Da, pričalo se o nekonstantnosti Hakana a evo vidimo da je i Diaz po tom pitanju identičan.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:53Ja sam govorio da je velika greska sto smo ga pustili da ode,ali se ovdje govorilo da je Diaz bolji. Sad nam je istrpiti Diaza pa kako god i sami sebe ubjedjivati da je bolji od Hakana,a svi znamo da nijemeho-medo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:49Kao sto muxa rece to je to sto se tice scudetta. Realno Inter je trenutno igrački jači. Sto se tiče top 4 tu ne bi trebalo biti problema.
Jos jednu stvar sam primijetio, sta god mi imali protiv Hakana njegovim odlaskom dosta smo izgubili na izvođenju prekida. Njegovi korneri su bili jako opasni.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ako 'vako nastavite, u martu smo na isto bodova u borbi za CL, a znate dobro sta se desava u martu... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Bravo. U sridu sto bi rekli. Piolia je takticki nadigrao lik koji prvi put vodi Udinese ove sezone i kao sto sam govorio po jutru se poznaje dan i tako ti je s Piolijem na klupi Milana, ako krene lose lose ce se i zavrsiti.Beduin je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:54Bravo Pioli, de ti produzi ugovor, a nema veze sto u 2 utakmice koje moras dobiti guras Krunica na krilu, nema veze sto ti Florenzi mora igrati jer je Italijan, nema veze sto veceras ostavljas 2 krila (kakva god bila) na klupi da bi ti centralni vezni igrali lijevo krilo, nema veze sto ne mozes ili ne znas objasniti Theu da i dan-danas ne smije grijesiti i prodavati loptu u blizini svog sesnaesterca zbog nonsalancije i qurcobolje, a nema veze ni sto na klupi nemas napadaca pa ne pozoves nekoga iz Primavere pa makar i ne dobili priliku. Bakayoka ne smijem ni spomenuti, snaci ce me neka nesreca od tog jazavca.
0vo je vec Milan od prije par sezona, nemocan i nepovezan gdje skoro da nemas igraca koji moze postici gol. 0d onakve ekipe i starta sezone na sta spadosmo usljed povreda, i jos Diaz preslikana situacija kao Hakan prosle sezone nakon odlezane korone. Bukvalno cijeli tim pao u formi, patnja za gledati, sreca pa osvojismo fin broj bodova. Sto je jos zalosnije sto ces i dalje gledati Bakayoka i Florenzia, sto ces placati Pellegria, a bolje neku sirotinju iz Afrike da hranis umjesto njemu sto dajes.
Plus Messias je bio veliki upgrade na desnom krilu i onda je ubacio Castileja i sve je otislo u krasni q.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sreća pa nema još puno do pauze i povratka svih igrača osim Kjaera. Samo dva meča. Možda se nekim čudom vrati makar Giroud do vikenda. Ali vidjet cemo.
Ekipa će imati cijelu sedmicu za odmor i pripremu. Tako da od vikenda sljedećeg više umor ne smije niko spominjati. Do sad je moglo se to uzimati u obzir, s obzirom na gust raspored i skraćen roster, ali od ove sedmice to više ne može biti u rječniku igrača, uprave i navijača Milana.
Adli mora biti vraćen sa posudbe u januaru. Diaz će kao i Hakan očito, odigrati 4-5 dobrih mečeva pa 10 nikakvih i sve tako.
Ekipa će imati cijelu sedmicu za odmor i pripremu. Tako da od vikenda sljedećeg više umor ne smije niko spominjati. Do sad je moglo se to uzimati u obzir, s obzirom na gust raspored i skraćen roster, ali od ove sedmice to više ne može biti u rječniku igrača, uprave i navijača Milana.
Adli mora biti vraćen sa posudbe u januaru. Diaz će kao i Hakan očito, odigrati 4-5 dobrih mečeva pa 10 nikakvih i sve tako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Od toga nema nista. Nece ga Bordo dati a i ako budu raspolozeni 5-6 miliona će morati Maldini dati sto on nece htjeti. Milan je dobio Adlija s popustom pod uslovom da ovaj ostane jos jednu sezonu u Bordou , a kako se oni bore za opstanak sanse da dodje u januaru su 0.00001 %Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:59Adli mora biti vraćen sa posudbe u januaru. Diaz će kao i Hakan očito, odigrati 4-5 dobrih mečeva pa 10 nikakvih i sve tako.
Nije problem što se pustio Hakan koji je skoro jednako nekonstantan kao Diaz, problem je što nisu doveli zamjenu. Iako su mogli da su uplatili samo par miliona više za Adlija, al' jok, što bi platio više kad ne moraš... 
Imali su i Faivrea pred transferom, koji ne bi propao da se nije čekao zadnji dan merkata, iako su prethodno imali tri mjeseca da izmisle igrača.
Nije kod Diaza toliki problem što je van forme nakon kovida, on je jednako ovako igrao i prošle sezone. Znali su svi da nije kalibar za prvotimca i da ima određene nedostatke radi kojih nije adekvatan profil igrača za ovu formaciju, ali su se oglušili na to.
Ali ima još x problema, nije samo do Diaza.
Imali su i Faivrea pred transferom, koji ne bi propao da se nije čekao zadnji dan merkata, iako su prethodno imali tri mjeseca da izmisle igrača.
Nije kod Diaza toliki problem što je van forme nakon kovida, on je jednako ovako igrao i prošle sezone. Znali su svi da nije kalibar za prvotimca i da ima određene nedostatke radi kojih nije adekvatan profil igrača za ovu formaciju, ali su se oglušili na to.
Ali ima još x problema, nije samo do Diaza.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neko je napisao, ubaciš Mesia na desno krilo koji nešto i napravi i onda ga prebaciš na lijevu stranu gdje se nije vidio, a sve zbog Samua koji se odlično štimao na lijevu nogu i vraćao loptu stoperima.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Popust od koliko? 2-3M ako i toliko. Potop bi bio ući u nastavak sezone bez prave opcije na poziciji desetke. Diaz ne može sam iznijeti sezonu nema šanse.meepo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:01Od toga nema nista. Nece ga Bordo dati a i ako budu raspolozeni 5-6 miliona će morati Maldini dati sto on nece htjeti. Milan je dobio Adlija s popustom pod uslovom da ovaj ostane jos jednu sezonu u Bordou , a kako se oni bore za opstanak sanse da dodje u januaru su 0.00001 %Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:59Adli mora biti vraćen sa posudbe u januaru. Diaz će kao i Hakan očito, odigrati 4-5 dobrih mečeva pa 10 nikakvih i sve tako.
Još na sve to ostaneš bez obje opcije na lijevom krilu. A bez Leao-a tu ili Rebića i Theo je manje ubojit. To vidi svako ko se iole razumije u ovu igru.
Samo se Milanu može desiti da ostane bez oba lijeva krila. Drugog i trećeg napadača a da pri tome si ostao bez Calabria koji je također strašno bitan za igru Milana i naravno Kjaer. Previše je to belaja u kratkom periodu.
Samo je sreća što će uskoro pauza. Daj Bože da izvuku 4 od 6 bodova u dva meča pred pauzu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lol, pa znaš da ovi vlasnici neće ništa htjeti uložiti u tim u januaru. I ovako će se morati kumiti i moliti da se obezbjede sredstva bar za stopera.
Doduše volio bih vjerovati da bi ih ova kriza u igri mogla prisiliti da nešto ipak ulože, da nam se ne desi prošla sezona. Što je najgore, mislim da niko od nas nema nerealna očekivanja niti je potrebno da se uloži bog zna kakav novac, samo neko poput Adlija/Faivrea bi bio sasvim dovoljan do ljeta i da se relativno lako obezbjedi top 4.
Doduše volio bih vjerovati da bi ih ova kriza u igri mogla prisiliti da nešto ipak ulože, da nam se ne desi prošla sezona. Što je najgore, mislim da niko od nas nema nerealna očekivanja niti je potrebno da se uloži bog zna kakav novac, samo neko poput Adlija/Faivrea bi bio sasvim dovoljan do ljeta i da se relativno lako obezbjedi top 4.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa bilo bi korektno i preispitati medicinski tim. Kad ti je pola tima van terena od prvog dana sezone, treba i tu reagovati.
Svi smo mi znali da će silni izostanci ostaviti traga. Samo smo to možda očekivali na proljeće kad se nakupi još utakmica. Možda je i bolje što se to dešava sad pred pauzu i pred merkato.
Kao što napisah iznad 4 od 6 bodova u sljedeća dva meča bi bila premija.
Svi smo mi znali da će silni izostanci ostaviti traga. Samo smo to možda očekivali na proljeće kad se nakupi još utakmica. Možda je i bolje što se to dešava sad pred pauzu i pred merkato.
Kao što napisah iznad 4 od 6 bodova u sljedeća dva meča bi bila premija.
Kad sam ja pisao da tu treba vidjeti sta se desava,ti mene prozivas,jesil sad mozda skontao da i tu nesto nije uredu??Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:40Pa bilo bi korektno i preispitati medicinski tim. Kad ti je pola tima van terena od prvog dana sezone, treba i tu reagovati.
Ne moze biti uredu da svaku tekmu ostanes bez nekog igraca. Nasi trebaju vidjeti kod Intera kako oni to rade,jer oni imaju tim na okupu evo vec dvije godine skoro bez izostanaka glavnih igraca
Nije fazon u medicinskom timu već fitnes trenerima koji očigledno nešto pogrešno rade. Medicinskom timu dolaze igrači tek kad se povrijede tako da ne može biti do njih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Pioli ima svojih nedostataka što se vidjelo i večeras ali kad se sve pogleda dosadašnji dio sezone je bio preko očekivanja. Tome što vlasnici su sa još samo malo više para mogli dovesti još nekoliko ciljanih i pravih pojačanja dodaj veliki broj povreda i to što oni u utakmicu ulaze bez snage za duele 1 na 1 uz par izuzetaka. Još evo večeras dodaj i to što je Messias izašao sa dresom sa viškom slova e pa mu je na leđima pisalo Meessias.
Na zimskom mercatu možda dođe još jedan stoper i to će biti to. Neka barem urade ono što su najavili da bi do kraja godine trebali riješiti produženje ugovora nekim važnijim igračima. A s druge strane može se desiti i to pa da bude isto kad su produžili ugovore Saelemaekersu i Pioliju i poslije toga ono dobro što su prije radili je poslije toga propalo. Još se gore desilo i Kjaeru koji se povrijedio poslije produženja njegovog ugovora.
Na zimskom mercatu možda dođe još jedan stoper i to će biti to. Neka barem urade ono što su najavili da bi do kraja godine trebali riješiti produženje ugovora nekim važnijim igračima. A s druge strane može se desiti i to pa da bude isto kad su produžili ugovore Saelemaekersu i Pioliju i poslije toga ono dobro što su prije radili je poslije toga propalo. Još se gore desilo i Kjaeru koji se povrijedio poslije produženja njegovog ugovora.
Isključivi razlog za vecerasnji kiks su tandem Bakayoko-Bennacer, krivac Pioli naravno.
Isti tandem je igrao i protiv Sassuola (1:3), teško da je slučajno.
Hajd tad si nesto i eksperimentisao na domaćem terenu - donekle ima smisla...ali na teškom gostovanju napraviti istu grešku i promijeniti 2 glavna igraca (Tonali i Kessie) koji povezuju odbranu i napad nema smisla. Da je jednog od njih dvojice odmarao pa inekako, ali obojicu - velika greška koja ga je eto direktno koštala jer su njih dvojica poklonili gol domaćinu.
Isti tandem je igrao i protiv Sassuola (1:3), teško da je slučajno.
Hajd tad si nesto i eksperimentisao na domaćem terenu - donekle ima smisla...ali na teškom gostovanju napraviti istu grešku i promijeniti 2 glavna igraca (Tonali i Kessie) koji povezuju odbranu i napad nema smisla. Da je jednog od njih dvojice odmarao pa inekako, ali obojicu - velika greška koja ga je eto direktno koštala jer su njih dvojica poklonili gol domaćinu.
- muha milanez
- Kontakt:
Jednostavno se moramo riješiti škarta u ekipi. Messias imao par prodora i onda Pioli stavi Samua na tu stranu gdje je ovaj jadnik izgledao kao poluamater.
Kamo sreće da se neko vrati do Napolija.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pioli svakako nije sami vrh trenera ali Milan ne bi niko bolje vodio od njega u onom trenutku kad ga je preuzeo pa dosad.
Nekako sam siguran da bi dosad promjenili tri trenera i nadali se top4 ako se rezultati poklope.
Treba bit jako zadovoljan ovim sto covjek radi jer je to sigurno 30posto vise nego sto je stvarna kvaliteta i pogotovo dubina ove ekipe.
Zasto nekog nije ubacio od prve minute sigg najbolje zna trener,barem se uvijek nadam da nije 100spreman negoda izvodi pokuse kad ne treba.
Pioli svakako treba ostati dok se u ovu ekipu ne uklope još 4 pa i 5 dobrih igrača i onda razmišljati o treneru koji to može podići na viši nivo pa onda s pravom biti ljut ako ne ide
Kada je dosao Gazidis odma sam govorio da ce naglasak biti na financijama i zasad Milan tu super pliva i vrace to nazad jer je isti stvano strucnjak u tom segmentu.
Problemi mogu nastat ako bi nakon financijskog oporavka krenuli putem Arsenala,kada se imalo a nije trošilo jer ako je taj vlasnik samo preprodavač kluba kako ste govorili na početku sigg će gledati da dignu vrijednost bez pravog ulaganja sa igračima koji mogu dati privid uspjeha.
Tu najvise mislim na to da Giroud i Ibra riješe barem 21bod u sezoni svojom individualnosti,sto mislim da jesu dosad donijeli te bodove koliko god je Milan bio loš i tu je problem Pioli i jest trener tog ranga trenera jer oni tesko razviju sistem igre i obrise u koje ce se dobro uklopiti i neki slabiji špicevi,krila,stoperi..
Nekako sam siguran da bi dosad promjenili tri trenera i nadali se top4 ako se rezultati poklope.
Treba bit jako zadovoljan ovim sto covjek radi jer je to sigurno 30posto vise nego sto je stvarna kvaliteta i pogotovo dubina ove ekipe.
Zasto nekog nije ubacio od prve minute sigg najbolje zna trener,barem se uvijek nadam da nije 100spreman negoda izvodi pokuse kad ne treba.
Pioli svakako treba ostati dok se u ovu ekipu ne uklope još 4 pa i 5 dobrih igrača i onda razmišljati o treneru koji to može podići na viši nivo pa onda s pravom biti ljut ako ne ide
Kada je dosao Gazidis odma sam govorio da ce naglasak biti na financijama i zasad Milan tu super pliva i vrace to nazad jer je isti stvano strucnjak u tom segmentu.
Problemi mogu nastat ako bi nakon financijskog oporavka krenuli putem Arsenala,kada se imalo a nije trošilo jer ako je taj vlasnik samo preprodavač kluba kako ste govorili na početku sigg će gledati da dignu vrijednost bez pravog ulaganja sa igračima koji mogu dati privid uspjeha.
Tu najvise mislim na to da Giroud i Ibra riješe barem 21bod u sezoni svojom individualnosti,sto mislim da jesu dosad donijeli te bodove koliko god je Milan bio loš i tu je problem Pioli i jest trener tog ranga trenera jer oni tesko razviju sistem igre i obrise u koje ce se dobro uklopiti i neki slabiji špicevi,krila,stoperi..
Da je bogdom Maldini doveo ovog Simeonea na posudbu umjesto staklenog.
Hakan ubi u Interu, definitivno mu je Inzaghi nasao pravu poziciju.
Steta je bilo ovakvog igraca izgubiti radi neke male razlike ali eto uprava se qurcila
Steta je bilo ovakvog igraca izgubiti radi neke male razlike ali eto uprava se qurcila
Daj ne serite više o Hakanu. Uprava je donijela odluku na osnovu njegovih partija u dresu Milana a on je tu u 4 godine odigrao kvalitetnih 6 mjeseci.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.