nemaš;
Pravo desno krilo
Pravo lijevo krivo
Nemas pravu 10ku
Nemas napadaca(svaka casti ibri,njegovo je proslo, moze zabit gavom ili ako su "sjedne"I to je to)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma Pioli izvlaci maksimum
Bas vala. Ok imamo mnogo povreda ali to pokazuje koliko smo plitki sa igracima kada neko iz prve postave izostaje. Znaci da jos uvjek fali dubine za skudeto.
Ja sam govorio da je velika greska sto smo ga pustili da ode,ali se ovdje govorilo da je Diaz bolji. Sad nam je istrpiti Diaza pa kako god i sami sebe ubjedjivati da je bolji od Hakana,a svi znamo da nijemeho-medo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:49Kao sto muxa rece to je to sto se tice scudetta. Realno Inter je trenutno igrački jači. Sto se tiče top 4 tu ne bi trebalo biti problema.
Jos jednu stvar sam primijetio, sta god mi imali protiv Hakana njegovim odlaskom dosta smo izgubili na izvođenju prekida. Njegovi korneri su bili jako opasni.
Očito mu prijaZenga je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:51Kao što rekoh, Ibrina magija i ništa više, bravo maestro☆
Kolektivno slab nastup, svi osim Tonalija direktno loši, a ovo što imaš na raspolaganju bi trebalo bito dovoljno da se makar stvore 2-3 šanse tokom 96min. Drago mi je zbog Maldini Jr.
Nadam se da neće bit sa Piolijem kao sa Solskjaerom, novi ugovor i ode sve niz brdo... Bilo kako bilo, jako je zajebano krpit ekipu mjesecima, tako da neću ekipu previše kritikovat. Kako je krenulo, dobro je pa smo izbjegli poraz. PS pored Ibre samog u napadu, treba se priključit napadač iz Primavere.
PS 2, kamo sreće da smo Džeku Milanistu doveli, umjesto Girouda. Zamisli kako je njemu igrat kući na velikom San Siru u pogrešnom dresu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.