Luca.Toni je napisao/la:Ode Stanceski ( inace jedan od najboljih igraca Borca i jedan on najstandardni i jedan od boljih igraca PL, skromno receno ) ali on je los, levat nema pojma, nije nikad ni ugro u prvih 11 itd itd ->ZALOSNO
Ode Vukelja-dok je Igro u Borcu bio je ubjedljivo najbolji napadac PL ako ne i šire, sad kad odlazi, on je los, levat ne zna dati gol, alergican na znoj itd itd da nije SMIJESNO bilo bi ZALOSNO
Ode Puzigaca- kad je ogri za Borac bio ubjedljivo najbolji bocni igrac PL, ako ne i sire, ali posto sad napusta brod koji tone

on je blentovina glupan ima neki bolji od njega, neki anonimus, ali bolji od Puzija(jer Puzi odlazi ) i naravno cojk nije potiso ugovor sa dr. klubom a vec je proglasen raznim imenima opet, sta SMIJESNO
odlazi Muminovic-najavljivan kao veliko strasno pojacanje kad je doveden iz FKS- sad kad odlazi on je levat ovo ono izmedju ostalog stara prica znaci opet ZALOSNO ili SMIJESNO kako hocete
Sad kad ode Vule ( a otici ce

) bit ce price ma kakav on levat da ne moze biti veci, uzete cemo za njeg toliko i toiko eura, mozemo dovesti dva puta boljeg igraca za te pare ako nei tri puta boljeg igraca itd itd
Sve u svemu-koji god igrac da vam ode-placete za njim a ovamo pricate vec spomenuta atribute-to je zaista ( sad ozbiljno ) malo zalosno
a koji god igrac dodje ( iako nemate pojma ko je vam doso tj cula je vasa tetka od njene jaranice da je taj neki igrac dobar i na tome zasnivate informacije ) on je pojacanje, sa njim smo puno jaci, duplo je bolji od igraca kojeg je dosao da zamjeni itd itd znaci to je (ozbiljno i iskreno govorim ) smijesno ..
et toliko... razmislite o ovom postu, mozda sam u pravu

Evo,meni se cini da ti imas ozbiljan psihicki poremecaj,razmisli o ovom postu,mozda sam u pravu.
Mogu ti odgovoriti,argumentovano na sve i jedan dio posta,ali posto mi se cini da si neko dijete,ili nesto drugo(gore navedeno),stvarno mi se ne da ponavljati,jer ne volim diskutovati s nekim ko ne zna diskutovati,i kome nakon svake recenice smajli uljepsava post.
Zato cu priznati evo,doveli ste najboljeg veznjaka premijer lige Pericu Stanceskog,prekucao je ove nase uslove davnih dana,njegove lopte imaju oci,i mislim da ce uskoro izbaciti Zajka Zebu iz prvih 11,jer je plejmejker iz snova.
Vukelja je najbolji napadac koji je ikad igrao balkanskim poluostrvom,jednostavno je bio predobar za Borac,pa ga je trener stavio na transfer listu i suspendovao ga,da ostali igraci Borca ne bi dobijali komplekse od njega jer je uvijek rjesavao sam utakmice,nesto poput Messija i C.Ronalda.
Muminovic je najbolje krilo koje je ikad igralo za Borac,ikad!Isto kao i Vukelja je otpusten iz Borca,zbog bojazni da unisti moral saigracima.
Puzigaca je jedan od 10 bekova,koji su ostavili dubok trag u evropskom fudbalu,i koji ce se zauvijek pamtiti!Pogotovo ce u sjecanju ostati njegova inteligencija,kojom se isticao,i odskakao od ostalih fudbalera,njegove dubokoumne izjave se i danas citiraju.