :lol: :lol:
Željezničar za život cijeli !

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 29 jan 2011, 09:47

Prema ovim navodima, Lazin transfer je još uvjek pod znakom pitanja
http://www.****/?id=12979
http://www.vijesti.me/sport/ivan-boskov ... lanak-4246

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 29 jan 2011, 10:49

Do ljeta ove godine

Bešlija na pozajmici u čačanskom

Piše: A. Beganović
Subota, 29.01.11. 09:46.

Vezni fudbaler sarajevskog Željezničara, Haris Bešlija, karijeru će nastaviti u čačanskom Borcu.

Prema pisanju Oslobođenja, Bešlija će narednih pola godine provesti naa pozajmici u čačanskom Borcu.

Bešlija sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine ima ugvor do januara 2012. godine, a stručni štab nije ga poveo na pripreme u Pulu, pa je ovaj veznjak odlučio sreću potražiti u Borcu.

www.sportsport.ba

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 29 jan 2011, 11:13

hoce li nam vise taj novi napadac doci :D
Volim te Zeljo!!!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 29 jan 2011, 11:21

zlatandr je napisao/la:hoce li nam vise taj novi napadac doci :D
do sutra ce se znati da li je lazar potpisao, mislim da se nece govoriti nista prije toga
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jan 2011, 11:55

Tarik Hodžić dovodi Galatasaraj?

U povodu obilježavanja 90. rođendana kluba, Željezničar je na svojoj internet-stranici predstavio slavljenički logo izrađen za ovu priliku. A u sklopu obilježavanja velikog jubileja postoji mogućnost da na Grbavici gostuje Galatasaraj.

Veza s turskim klubom je nekadašnji igrač i trener Želje Tarik Hodžić, koji je baš u dresu Galate stekao status zvijezde. Kako danas gaji odlične kontakte s čelnicima ovog kolektiva, a u narednim danima ide u Istanbul, pokušat će ugovoriti prijateljsku utakmicu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 29 jan 2011, 12:41

Tarik Hodžić odlazi u Istanbul na pregovore

Galatasaray dolazi na Grbavicu?

Piše: O. Lekić
Subota, 29.01.11. 12:33.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, u ovoj godini proslat će svoj 90. rođendan, a agilna uprava sarajevske momčadi povodom ovog jubileja želi na Grbavicu dovesti jedan veliki evropski klub.

Posljednje informacije govore da bi Željezničar povodom ovog jubileja mogao snage odmjeriti sa slavnim turskim Galatasarayem.

Veza sa turskim klubom je nekadašnji igrač Željezničara i Galatasaraya, Tarik Hodžić, koji će u narednim danima otputovati u Istanbul kako bi pokušao dogovoriti prijateljski susret ova dva kluba.

www.sportsport.ba

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 jan 2011, 12:50

AmanijakzO je napisao/la:Tarik Hodžić odlazi u Istanbul na pregovore

Galatasaray dolazi na Grbavicu?

Piše: O. Lekić
Subota, 29.01.11. 12:33.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, u ovoj godini proslat će svoj 90. rođendan, a agilna uprava sarajevske momčadi povodom ovog jubileja želi na Grbavicu dovesti jedan veliki evropski klub.

Posljednje informacije govore da bi Željezničar povodom ovog jubileja mogao snage odmjeriti sa slavnim turskim Galatasarayem.

Veza sa turskim klubom je nekadašnji igrač Željezničara i Galatasaraya, Tarik Hodžić, koji će u narednim danima otputovati u Istanbul kako bi pokušao dogovoriti prijateljski susret ova dva kluba.

www.sportsport.ba
mah suplja vjerovatno. ali hajd nek trabunjaju bezveze...
imali sta od tog spica?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 29 jan 2011, 13:04

Tare Hodzic bivsi igrac Zelje,a nakon toga Olimpije,Standard Lijeza i Galatasaraja.Jedna od legendi Galate,u to vrijeme najbolji strijelac kluba;nedavno je bio na proslavi godisnjice kluba(ne znam koje) i igrao je revijalnu utakmicu veterana.Pravo je dobar sa Fatihom Terimom,ali i sa kompletnom upravom Galatasaraya.

Njegova ideja dolaska galate na Grbavicu nije nova,ali zbog nacina na koji je vec jednom otisao iz Zelje zaustavio je taj projekat i ideju.Mozda sada sa novim vjetrovima,mozda u dogovoru sa Svabom,ko zna,po meni ako Tarik to zeli on moze dovesti Galatasaray u DOLINU CUPOVA,bilo bi lijepo....

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jan 2011, 13:13

Ne bih komentarisao navodne pokusaje Tarika Hodzica za dolazak ovog velikog kluba,ja mislim da od toga nema nista,ako sta dogovori onda super,vrijeme ce pokazati...interesantan mi je ovaj dio oko Harisa Beslije i njegova posudba u Borac iz Cacka...vrlo zanimljivo,zasto bas tamo i u taj klub,da li se radi o nekom obostranom interesu i da li je Amar tamo vidio nekog igraca kojeg bi sa ovim postupkom i posudbom Beslije u taj klub,mozda lakse doveo...mozda ne sada,ali zato sljedece sezone...nije mi bitno koji je klub u regiji,ali me raduje uspostavljanje odnosa naseg kluba sa bilo kojim klubom,jer se iz toga interesno moze uraditi neka vrsta saradnje i lakse dovodjenje nekog eventualno interesantnog igraca u nase redove...mislim da je ovo napravljeno planski,jer zasto bas tamo ako nije nesto takvo u pitanju...Beslija je inace mogao otici u bilo koji klub iz nase lige na posudbu i mislim da bi se naigrao,jer se generalno radi o dobrom igracu ako nije povrijedjen...mozda se tripujem,ali mislim da ovde ima nekog dobrog Amarovog interesa za neko buduce djelovanje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 jan 2011, 13:48

Pa u Borcu iz Cacka igra brazilac (napadac) Washington da Silva koji je posudjen iz Partizana i na kojeg ne racunaju vise u taboru parnog valjka. Hehe tako da :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jan 2011, 14:24

[youtube][/youtube]
Život ću dati al tebe ne dam jer ti si život moj !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 29 jan 2011, 14:30

kalimero je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:Mozda je malo i glupo pitanje ali nebi bilo lose da neko odgovori, gdje je onaj mali Cerimagic, jel jos u Zelji i ocekuje li se i dalje od njega da napravi veliku karieru ili je stao u razvoju?
Cuo sam da je Cerimagic u Radniku iz Hadzica.
Odveo ' ga Redzepagic negdje u Belgiju, nije se nesto tamo pokazao koliko su ocekivali, al' je trebao prvo preci u Radnik kako bi tamo otisao...

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 29 jan 2011, 14:47

Rješavanje igračke "križaljke" ovisi o novcu, a kod nas pogotovo, Zeljo je tek nakon Hapolea i cinjenice koilko ce dobiti para od UEFE i kasnije transfera Edina Džeke, mogao razmišljati o budžetu i ponajviše o rashodima...

Kako su pare od UEFE "legle" tek u januaru (čini mi se) a od Džeke nisu još (kako se nedavno spominjalo) budžet je vjerovatno ostao u visini prijašnjih godina, što se odrazilo i na rashode, ponajviše u posao oko dovođenja igrača...

Posljednji smo krenuli sa pripremama,vec smo 5-6 dana u Puli, dvije kontrolne utakmice su za nama, slijede još neke, jaki treninzi svaki dan...koliko će to utjecati na Vedrana Jesea ako se prikljuci naknadno, ima iskustvo i znanje, ali ipak nema ga na pripremama, i pitanje je koliko će psihički doći spreman jer izgleda da mu je propao angažman u Kini...a najviše dilema nudi mjesto napadača, ako Amar namjerava dovesti napadača uopšte, uigrvanje akcija sa njim, kombinacija, navikavanje na ekipu, pa i sama fizička sprema i ostalo...

Lani nam se desio E.Čolić koji nije prošao pripreme sa Zeljom, pa nije bio u pravoj formi, pa i Vasilic ja mislim isto...

Kako bilo, nadam se da ce se igracka krizaljka sto prije rijesiti, iako ne zavisi samo od nas, igraci traze inostrani angažman, zbog uspjeha ekipe i ispunjavanja ciljeva...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 jan 2011, 14:56

ima li para, ili se sve rastalilo ? :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 29 jan 2011, 15:09

ellaxaz je napisao/la:ima li para, ili se sve rastalilo ? :mrgreen:
:lol: ma sve je to otišlo u tal, čak i pare od transfera Nijaza u Borac :lol:
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 jan 2011, 15:31

slika
Oslobodjenje
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 29 jan 2011, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 29 jan 2011, 15:32

Ekipa HAYAT TV-a na jutrosnjem treningu Zelje u Puli....Reportaza veceras u VIJESTIMA U 7 ( sportskom dijelu )

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, RaketaBN, Redfire16 i 80 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []