Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 15 dec 2021, 14:09

Ovaj se i dalje sam sa sobom svadja... :kafa:

Sjajno poluvreme u Lucanima (2:2), dosta trke, sansi, golova, lepih akcija, igra se na prvu po jako teskom terenu :clap:
Inace 70% igraca Mladosti i Napretka sve bivsi igraci Zvezde, Partizana, Vose, Cuke...
Mladost bolja, ali mrtvi Bojovic ne ume da pospremi loptu u gol. Mali Gordic igracina, kakav pregled igre i pas ima klinac, a tek je neki dan 17 napunio :tokralju: Nedostaje mu jos malo da fizicki ojaca za duel-igru, na kraju sezone ce ga 99% pokupiti Zvezda ili Partizan sebi.

Mladost dosta iskusnih igraca, ali i mladjih, cudi me da nemaju bolje rezultate. Vasiljevic (Zvezdin rezervni golman), na bekovima Cvetkovic (eks Zvezda & Levski) i Lekovic (eks Vojvodina & Partizan), na stoperu ova pridoslica iz Sirokog Brijega Hrkac, danas dobar, u sredini Tumbasevic (eks Vojvodina) i mali Grodic (potencijal za lige petice u buducnosti), na krilu ovaj Makedonac Danoski koji je dugo igrao u Ceskoj, danas slab, napred pomenuti Bojovic (eks Cukaricki & grcki klubovi) i Jovanovic (eks Deportivo La Korunja & Kordoba). Dosta igraca koji su prosli reprezentativne selekcije. Sa ovakvim sastavom sramota je da su drustvu Kolubare, Pazara, Radnickog iz Kragujevca, Metalca... 10-11. mesto im je optimalno, a ne dno tabele.

Napredak dobro naspanovan, Djumi je napravio od njih konkurentnu ekipu koja se bori za izlazak u Evropu, jedino ovo drvo u spicu Kunic, ovo je zalutalo u srpski fudbal. Vezara

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 14:14

E,neće ti proći. Stavljatj kafice,izmišljaj,laži,vrijeđaj. Pokvaren si,troličan,nefunkcionalan i prljav. Ubacuješ neke lude propagandne teorije,tjeraš s teme i podmećeš da pišem nešto(a nikad ništa napisao) protiv srpskog sporta. Na hr forumima identično pišem,tamo me prozove četnikom i zvezdašem,ovdje ti sa svojim iq 5 zaključcima,laganjem i podbadanjem. Bijedan si

krlekapiten
Kontakt:

Post Postao/la krlekapiten » 15 dec 2021, 17:53

Felixians slobodno piši. Ne obaziri se na lika koji vodi monolog na regionalnim temama. Zbog samo jednog jedinog razloga... što je toliko sujetan i što misli da je pokupio svu pamet svijeta. Smorio je sve žive koji su nekad pisali na ovim temama. Toliko je dosadan i bezobrazan da su ga u naselju zvali komarac.
Da ne govorim o etiketama koje je u stanju nekome dati... ne znam što ga moderacija toleriše i da li im je stvarno zanimljiv takav jedan patološki pristup na forumu... Primjećujem da nikome od ljudi koji pišu na regionalnim temama to nije zanimljivo, štaviše...

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 18:01

krlekapiten je napisao/la:
15 dec 2021, 17:53
Felixians slobodno piši. Ne obaziri se na lika koji vodi monolog na regionalnim temama. Zbog samo jednog jedinog razloga... što je toliko sujetan i što misli da je pokupio svu pamet svijeta. Smorio je sve žive koji su nekad pisali na ovim temama. Toliko je dosadan i bezobrazan da su ga u naselju zvali komarac.
Da ne govorim o etiketama koje je u stanju nekome dati... ne znam što ga moderacija toleriše i da li im je stvarno zanimljiv takav jedan patološki pristup na forumu... Primjećujem da nikome od ljudi koji pišu na regionalnim temama to nije zanimljivo, štaviše...
meni je u redu da je sujetan,bezobrazan i da misli da je pokupio svu pamet svijeta. to su za mene pisali na hr forumima jer nikad nisam odstupao i priklanjao se torovima nego pisai ko jedinka s argumentima bez obzir slagao se itko ili svi sa mnom. ali ja napišem da je sramota što nitko nije došao na zvezdu sem delija,a on meni dođe da što mene cepa ljubomora,da što bi ja zabrabio vašim top sportašima ulaz u državu,znači otkud mu te konstrukcije.

stvar je da je njemu samo bitno da nešto vezano uz srbiju uspjelo u nečemu. ne zanima njega ni sport niti je konkretan navijač istog. uvjeren sam da nije pogledao 10 % bitnih finala đokovića niti ga tenis zanima, bitno samo da je srbija istaknuta. i to bi isto bilo u redu da ne nameće takvu propagandu i na kraju sve završi na jako opasnim temama iz prošlosti koje uvijek on povlači. naravno,ima takvih i recimo hrvata koliko hoćeš. pa sam ja tako objektivno "branio" zvezdu kad su laprdali po forumima tamo i tako ja posta četnik. ovdje posta da mrzim sve srpsko i da ne smen ja brat vašu brigu i sl.

znači,dno.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 15 dec 2021, 18:15

A ko je njemu to sta pa zabranio ili ista rekao u tom pravcu? :rol:
Jel' se obavezno raspavljati s njim - nije.
Sta ti sada, glumis njegovog advokata, ni porucen, ni pocascen. Sto se tice ove teme - ti na njoj prekjuce poturi montirani snimak sa ciljem obmane. I sada ti je ja kriv zbog toga?!
Vidi momcicu, drugi forumasi meni rekose da si ovde dvostruki (klonirani) profil. Sa drugog profila si mi (ako je istina to sto mi rekose da ti je taj drugi) - psovao mrtvu majku i zalio se takodje na prisustvo forumasa koji aktivno prati teme vezano za srpski sport/fudbal. I hoces onda da ti neko titra?!
Ako nisi primetio ja se bavim - temom.
Izvoli, napisi i ti majku mu prvi post na temi, ali ozbiljan koji se bavi temom, al' da nisu dve-tri reci i naravno da nije bavljenje drugim forumasima (to ti je kanda jedina opsesija na forumu) i da nije montiranje video-materijala, jer je sve to - detinjasto.

Edit: tebe ovde kanda "zulja" samo Crvena zvezda i njen uspeh :kafa:
Kao i ovog pajtosa ti.
Ih, kako bi bilo da su klubovi iz ove lige zavrsili svoju evropsku epopeju jos na leto, zar ne? Onda bi seirili. E vidis, to ovde na ovoj temi i corav vidi.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 15 dec 2021, 19:20

Felixians4 je napisao/la:
15 dec 2021, 18:01
ali ja napišem da je sramota što nitko nije došao na zvezdu sem delija
Ja ti napisah uctivo i kulturno, obrazlozih zasto. A ti ovde nam razvijas hipote(nu)ze o "propalom zvezdastvu". Da je prvi puta, ni po jada. Opljunuo si ti druskane moj cesce po Zvezdi ovde izmedju redova, ali ti niko nista ne odgovori, nije te se uzimalo za obiljno. Sada si pobesneo. Na drugoj temi si nas "upozoravao" da cemo nadrljati od mocnog Luksemburga u kvalifikacijama, pa se onda ucutao. Pa si nas "upozoravao" da nismo bas sigurni u top15 na UEFA rang-listi, pa sada kada smo 99% jedanaesti i imamo dugorocno tri kluba u grupnim fazama, opet si se ucutao. Daj bre ne driblaj vise.
stvar je da je njemu samo bitno da nešto vezano uz srbiju uspjelo u nečemu.
Hvala bogu! A cijim sportom treba da se bavim u fokusu, Papue Nove Gvineje?!
uvjeren sam da nije pogledao 10 % bitnih finala đokovića niti ga tenis zanima, bitno samo da je srbija istaknuta.
Otkricu ti tajnu. Odgledao sam oko 85-90% meceva. Mozda sam svaki sesti propustio. Dakle, samo obrni pescani sat. E sad, da nisam odgledao ni jedan jedini - a zar je krivicno delo sto mi je zastava moje zemlje, a ispred imena, lika i dela mog sunarodnika i zemljaka, sportiste, istaknuta?! Da, ponosim se i tim sportistima i tom zastavom, volim tu zemlju vise nego i jednu drugu, imas nesto protiv? To sto se ponosim istim, ne daje mi za pravo da ih tretiram kao bozanstva, nego pokatkad i kriticki da se osvrnem. Sto neki dan rec selektor nam kosarkaske reprezentacije Pesic - kritikujte nas do mile volje, samo nas gledajte i pratite, samo nas podrzite na terenu!
ai to bi isto bilo u redu da ne nameće takvu propagandu i na kraju sve završi na jako opasnim temama iz prošlosti koje uvijek on povlači
Ne avetaj. Ako ce moja zainteresovanost za moju reprezentaciju/ligu/sportiste/klubove u tvojim ocima biti "propaganda", onda je s ponosom prihvatam (tu etiketu). To je valjda prirodno, barem jeste u drugim zemljama. Ako odbijem da se odreknem fokusa na svom sportu i sportistima - "onda povlacim teme iz proslosti". Ma nemoj? Ko da smo decica. Sta hoces bre ti? Da se ne bavimo svojim sportom i sportistima i ne slavimo njihove uspehe? Da se ne nadamo s njima izglednim prilikama, mogucnostima, da ne pratimo svoje klubove i ligu? Suplja prica. Bavi se bre svojim brigama, neces od mene nikada cuti, a sto se bavite vasim sportom u Hrvatskoj? To bi bilo malo sumanuto. I pri tome tu niti ima kakve uvrede, jos manje "price o proslosti". Prate se uvek paralelno domaca i medjunarodna scena. Bilo uvek, jeste i bice. Ti ako si se odrekao svoje domace scene (ako si?) - sta mene briga za to?!
pa sam ja tako objektivno "branio" zvezdu kad su laprdali po forumima tamo i tako ja posta četnik. ovdje posta da mrzim sve srpsko i da ne smen ja brat vašu brigu i sl.
Izvini, ja te licno nisam zvao da branis. Kako god - hvala ti. Vidis, to "cetnik, ustasa, partizan, balista" i slicno, to mene na sportskom forumu bas i ne interesuje. Taj vokabular kod mene naci neces. Ni sada, ni ubuduce. Malo mi je to - bolesno. A ne mozes brate da beres brigu samozvan, a mi svi da cutimo ko bubice. Sta si umislio? Lepo ti rekoh, konkurises u nekom klubu, savezu, mediju u Srbiji za posao i naces smiraj. Ne znam da postoje neka ogranicenja, ako si kvalitetan, primice te svako. Ali to sto ti na pocetku rekoh, da pricas u oblandama kako smo nedostojni svog sporta, a kod nas sada vlada euforija zbog prezimljavanja Zvezde & Partizana u Evropi i kotizacije lige na UEFA-listi, pa zato ce ti natrljati nos (figurativno se izrazavam) svako u Srbiji ko iole ozbiljnije prati taj sport, a pogotovo ko radi u njemu. Nemoj imati iluzije da ce biti drugacije.

Hoces na kafu? :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 15 dec 2021, 19:45

PRVA LAŽ - Propalo zvezdaštvo. NIKADA ni pomislio. Samo sam kopirao transparent Delija
Ne opljunuh po Zvezdi nikada. Nema ti kod mene tih pokvarenih igrica između redova.

DRUGA LAŽ - Na drugoj temi si nas "upozoravao" da cemo nadrljati od mocnog Luksemburga u kvalifikacijama, pa se onda ucutao. Pronađi upis,nije teško.

TREĆA LAŽ - malo za obiljno. Sada si pobesneo. Na drugoj temi si nas "upozoravao" da cemo nadrljati od mocnog Luksemburga u kvalifikacijama, pa se onda ucutao. Pa si nas "upozoravao" da nismo bas sigurni u top15 na UEFA rang-listi, pa sada kada smo 99% jedanaesti i imamo dugorocno tri kluba u grupnim fazama, opet si se ucutao. Daj bre ne driblaj vise.

I? Uvijek sam oprezan kod takvih procjena,ispostavilo se da je ispalo super po vas,kad sam ti OBJASNIO šesti put,pomirljivo si reagirao,a sad ti ipak smeta,jel? Dakle,laž je dam se ućutao. Šta se imam ućutati,ja sam najveći samokritik,čim nešto grdo promašim,sam ću sebi to uvijek javno prebacivati na forumu.

Ne baviš se tim sportom,ti najbolje srpske sportaše i ponajbolje svjetske ujedno ne pratiš i ne gledaš, i oblatio si na OI jednog od njih,drugog vjerujem jer nije htio igrati na OI,al za to ne zna,za Noleta ima pisani dokaz na ovom forumu,možda i za Jokaru.

Ajde brzinski, koga je dobijao u polufinalu i finalu Slama ove godine? Tko zna hoćeš li pronaći i na googleu.

Naprotiv,što bih imao protiv,pa ja navijao za Srbiju 2019. u Kini, za Noleta na OI,ne navijam protiv vas. Apsolutno je legitimno da ističeš i ponosiš se što si Srbin i svim uspjesima vaših.

ČETVRTA LAŽ - Da se ne bavimo svojim sportom i sportistima i ne slavimo njihove uspehe? Da se ne nadamo s njima izglednim prilikama, mogucnostima, da ne pratimo svoje klubove i ligu? Suplja prica. Bavi se bre svojim brigama, neces od mene nikada cuti, a sto se bavite vasim sportom u Hrvatskoj? To bi bilo malo sumanuto. I pri tome tu niti ima kakve uvrede, jos manje "price o proslosti". Prate se uvek paralelno domaca i medjunarodna scena. Bilo uvek, jeste i bice. Ti ako si se odrekao svoje domace scene (ako si?) - sta mene briga za to?!

Kome i kada sam sugerirao i prebacivao da se BAVI svojim sportom i sportisima i što slavi njihove uspehe? Da,šuplja je priča. Ne šuplja,u potpunosti izmišljena i to NEPRESTANO radiš.

Da se bavim svojim brigama? Pa ovo nisu teme ni forum za to. Da,što te briga koga i da li se jesam odrekao,odakle si sada to ubacio opet.. Nebitna stavka.

A jesi li od mene ikad čuo "a što se bavite vašim sportom u Srbiji? " NISI,DRUŽE.

Ja ti samo predočavam da JEDNAKO pišem u HR - Tamo me "moji" proglase četnikom. Jednako ovdje - ti me tjeraš da berem svoju brigu.

A ne mozes brate da beres brigu samozvan, a mi svi da cutimo ko bubice. Sta si umislio? - 1000 % se slažem,nema mi draže od argumentirane rasprave. Možeš li to "bereš brigu" konkretizirati?

Ali to sto ti na pocetku rekoh, da pricas u oblandama kako smo nedostojni svog sporta, a kod nas sada vlada euforija zbog prezimljavanja Zvezde & Partizana u Evropi i kotizacije lige na UEFA-listi, pa zato ce ti natrljati nos (figurativno se izrazavam) svako u Srbiji ko iole ozbiljnije prati taj sport, a pogotovo ko radi u njemu. Nemoj imati iluzije da ce biti drugacije.

- da,i Hrvati i Srbi apsolutno su nedostojni jer su preostrašćeni, vrijeđaju svoje najbolje izdanke,stalno se prepiru i ubijaju zbog prošlosti,a ne dolaze redovno na svoje najjače domaće sportske priredbe,to je činjenica.

Ne idem na kafe.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 15 dec 2021, 20:17

Ovaj i dalje sa sobom... :kafa:
Samo nikako o temi.

20. kolo (i prva utakmica 21.)

Radnicki (K) - TSC Backa Topola 0:3
Vukic 27, Banjac 71, 79
Radnicki nedorastao u svim segmentima. Sa Kizom Milinkovicem ova ekipa nema nikakvu buducnost. Kiza nije materijal za najviseg ranga. U drugoj ligi moze da radi, ovo je za njega preozbiljan nivo. TSC je prekinuo crnu seriju bez pobede. Igrac u fokusu: 19-godisnji Stanojlovic. Nedostaje mu realizacija, rutina, ali predispozicije su mu odlicne. U Kragujevcu je svaki njegov dodir sa loptom unosio opasnost za gol domacina. Partizan ga se besplatno odrekao, da li i pogresio pokazace vreme. TSC ce sigurno na njemu za koju godinu zaraditi.

Radnicki (N) - Cukaricki 1:1
Pejovic 73 pen - Jovanovic 37 (penal)
Dobar derbi kola. Radnicki je u finisu imao sansu za potpuni preokret, ali remi je najpravedniji ishod. Tezak teren, ali zalaganje je bilo na nivou.

Kolubara - Proleter 2:1
Djuranovic 34, 48 - Vukasovic 20
Uros Djuranovic, napadac iz Budve, bukvalno drzi Lazarevcane na sigurnom odstojanju od zone ispadanja. Mislim da ne postoji igrac u ligi koji toliko utice na ekipu, doprinosi ekipi i od kojeg ceo tim toliko zavisi. Svaba Djurdjevic na klupi je i odlican psiholog, definitivno je jedan od boljih trenera u ligi. "Popili" petardu na Banovom brdu proslo kolo, mogli i vise, ali kuci igraju svoju igru, grizu, konstantni su.

Crvena zvezda – Radnik 1:1
Katai 36 (penal) – Stamenkovic 83
O ovoj utakmici je dovoljno receno. Zvezda ima u prvenstvu velikih problema nakon evropskih meceva. Dosta jalovosti i dekoncentracije. Evidentno je da se ekipa pre svega emotivno dosta trosi u evromecevima i da im je potpuni fokus na Ligi Evrope. Ako zele da sacuvaju titulu, morace se tu ili menjati odnos ili vise rotirati. Dosta igraca iz drugog plana su van forme. Pavkov je na najvecem udaru medija, navijaca i kriticara.

Novi Pazar - Voždovac 0:0
Jako dobar mec, iako nije bilo golova. Remi je najrealniji ishod. Radojicic je stabilizovao Pazarce, Linta nastavlja sa svojim (dobrim) radom. Pazaru i dalje nedostaje igrackog kvaliteta, kod Vozdovca je on neupitan.

Vojvodina - Spartak 2:3
Covic 60, Simic 69 - Bjelovic 24, Nikolic 34, Maksimovic 90 (autogol)
Agonija Vose se nastavlja. Ekipa je neizbalansirana, ima talenta, ali Djordjevic ne uspeva nista iz tog potencijala da izvuce. Vojvodini treba novi trener i trener koji igra ofanzivniji fudbal. Ovo sto forsira Djordjevic je negledljivo. Spartak zasluzeno odneo bodove, Gacinovic ih odlicno pripremio. Vlado takodje spada medju bolje trenere u ligi. Uglavnom, on i Spartak - ta kombinacija pasuje. Nikolic igracina, u Partizanu se jednostavno nije snasao.

Mladost – Napredak 3:2
Sasa Jovanović 20, Hrkac 31, Gordic 49 – Stefan Jovanovic 9, Cukovic 23
Najbolji i najuzbudljiviji mec kola. Mali Gordic nastavio da privlaci paznju na sebe. Radi se o igracu o kojem ce se tek pisati. Utakmicu je pokvario brutalan start defanzivca & kostolomca Mladosti Anta Hrkaca. Za ono se dobija 3 utakmice suspenzije najmanje. Zamalo ne nanese tesku povredu igracu Napretka. Sreca da je zavrsilo bez posledica.

Metalac – Partizan 0:3
Menig 3, 37, Scekic 28
Ocekivana pobeda Partizana. Ono sto zelim da istaknem je Stanojevic. Vrhunski posao radi. Covek je zategao odbranu kao ne pamtim ko pre njega u Partizanu. Partizan bukvalno ne moze da primi 2 gola - ni u prvenstvu, ni u ligi konferencija. Kod Sava Milosevica je pozadi promaja duvala. Kod Stanoja sve polazi iz odbrane.

Cukarički – Radnicki (K) 2:0
Jovanovic 61, Kovac 83
Ocekivan ishod. Cukaricki samo cudom moze ispustiti to 3. mesto (na 21 utakmici samo 3 poraza, ukupno sa Evropom na 4 od 25 utakmica). Sasa Ilic ce izrasti u sasvim pristojnog trenera. Kragujevcanima je jedino pozitivno to sto im je ovo poslednji mec polusezone - dolazi toliko zeljena zimska pauza.

slika

Sutra nova dva meca:

14:00 Proleter - Radnicki (N)
16:00 TSC Backa Topola - Crvena zvezda (derbi poslednjeg jesenjeg kola)

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 16 dec 2021, 03:43

Utakmica kola odigrana je u zimskom ruhu u Lucanima (gradic od 3.000 stanovnika izmedju Cacka i Uzica).
Dosta trke, tempa, lepih akcija, prelepih golova, sjajnih poteza, ali i jedan pogibeljan start za zatvor (defanzivca Mladosti Anta Hrkaca).

Djordje Gordic :bow:
Kako dete igra sa 17 godina, kakav pregled igre, pas, anticipacija, kretanja, driblinzi, srpski fudbal je dobio novog dragulja :cool:
Klinac iz utakmice u utakmicu dominira nasom ligom :clap:
Gordic je rodjen 5. novembra 2004. Trener Mladosti Ivan Stefanovic gurnuo ga je u vatru prvi put od prvog minuta 18. oktobra ove godine, sa nepunih 17 godina., kada je Mladost bila zakucana na dno tabele.
Bez Gordica: 2-2-8. Sa Gordicem: 4-1-3
Proslo je kroz nas fudbal dosta klinaca, pre svega napadaca, koji su na silu gurani mladi i o kojima su se hvalospevi pisali, poput Stuparevica u Vozdovcu ili Tedica u Cukarickom, a koji se jesu prodali u Votford i Mancester siti, ali otpocetka se videlo da tu nema nikakvog materijala. Marketing i nista vise.
Ali kod Vlahovica i brace Ilic (iskocio veznjak Verone Ivan) nije bilo greske. Mislim da je mali Gordic sledeci pik. Klinac je inace poceo sezonu u omladinskoj ligi Srbije (do 19 godina), s njim bi Mladost iz Lucana 'ladno bila suvereno treca u prvenstvu (iza "vecitih").

Lucanski Rabio (nadimak). Po ovome sto sam ga gledao u uzivo-prenosima primarna pozicija mu je ofanzivni vezni (tip tzv. 10-ke, podseca stilom igre), ali moze da igra podjednako dobro i na poziciji centralnog veznog i klasicnog krila (na oba boka), proslo ili pretproslo kolo je igrao desno krilo, probijao kako je hteo, driblao svoje 10-15 godina starije cuvare ko volove.

Vreme je da moravicki kraj napokon ponovo da jednog ozbiljnog igraca. Pre 10-15 godina je to bilo normalno. Cacanski Borac je dao Darka Lazovica, prethodno se u mladjim kategorijama kalio Lazar Markovic (pokupio ga potom Partizan), paralelno sa Lazovicem u Lucanima se kalio Nemanja Milunovic, u Sevojnu Nikola Maksimovic, u cacanskoj Slobodi Uros Racic itd. Mali Gordic ce biti veci igrac od svih njih :kafa:

I naravno cestitke nasim skauting-sluzbama u mladjim reprezentativnim kategorijam pri savezu. Oni ovo dete nisu ni imali na radaru. Ne vide dalje od nosa, tj. Beograda i Novog Sada.

slika
klonovsko truckanje...
Ne odgovori nam Sedouze, zasto si postavio isecen, montirani (manipulativni) snimak? :kafa:

Edit/info: drug "Lajger" koji nam je i na ovom forumu aktivan, banovan je sa Partizanovog foruma na dve nedelje (zbog standardnih baljezgarija). Ban mu je istekao. Iduci put mu sleduje dvomesecno sedenje na klupi.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 16 dec 2021, 14:09

Dzigi Ninkovic posle teske saobracajne nesrece i duge pauze danas prvi put od pocetka starter i odmah gol posle 5 minuta :clap:

Edit: 2:0. Kahriman celu karijeru cuva gol-liniju, ne daj boze da istrci iz peterca. Proleter igra sa 4 bonusa! Jeste da placaju ceh, da su nekonstantni rezultatski zbog toga, ali klupska politika im je za svaku pohvalu. Pokusavaju da prave, proizvode igrace, da izadju na trziste u perspektivi. Pre dve sezone su sa Radojicicem na klupi bili odlicni, mislim da su bili 6. ili 7. na kraju, imali su zanimljivih igraca (Covica pre svih), i ove sezone sa Bajicem ima stofa. Niski Radnicki danas razocarenje. Ne ulaze u duele, kasne, rastimovan orkestar.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 16 dec 2021, 14:57

Izgleda su Borjan i Deki jedan na drugog i laktovi potezali.

U svakom slučaju nemate potrebe da se na ovoj temi ljudi lično prepucavaju i mješaju porodice.

Prepucavajmo se oko Zvezde i Partizana.

Činjenično. CZ je evropski klub sa najviše dosuđenih penala u posljednjih godina u domaćem takmičenju. I to nešto govori.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 16 dec 2021, 15:12

Kristijan je napisao/la:
16 dec 2021, 14:57

U svakom slučaju nemate potrebe da se na ovoj temi ljudi lično prepucavaju i mješaju porodice.

Činjenično. CZ je evropski klub sa najviše dosuđenih penala u posljednjih godina u domaćem takmičenju. I to nešto govori.
Govori da su nam ostali klubovi u (pre)velikom zaostatku i za Partizanom, a tek za Zvezdom. Ekipa koja vrsi 90 minuta pritisak na protivnicki gol, koja ima po 70% loptu u posedu normalno da ce (pre)cesto dolaziti u situaciju da izbori penal. Ove sezone to ni VAR nije promenio, samo je potvrdio.

Oko Zvezde i Partizana se prepucavaju samo nezrele budale. To nam i truje ligaski ambijent najvise. Srecom, poznajem isuvise partizanovaca i zvezdasa koji su ove jeseni bodrili jedni druge u evormecevima. Mislio sam da je stanje gore nego sto jeste. Balavurdija se zapravo pali, malo zreliji ljudi su zdusno podrzavali oba kluba. Ono sto je pozitivno je ponasanje uprava oba kluba (barem do sada). Ove godine nemamo ratove saopstenjima. Nekih prethodnih sezona su se i jedni i drugi ponasali kao balavi i nevaspitani degenerici :kafa:

Sto se tice kvaliteta rada uprava, mislim da je Partizan u prednosti. Pre svega na poziciji sportskog direktora. Partizanov Ivica Ilijev je doktor nauka za Mitu Mrkelu kada je skauting stranih igraca u pitanju. Poznatog "Iglicu" su vredjali i ismejavali navijacki botovi godinama, ali ako se malo ozbiljnije analizira njegov rad, skauting, procene, covek je skoro pa bio nepogresiv. Pokazao je izuzetan njuh i smisao za posao/poziciju kojim se bavi/zauzima. Ono gde je teze su domaci igraci. Tu dosta lutaju svi klubovi. Teze je i raditi te procene, sto zbog mladosti igraca, vecih oscilacija, sto zbog manjeg pracenja ako su bili vani pa se vratili u domaci fudbal (a vani cesto nisu igrali). Partizan recimo drzi u rosteru i isluzene igrace (Smiljanic), a razlog je samo jedan: prebijanje dugovanja iz proslosti prema igracu.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 16 dec 2021, 16:26

Kakav mec u Topoli :bow:

Brz, moderan evropski fudbal, visok presing, dosta trke. Prvih 20 minuta za sladokusce. Tri gola i pogodjena precka. Ne staju ni jedni, ni drugi. Stadion pun.

1. Pet klubova u Evropi su nam apsolutno po meri
2. Drzavo gradi stadione!

Ko je protiv - magarac bio :kafa:

Stanojlovic, Banjac & Stanojev kod TSC-a, Ivanic & Pavkov kod Zvezde dominiraju terenom. Katai najnabrijaniji veceras, Ukrajinci i Madjari se bas "vole" :mrgreen:
Zadnja izmjena: EpateguiHuleteti, dana/u 16 dec 2021, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 16 dec 2021, 17:00

Fantasticna utakmica u Topoli. Posle prvih 45 min 2:2
Stadion TSCa :bow: :bow: :bow:

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 16 dec 2021, 17:04

Kristijan je napisao/la:
16 dec 2021, 14:57

Veca je cinjenica da je FK Partizan klub za lokalnu upotrebu.Cim se predje granica odjednom naprsno nastaju problemi za galaktikose iz Humske 1.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 16 dec 2021, 17:36

HEJ,PAVKOV. Sada kada je Zvezda **** uspješna,ljestvica je golema,otud i međusobne trzavice,valjda će interno riješiti zavadu koja je normalna ,dođe do incidenta, no valja to onda riješiti.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 dec 2021, 21:04

EpateguiHuleteti je napisao/la:
16 dec 2021, 16:26
Stanojlovic, Banjac & Stanojev kod TSC-a, Ivanic & Pavkov kod Zvezde dominiraju terenom. Katai najnabrijaniji veceras, Ukrajinci i Madjari se bas "vole" :mrgreen:

Dodao bih i Erakovića. Mali se pravo razvija :thumbup:

I večeras jako kvalitetna partija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 17 dec 2021, 03:22

alan_kardec je napisao/la:
16 dec 2021, 21:04
EpateguiHuleteti je napisao/la:
16 dec 2021, 16:26

Dodao bih i Erakovića. Mali se pravo razvija :thumbup:

I večeras jako kvalitetna partija.
:thumbup:

Mali postaje klasa. Polivalentan defanzivac, moze i u sredini odbrane i na bok. Inace plus i za savez i njegovo bonus-pravilo. Dva bonusa su realno previse, skracenjem pravila na jednog postignut je optimum.

I pohvale za jos jednog (osporavanog) momka koji pruza jako dobre partije poslednjih nedelja - Rasa Pankov. Krizirao je prethodnih meseci, sada je u finisu jesenje sezone podigao i ustabilio formu. Takodje se vidi koliko je mladjim momcima lakse igrati u liniji sa jednim iskusnim vukom kakav je Dragovic, sigurniji su pored njega prosto :kafa:
16 dec 2021, 17:36
HEJ,PAVKOV. Sada kada je Zvezda **** uspješna,ljestvica je golema,otud i međusobne trzavice,valjda će interno riješiti zavadu koja je normalna ,dođe do incidenta, no valja to onda riješiti.
Pa taj verbalni sukob Stankovica i Borjana ih je i prodrmao. Dosta vise trke, tempa, veci fokus. Stvar koja se desava u brojnim svlacionicama kada se neozbiljno pridje obavezama. Jedan Katai je nakon promasenog penala protiv Radnika i vucaranja po terenu danas grizao kao da mu se o zivotu radilo.
Zvezda kada je maksimalno spremna i fokusirana nema protivnika u ligi. Jaci su od svih, od najvecih konkurenata taman za taj jedan gol. Problem je sto je ekipa potcenila ligu, usla u opustanje u pripremi, na mecevima u apatiju. Partizan nasuprot Zvezde ja maksimalno fokusiran konstantno. Cute, rade i grizu. Gladni su golova i pobeda, uspeha. Partizan kada povede i sa 3 razlike, ne staje, dalje napada, trazi 4. gol. Trener ih je naspanovao maksimalno ove sezone.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 17 dec 2021, 17:06

nadam se da će biti riješeno. ako bi klub birao, mislim da bi trebao izabrati borjana. želim zvezdu u četvrtfinalu europske lige.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 17 dec 2021, 18:27

17 dec 2021, 17:06
nadam se da će biti riješeno. ako bi klub birao, mislim da bi trebao izabrati borjana. želim zvezdu u četvrtfinalu europske lige.
Nece nista birati. Zbog jedne carke se ne teraju uspesni treneri i najbitniji igraci.
Obojica obavljaju kvalitetno svoj posao. Borjan je odreagovao ne Dekijevo generalizovanje, ko poznaje Borjana i njegovu impulsivnost nimalo iznenadjujuce. Dva slicna karaktera zapravo.
Borjana Zvezda sigurno nece oterati. Nece ni Stankovica. Stankovic ce otici jedino ako ga Sampdorija privuce, odnosno povratak u Italiju. Sta ce biti videcemo, fudbalsko trziste je nepredvidivo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.