FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Devil » 29 jan 2011, 15:01

Luca.Toni je napisao/la:Ode Stanceski ( inace jedan od najboljih igraca Borca i jedan on najstandardni i jedan od boljih igraca PL, skromno receno ) ali on je los, levat nema pojma, nije nikad ni ugro u prvih 11 itd itd ->ZALOSNO :mrgreen:

Ode Vukelja-dok je Igro u Borcu bio je ubjedljivo najbolji napadac PL ako ne i šire, sad kad odlazi, on je los, levat ne zna dati gol, alergican na znoj itd itd da nije SMIJESNO bilo bi ZALOSNO :mrgreen: :mrgreen:

Ode Puzigaca- kad je ogri za Borac bio ubjedljivo najbolji bocni igrac PL, ako ne i sire, ali posto sad napusta brod koji tone :mrgreen: on je blentovina glupan ima neki bolji od njega, neki anonimus, ali bolji od Puzija(jer Puzi odlazi ) i naravno cojk nije potiso ugovor sa dr. klubom a vec je proglasen raznim imenima opet, sta SMIJESNO :mrgreen:
odlazi Muminovic-najavljivan kao veliko strasno pojacanje kad je doveden iz FKS- sad kad odlazi on je levat ovo ono izmedju ostalog stara prica znaci opet ZALOSNO ili SMIJESNO kako hocete :mrgreen:
Sad kad ode Vule ( a otici ce :mrgreen: ) bit ce price ma kakav on levat da ne moze biti veci, uzete cemo za njeg toliko i toiko eura, mozemo dovesti dva puta boljeg igraca za te pare ako nei tri puta boljeg igraca itd itd

Sve u svemu-koji god igrac da vam ode-placete za njim a ovamo pricate vec spomenuta atribute-to je zaista ( sad ozbiljno ) malo zalosno
a koji god igrac dodje ( iako nemate pojma ko je vam doso tj cula je vasa tetka od njene jaranice da je taj neki igrac dobar i na tome zasnivate informacije ) on je pojacanje, sa njim smo puno jaci, duplo je bolji od igraca kojeg je dosao da zamjeni itd itd znaci to je (ozbiljno i iskreno govorim ) smijesno ..
et toliko... razmislite o ovom postu, mozda sam u pravu ;)
Jesi u ovome delu teksta bio ozbiljan ili sta? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 jan 2011, 15:27

Luca.Toni je napisao/la:Ode Stanceski ( inace jedan od najboljih igraca Borca i jedan on najstandardni i jedan od boljih igraca PL, skromno receno ) ali on je los, levat nema pojma, nije nikad ni ugro u prvih 11 itd itd ->ZALOSNO :mrgreen:

Ode Vukelja-dok je Igro u Borcu bio je ubjedljivo najbolji napadac PL ako ne i šire, sad kad odlazi, on je los, levat ne zna dati gol, alergican na znoj itd itd da nije SMIJESNO bilo bi ZALOSNO :mrgreen: :mrgreen:

Ode Puzigaca- kad je ogri za Borac bio ubjedljivo najbolji bocni igrac PL, ako ne i sire, ali posto sad napusta brod koji tone :mrgreen: on je blentovina glupan ima neki bolji od njega, neki anonimus, ali bolji od Puzija(jer Puzi odlazi ) i naravno cojk nije potiso ugovor sa dr. klubom a vec je proglasen raznim imenima opet, sta SMIJESNO :mrgreen:
odlazi Muminovic-najavljivan kao veliko strasno pojacanje kad je doveden iz FKS- sad kad odlazi on je levat ovo ono izmedju ostalog stara prica znaci opet ZALOSNO ili SMIJESNO kako hocete :mrgreen:
Sad kad ode Vule ( a otici ce :mrgreen: ) bit ce price ma kakav on levat da ne moze biti veci, uzete cemo za njeg toliko i toiko eura, mozemo dovesti dva puta boljeg igraca za te pare ako nei tri puta boljeg igraca itd itd

Sve u svemu-koji god igrac da vam ode-placete za njim a ovamo pricate vec spomenuta atribute-to je zaista ( sad ozbiljno ) malo zalosno
a koji god igrac dodje ( iako nemate pojma ko je vam doso tj cula je vasa tetka od njene jaranice da je taj neki igrac dobar i na tome zasnivate informacije ) on je pojacanje, sa njim smo puno jaci, duplo je bolji od igraca kojeg je dosao da zamjeni itd itd znaci to je (ozbiljno i iskreno govorim ) smijesno ..
Evo,meni se cini da ti imas ozbiljan psihicki poremecaj,razmisli o ovom postu,mozda sam u pravu. ;)

Mogu ti odgovoriti,argumentovano na sve i jedan dio posta,ali posto mi se cini da si neko dijete,ili nesto drugo(gore navedeno),stvarno mi se ne da ponavljati,jer ne volim diskutovati s nekim ko ne zna diskutovati,i kome nakon svake recenice smajli uljepsava post.

Zato cu priznati evo,doveli ste najboljeg veznjaka premijer lige Pericu Stanceskog,prekucao je ove nase uslove davnih dana,njegove lopte imaju oci,i mislim da ce uskoro izbaciti Zajka Zebu iz prvih 11,jer je plejmejker iz snova.

Vukelja je najbolji napadac koji je ikad igrao balkanskim poluostrvom,jednostavno je bio predobar za Borac,pa ga je trener stavio na transfer listu i suspendovao ga,da ostali igraci Borca ne bi dobijali komplekse od njega jer je uvijek rjesavao sam utakmice,nesto poput Messija i C.Ronalda.

Muminovic je najbolje krilo koje je ikad igralo za Borac,ikad!Isto kao i Vukelja je otpusten iz Borca,zbog bojazni da unisti moral saigracima.

Puzigaca je jedan od 10 bekova,koji su ostavili dubok trag u evropskom fudbalu,i koji ce se zauvijek pamtiti!Pogotovo ce u sjecanju ostati njegova inteligencija,kojom se isticao,i odskakao od ostalih fudbalera,njegove dubokoumne izjave se i danas citiraju.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 29 jan 2011, 15:49

Niste ni vi nista drugaciji. Citam na vasoj temi da vam je Beslija otisao u Cacak,vi kazete nema veze,a koliko sam vidio u one dvije utakmice jesenas,to vam je najbolji igrac.Prgav i bezobrazan,ali u odnosu na ostaqtak vaseg tima,on je Ronaldo.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jan 2011, 15:51

Dule 078 je napisao/la:Niste ni vi nista drugaciji. Citam na vasoj temi da vam je Beslija otisao u Cacak,vi kazete nema veze,a koliko sam vidio u one dvije utakmice jesenas,to vam je najbolji igrac.Prgav i bezobrazan,ali u odnosu na ostaqtak vaseg tima,on je Ronaldo.
Ne radi se o Mirsadu nego o Harisu Bešliji

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 jan 2011, 15:52

Dule 078 je napisao/la:Niste ni vi nista drugaciji. Citam na vasoj temi da vam je Beslija otisao u Cacak,vi kazete nema veze,a koliko sam vidio u one dvije utakmice jesenas,to vam je najbolji igrac.Prgav i bezobrazan,ali u odnosu na ostaqtak vaseg tima,on je Ronaldo.
Nije to taj Beslija,ti mislis na Mirsada,a otisao je Haris cini mi se.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 jan 2011, 15:53

' ' % $ тај " " за ¥,? су " " $ " на & " " $ ? " " & ? ' " у ",& је $ у " $ је све -. ;)
СРЕТНО &!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 jan 2011, 16:53

Pa dokle vise Dule...sacekaj malo,vidi ko,sta gdje :mrgreen:

P.S. Vuce nisi nikad gled'o Harisa Besliju i odma si donio sud moze li,ili ne moze razigrati za Borac iz Cacka :roll:
1921-2011

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 jan 2011, 16:57

Esii TM87 je napisao/la:
zans li ti da mi imamo vise BESLIJA ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 29 jan 2011, 20:24

Borac BL-Sloga Doboj 1:0, Medjedovic iz penala...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2011, 02:43

jubitubi je napisao/la:

Evo,meni se cini da ti imas ozbiljan psihicki poremecaj,razmisli o ovom postu,mozda sam u pravu. ;)

Mogu ti odgovoriti,argumentovano na sve i jedan dio posta,ali posto mi se cini da si neko dijete,ili nesto drugo(gore navedeno),stvarno mi se ne da ponavljati,jer ne volim diskutovati s nekim ko ne zna diskutovati,i kome nakon svake recenice smajli uljepsava post.

Zato cu priznati evo,doveli ste najboljeg veznjaka premijer lige Pericu Stanceskog,prekucao je ove nase uslove davnih dana,njegove lopte imaju oci,i mislim da ce uskoro izbaciti Zajka Zebu iz prvih 11,jer je plejmejker iz snova.

Vukelja je najbolji napadac koji je ikad igrao balkanskim poluostrvom,jednostavno je bio predobar za Borac,pa ga je trener stavio na transfer listu i suspendovao ga,da ostali igraci Borca ne bi dobijali komplekse od njega jer je uvijek rjesavao sam utakmice,nesto poput Messija i C.Ronalda.

Muminovic je najbolje krilo koje je ikad igralo za Borac,ikad!Isto kao i Vukelja je otpusten iz Borca,zbog bojazni da unisti moral saigracima.

Puzigaca je jedan od 10 bekova,koji su ostavili dubok trag u evropskom fudbalu,i koji ce se zauvijek pamtiti!Pogotovo ce u sjecanju ostati njegova inteligencija,kojom se isticao,i odskakao od ostalih fudbalera,njegove dubokoumne izjave se i danas citiraju.
Znaci ironican si jer te zabolio ovaj moj post, jer je ovaj moj post vecinom istinit ( mozda sam malo negdje pretjero da bude zanimljivije, ali to je uglavnom to ) i ti znas to, sad ti mozes izmisljat nesto lijevo ( kao sto vec radite, otkako su poceli igraci odlazit) al jbg istina se zna, a ona je sadrzana u mom predhodnom postu.

Ti ako hoces mozes biti jos ironicniji, ali sve sto si ti vise takav tvoje srce se zatvra i place u sebi :mrgreen: tuzno ali istina...

toliko opet se nadam da ces moj post shvatiti malo drugacije nego kao provokaciju
pozz iz Sarajeva
Razumijes ti mene burazere moj :)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 jan 2011, 09:39

Luca.Toni je napisao/la: Znaci ironican si jer te zabolio ovaj moj post, jer je ovaj moj post vecinom istinit ( mozda sam malo negdje pretjero da bude zanimljivije, ali to je uglavnom to ) i ti znas to, sad ti mozes izmisljat nesto lijevo ( kao sto vec radite, otkako su poceli igraci odlazit) al jbg istina se zna, a ona je sadrzana u mom predhodnom postu.

Ti ako hoces mozes biti jos ironicniji, ali sve sto si ti vise takav tvoje srce se zatvra i place u sebi :mrgreen: tuzno ali istina...

toliko opet se nadam da ces moj post shvatiti malo drugacije nego kao provokaciju
pozz iz Sarajeva
Jest,u pravu si,moje srce se zatvara i place u sebi(sta god to znacilo).Borac je slabiji nego na jesen,otisao je kostur ekipe,i bez problema cete se prosetati kroz ligu,a na Grbavici cete nas pobijediti 8:0,kao Leotar,i Stanceski ce dati 7 golova.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 jan 2011, 11:05

jubitubi je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la: Znaci ironican si jer te zabolio ovaj moj post, jer je ovaj moj post vecinom istinit ( mozda sam malo negdje pretjero da bude zanimljivije, ali to je uglavnom to ) i ti znas to, sad ti mozes izmisljat nesto lijevo ( kao sto vec radite, otkako su poceli igraci odlazit) al jbg istina se zna, a ona je sadrzana u mom predhodnom postu.

pozz iz Sarajeva
Jest,u pravu si,moje srce se zatvara i place u sebi(sta god to znacilo).Borac je slabiji nego na jesen,otisao je kostur ekipe,i bez problema cete se prosetati kroz ligu,a na Grbavici cete nas pobijediti 8:0,kao Leotar,i Stanceski ce dati 7 golova.

Vidiš da nije teško priznat. 8-)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 30 jan 2011, 17:21

Prava generalka pred početak proljetnog dijela, još nije sigurno, ali veoma blizu dogovor:
http://www.****/s196272/Sport/Fudba ... ijama.html

Sada sa ovim igračkim kadrom smo jači nego jesenas, pod uslovom da ostanu i Avduka i Vule što je veoma moguće, jer dosta ponuda je već odbijeno za njih dvojicu, pa moguće je da će i ove zadnje!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 30 jan 2011, 17:58

Puzigaca i zvanicno potpisao za poljsku Crakoviu

Bojan Puzigaca parafował kontrakt z Cracovią i teraz czeka już tylko na pozwolenie na pracę.

25-letni bośniacki obrońca pojawił się w Krakowie w piątek i zaraz potem wziął udział w sparingu Cracovii z drugoligowym Zagłębiem Sosnowiec (3:1). Zawodnik pojawił się na boisku po przerwie i zagrał na lewej obronie. W poniedziałek poleci z zespołem na obóz przygotowawczy do Turcji.

Puzigaca urodził się 10 maja 1985 roku w mieście Drvar. Ostatnio występował w bośniackim Borac Banja Luka.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 jan 2011, 18:14

Nije Bitno je napisao/la:slika
Komunalee :D
A gdje su Vam tribine ovdje?

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 30 jan 2011, 19:54

jel istina da vam i golman odlazi

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 jan 2011, 19:59

Strpite se jos dan-dva do kraja prelaznog roka i polaska u Antaliju. Vec u utorak ce se tacno znati ko ide a ko ostaje.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2011, 20:26

Jbt nece vam valjda i Trivunovic otici.Citam danas u Zurnalu da je veoma blizu potpisa za AEK. :?

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 30 jan 2011, 20:30

Devil je napisao/la:Jbt nece vam valjda i Trivunovic otici.Citam danas u Zurnalu da je veoma blizu potpisa za AEK. :?
Koliko je blizu toliko je i daleko
Melburnski Lesinar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2011, 21:30

Izgleda da Borac igra protiv nas na Marakani 20.februara. :lol: :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.