AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

admirrx
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la admirrx » 11 dec 2021, 22:26

rope11 je napisao/la:
11 dec 2021, 22:23
Eto promjenili smo najslabije karike iz prvog poluvremena, a igra jednako loša.
nemaš;
Pravo desno krilo
Pravo lijevo krivo
Nemas pravu 10ku
Nemas napadaca(svaka casti ibri,njegovo je proslo, moze zabit gavom ili ako su "sjedne"I to je to)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2021, 22:28

Previse nama bitnih igraca fali, Kjear,Calabria,Leao,Rebic
To su jako bitna 4 igraca za ovaj tim i nasu igru.

Ovdje veceres nije problem ni u Bakayoku ni Bemaseru ni Diazu,vec u komplet ekipi koja je u krizi i igre i rezultata.

Viole,sasuolo,liverpool druga ekipa i ovo veceras,uzas i katastrofa

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 dec 2021, 22:29

Sporo, bez timske igre, individualno se nešto pokušava ali sve je to osuđeno na propast. Poraz, jbga
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 11 dec 2021, 22:31

Ma ova ekipa je dostigla svoj limit i to ranije nego prosle godine. Nadat se da ce se povratkom povrijedjenih nekako osigurat top 4 do kraja sezone mada bice teze nego prosle godine. Transfer rokom nisam bio skoro nikako zadovoljan ali nisam nista htio pisat jer su ovdje neki bili prilicno zadovoljni i nisam se zelio raspravljat. Sa trenutnim stanjem i politikom kluba, ovaj Milan ce biti samo povremeni ucesnik LP-a u narednim sezonama, nista vise bojim se. Niko sretniji od mene ako grijesim ali daj Boze...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 dec 2021, 22:36

GOOOOOOOOL JEEEEEEEEEEEEEE, BABUKAAAAAAAAAAAAA
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 11 dec 2021, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 dec 2021, 22:36

Ne znam da je iko bio zadovoljan transfer rokom koji je blago rečeno bio užasno odrađen, bez da se ijedna pozicija ustvari pojačala.

Dosad smo gurali na pogon ekipe iz prijašnjih sezona, tek sad dolaze na vidjelo svi nedostatci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 11 dec 2021, 22:42

Ma znam da su neki davali sestice i sedmice od 10, mrsko mi trazit, dok je kod mene jedino ok bilo dovodjenje Mike-a koji iskreno gledano nije bio nikakav upgrade, maximum jednako dobar kao Gigi. Evo i Messi se pokazao kao ok pojacanje sto vjerovatno ni ne bi osjetili da nema ovolikih povreda. Ostalo katastrofa. A sa drugim dijelom posta se slazem u potpunosti
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 11 dec 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 dec 2021, 22:43

Nek mi samo jos neko napise da smo kandidati za Scudetto. Mi zadnje 3-4 utakmice ne možemo šanse stvoriti i ti protiv kakvih ekipa.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2021, 22:45

muxa je napisao/la:
11 dec 2021, 22:43
Nek mi samo jos neko napise da smo kandidati za Scudetto. Mi zadnje 3-4 utakmice ne možemo šanse stvoriti i ti protiv kakvih ekipa.
Ma Inter sutra preuzima prvo mjesto i ostaje tu do kraja

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 11 dec 2021, 22:46

muxa je napisao/la:
Ma Pioli izvlaci maksimum :puke: Ok nema igrača , povrijeđeni ali da ne uputis jedan sut u okvir gola u 90 minuta pa nisi yebena Salernitana :puke:
Theo, Diaz, Saele mi idu na neku stvar. Ibra isto takan ali razumijem covjeka ima 40 godina i jedini je zdrav napadač.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 dec 2021, 22:46

Užasan pristup. Užasna postavka. Užasan izbor igrača.

Udinese nije odigrao ništa a Milan ništa na kvadrat.

Razumijem da su povrede ubile napadačke opcije, ali i ono što imaš najbolje držati na klupi je samoubistvo. I ako je osvojen bod, ovo je zapravo poraz.

Kako znaju i umiju u januaru se moraju dovesti 2-3 konkretna pojačanja na pozicijama koje najviše škripe.

Valjda su sad vidjeli i kritičari Leao-a, da je njegovih 20 dobrih minuta bolje nego sve što mogu ostali iz napadačkog društva da ponude. Ne računajući Rebića.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 dec 2021, 22:47

Pojačanja, pojačanja i pojačanja
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 dec 2021, 22:47

muxa je napisao/la:
Bas vala. Ok imamo mnogo povreda ali to pokazuje koliko smo plitki sa igracima kada neko iz prve postave izostaje. Znaci da jos uvjek fali dubine za skudeto.
Poceli smo sa šarenim igrama u zadnje vrijeme što nije dobar znak nikako. Samo se nadati da se povređeni igraci krenu vracati.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 11 dec 2021, 22:48

Pioli fkt limitiran i jako tvrdoglav trener. Drago mi je za Maldinija. Njegov gol. Dijete za 10minuta pokaze vise nego laneni Diaz za 10 tekmi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 dec 2021, 22:49

Ovdje se bod izvukao čisto iz jednog momenta genijalnosti Ibre, iz nečega što nije ni ličilo na neku izgrađenu akciju. Mimo ovoga se i ne sjećam da su iskreirali bar jednu polupriliku pred golom, a kamo li nešto drugo.

Ekipa je definitivno u krizi, iako fali dosta bitnih igrača, ali i ovi na terenu su većinom van forme + Pioli se isto pomalo počinje gubiti. Pomalo počinje podsjećati na prošlu sezonu... :silent:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 dec 2021, 22:49

Kao sto muxa rece to je to sto se tice scudetta. Realno Inter je trenutno igrački jači. Sto se tiče top 4 tu ne bi trebalo biti problema.

Jos jednu stvar sam primijetio, sta god mi imali protiv Hakana njegovim odlaskom dosta smo izgubili na izvođenju prekida. Njegovi korneri su bili jako opasni.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 11 dec 2021, 22:51

Kao što rekoh, Ibrina magija i ništa više, bravo maestro☆
Kolektivno slab nastup, svi osim Tonalija direktno loši, a ovo što imaš na raspolaganju bi trebalo bito dovoljno da se makar stvore 2-3 šanse tokom 96min. Drago mi je zbog Maldini Jr.

Nadam se da neće bit sa Piolijem kao sa Solskjaerom, novi ugovor i ode sve niz brdo... Bilo kako bilo, jako je zajebano krpit ekipu mjesecima, tako da neću ekipu previše kritikovat. Kako je krenulo, dobro je pa smo izbjegli poraz. PS pored Ibre samog u napadu, treba se priključit napadač iz Primavere.
PS 2, kamo sreće da smo Džeku Milanistu doveli, umjesto Girouda. Zamisli kako je njemu igrat kući na velikom San Siru u pogrešnom dresu :puke:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2021, 22:53

meho-medo je napisao/la:
11 dec 2021, 22:49
Kao sto muxa rece to je to sto se tice scudetta. Realno Inter je trenutno igrački jači. Sto se tiče top 4 tu ne bi trebalo biti problema.

Jos jednu stvar sam primijetio, sta god mi imali protiv Hakana njegovim odlaskom dosta smo izgubili na izvođenju prekida. Njegovi korneri su bili jako opasni.
Ja sam govorio da je velika greska sto smo ga pustili da ode,ali se ovdje govorilo da je Diaz bolji. Sad nam je istrpiti Diaza pa kako god i sami sebe ubjedjivati da je bolji od Hakana,a svi znamo da nije

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 dec 2021, 22:54

Bravo Pioli, de ti produzi ugovor, a nema veze sto u 2 utakmice koje moras dobiti guras Krunica na krilu, nema veze sto ti Florenzi mora igrati jer je Italijan, nema veze sto veceras ostavljas 2 krila (kakva god bila) na klupi da bi ti centralni vezni igrali lijevo krilo, nema veze sto ne mozes ili ne znas objasniti Theu da i dan-danas ne smije grijesiti i prodavati loptu u blizini svog sesnaesterca zbog nonsalancije i qurcobolje, a nema veze ni sto na klupi nemas napadaca pa ne pozoves nekoga iz Primavere pa makar i ne dobili priliku. Bakayoka ne smijem ni spomenuti, snaci ce me neka nesreca od tog jazavca.

0vo je vec Milan od prije par sezona, nemocan i nepovezan gdje skoro da nemas igraca koji moze postici gol. 0d onakve ekipe i starta sezone na sta spadosmo usljed povreda, i jos Diaz preslikana situacija kao Hakan prosle sezone nakon odlezane korone. Bukvalno cijeli tim pao u formi, patnja za gledati, sreca pa osvojismo fin broj bodova. Sto je jos zalosnije sto ces i dalje gledati Bakayoka i Florenzia, sto ces placati Pellegria, a bolje neku sirotinju iz Afrike da hranis umjesto njemu sto dajes.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 11 dec 2021, 22:55

Zenga je napisao/la:
11 dec 2021, 22:51
Kao što rekoh, Ibrina magija i ništa više, bravo maestro☆
Kolektivno slab nastup, svi osim Tonalija direktno loši, a ovo što imaš na raspolaganju bi trebalo bito dovoljno da se makar stvore 2-3 šanse tokom 96min. Drago mi je zbog Maldini Jr.

Nadam se da neće bit sa Piolijem kao sa Solskjaerom, novi ugovor i ode sve niz brdo... Bilo kako bilo, jako je zajebano krpit ekipu mjesecima, tako da neću ekipu previše kritikovat. Kako je krenulo, dobro je pa smo izbjegli poraz. PS pored Ibre samog u napadu, treba se priključit napadač iz Primavere.
PS 2, kamo sreće da smo Džeku Milanistu doveli, umjesto Girouda. Zamisli kako je njemu igrat kući na velikom San Siru u pogrešnom dresu :puke:
Očito mu prija

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.