Sunset Beach, kakvo je ona jedna imala oboljenje kože

Ben i Derek blizanci, Meg, kako se merak samo prosjetiti toga, haha. Pokemoni kad su se pojavili i dragonball, tsubasa. Sjecam se dobro 90tih i pocetka novog milenija, kasnije postaje sve tmurno.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sunset Beach, kakvo je ona jedna imala oboljenje kože
Neutral je napisao/la: ↑16 dec 2021, 12:22Sunset Beach, kakvo je ona jedna imala oboljenje kože![]()
Ben i Derek blizanci, Meg, kako se merak samo prosjetiti toga, haha. Pokemoni kad su se pojavili i dragonball, tsubasa. Sjecam se dobro 90tih i pocetka novog milenija, kasnije postaje sve tmurno.
Šuti , jedan od najvećih šokova mog djetinjstva
Muameer je napisao/la: ↑16 dec 2021, 05:39Popularna serija Milagros Mili i Facundo Arana.
Onda hayat doveo 1999 doveo Esmeradu u Sarajevu...eee to su bila vremena.
Sjeca li se ko ovdje da je breakdance ranih 2000tih izuzetno bio popularan u Sa..i elektronska muzika.
Onda oko 2003 je dosla pink Kultura kad su otvorili svoju tv u Sa za BIH.
Drugacije vrijeme, kao sto kazes imali smo dodira i sa starijim nacinom zivljenja,i sa ovim novin modernim komunikacijima.
I dalje tvrdim je Msn super i dan danas, i da bi ga trebalo obnoviti.
Meni je bio super
Uff, uf, Civilization 1, igrao sam u to doba svašta tu i tamo, ali ta igra ostaje u sjećanjuNeutral je napisao/la: ↑16 dec 2021, 00:45Sensible soccer, Sierra soccer, Civilization 1 i meni daleko najdraža igra koju sam igrao, Eishockey manager 1994, u svoj vakat fenomenalna.Juventinissimo je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:221998, amiga 500, sensible soccer... to su bila vremena![]()
ne mozes dati gola po 3 dana, jednom zabio eurogol sa 35 metara, detao se Voleeer, Voooleer (inace Rudi Völler), da bi nakon minut skontao da sam dao autogol
![]()
prije toga terminator sa citavom lepezom antologijskih igrica, ali da se ne ponavljamo, svake 2 god se pokrene ta tema na forumu![]()
Bilo je tu još igara kao Mortal Combat na četiri diskete![]()
e to fakat jest iz mog vremena, kad se rat završio a mi još uvijek naivno mislili da ćemo biti integrisani u ostatak evrope kao normalni ljudi.
Soory za offadmin je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:41e to fakat jest iz mog vremena, kad se rat završio a mi još uvijek naivno mislili da ćemo biti integrisani u ostatak evrope kao normalni ljudi.
iz ovog ugla se vidi koliko smo samo fulili u procjeni![]()
gore nego kad sam ja govorio da će njemačka vratiti komplet dijasporu
slusao se tad eminem i nosile njegove majice sa pijace na otoci kao sto se dns sluša TeodoraMuameer je napisao/la: ↑16 dec 2021, 17:31Soory za offadmin je napisao/la: ↑16 dec 2021, 16:41e to fakat jest iz mog vremena, kad se rat završio a mi još uvijek naivno mislili da ćemo biti integrisani u ostatak evrope kao normalni ljudi.
iz ovog ugla se vidi koliko smo samo fulili u procjeni![]()
gore nego kad sam ja govorio da će njemačka vratiti komplet dijasporu
Uvijek volim cuti misljenja raje ..iz tog perioda.
Po tebi kako ti se cinio taj period od
1996/2002??
Po meni mi mladji smo vjerovali u optimizam..bolje sutra.
Puno raje je bilo urbanije i pismenije.
Nije jos folk a kamoli turbofolk zavladao, on pocinje tek oko 2003.
Sjecam se da se tad Tehno i Rave slusao samo tako, i donekle HiP Hop.
Istina je, Gradišćani su bugari
Zna li ti zena za ovu informaciju ?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 dec 2021, 14:37Šuti , jedan od najvećih šokova mog djetinjstva![]()
U Meg sam bio zaljubljen , sanjao sam je par puta![]()
A Gregory i Olivia ???
Elita sluša Mikija Jevromovića.
To sam joj prvo rekaodelinjo je napisao/la: ↑16 dec 2021, 18:34Zna li ti zena za ovu informaciju ?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 dec 2021, 14:37Šuti , jedan od najvećih šokova mog djetinjstva![]()
U Meg sam bio zaljubljen , sanjao sam je par puta![]()
A Gregory i Olivia ???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.