Kakve veze NK Čelik ima sa onim sinoć što se desilo? Zašto sve prisvajate klubu? Pročitaj ko vodi taj klub i ko su mu igrači i sve će ti biti jasno. Većina njih su istaknuti članovi navijačke skupine.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 12:34Stvarno je ovo zalosno i bezveze napadat igrace sto veze nemaju nisacim ,sami sebi probleme pravimo i ljagu bacamo i na klub i na Robijase .Nemas ti sta tuzit klix kad je to istina da su napadnuti ljudi .Sa svim losim potezima nepromisljenim udaljavamo od kluba i navijace i obicne ljude i sponzore a i ovo je jako los potez.Kakve veze ima MNK Zeljeznicar sa ovim svim sto se desava kod nas nisu nam oni krivi nit neko iz Sarajeva ,mi smo sami sebi krivi..Ne valja sta radimo a hocemo nessto a i navijaci ne znaju sta vise hoce
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
- BatistutA19
- Kontakt:
Iskreno pratim samo NK Celik ,nista vise ja ne pratim ,ma kontam ja tebe sta ti hoces rec, naravno da nema veze NK Celik to mozes reci meni al ne mozes svima to objasnit znas sve i sam sta i kako.Pod hitno trebaju se obratit saopstenjem i ogradit i NK Celik i Robijasi i naravno osudit to u vezi toga koji je stvarno bezveze napadat nekog sto ima ime Zeljeznicar i sto je iz Sarajeva.rz88 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:04Kakve veze NK Čelik ima sa onim sinoć što se desilo? Zašto sve prisvajate klubu? Pročitaj ko vodi taj klub i ko su mu igrači i sve će ti biti jasno. Većina njih su istaknuti članovi navijačke skupine.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 12:34Stvarno je ovo zalosno i bezveze napadat igrace sto veze nemaju nisacim ,sami sebi probleme pravimo i ljagu bacamo i na klub i na Robijase .Nemas ti sta tuzit klix kad je to istina da su napadnuti ljudi .Sa svim losim potezima nepromisljenim udaljavamo od kluba i navijace i obicne ljude i sponzore a i ovo je jako los potez.Kakve veze ima MNK Zeljeznicar sa ovim svim sto se desava kod nas nisu nam oni krivi nit neko iz Sarajeva ,mi smo sami sebi krivi..Ne valja sta radimo a hocemo nessto a i navijaci ne znaju sta vise hoce
I prije je bilo ovakvih stvari pa se nisu tolika saopštenja pisala i svašta nešto. Sjetit se treba kad su isti ti Manijaci 300 metara dalje bacili bombu.. po vašem pisanju navijači više nikad ne smiju imati sukob jer sve to utiče na klub. Odvojite klub i navijače višeBatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:47Iskreno pratim samo NK Celik ,nista vise ja ne pratim ,ma kontam ja tebe sta ti hoces rec, naravno da nema veze NK Celik to mozes reci meni al ne mozes svima to objasnit znas sve i sam sta i kako.Pod hitno trebaju se obratit saopstenjem i ogradit i NK Celik i Robijasi i naravno osudit to u vezi toga koji je stvarno bezveze napadat nekog sto ima ime Zeljeznicar i sto je iz Sarajeva.rz88 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:04Kakve veze NK Čelik ima sa onim sinoć što se desilo? Zašto sve prisvajate klubu? Pročitaj ko vodi taj klub i ko su mu igrači i sve će ti biti jasno. Većina njih su istaknuti članovi navijačke skupine.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 12:34Stvarno je ovo zalosno i bezveze napadat igrace sto veze nemaju nisacim ,sami sebi probleme pravimo i ljagu bacamo i na klub i na Robijase .Nemas ti sta tuzit klix kad je to istina da su napadnuti ljudi .Sa svim losim potezima nepromisljenim udaljavamo od kluba i navijace i obicne ljude i sponzore a i ovo je jako los potez.Kakve veze ima MNK Zeljeznicar sa ovim svim sto se desava kod nas nisu nam oni krivi nit neko iz Sarajeva ,mi smo sami sebi krivi..Ne valja sta radimo a hocemo nessto a i navijaci ne znaju sta vise hoce
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
- BatistutA19
- Kontakt:
Zavrsavam se ovom recenicom u vezi ovoga, lahko je objasnit nekom ko sve zna i shvata ali tesko je svima objasnit ali ako nastave svaljivat krivicu na nas treba se obratit saopstenjem ogradit i osudit ako sutis ispast ce da je tako,To je moje samo misljenje a klub i Robijasi nek rade sta zele.rz88 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:52I prije je bilo ovakvih stvari pa se nisu tolika saopštenja pisala i svašta nešto. Sjetit se treba kad su isti ti Manijaci 300 metara dalje bacili bombu.. po vašem pisanju navijači više nikad ne smiju imati sukob jer sve to utiče na klub. Odvojite klub i navijače višeBatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:47Iskreno pratim samo NK Celik ,nista vise ja ne pratim ,ma kontam ja tebe sta ti hoces rec, naravno da nema veze NK Celik to mozes reci meni al ne mozes svima to objasnit znas sve i sam sta i kako.Pod hitno trebaju se obratit saopstenjem i ogradit i NK Celik i Robijasi i naravno osudit to u vezi toga koji je stvarno bezveze napadat nekog sto ima ime Zeljeznicar i sto je iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
Navijacki svijet nije temaBatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 14:27Zavrsavam se ovom recenicom u vezi ovoga, lahko je objasnit nekom ko sve zna i shvata ali tesko je svima objasnit ali ako nastave svaljivat krivicu na nas treba se obratit saopstenjem ogradit i osudit ako sutis ispast ce da je tako,To je moje samo misljenje a klub i Robijasi nek rade sta zele.rz88 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:52I prije je bilo ovakvih stvari pa se nisu tolika saopštenja pisala i svašta nešto. Sjetit se treba kad su isti ti Manijaci 300 metara dalje bacili bombu.. po vašem pisanju navijači više nikad ne smiju imati sukob jer sve to utiče na klub. Odvojite klub i navijače višeBatistutA19 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:47
Iskreno pratim samo NK Celik ,nista vise ja ne pratim ,ma kontam ja tebe sta ti hoces rec, naravno da nema veze NK Celik to mozes reci meni al ne mozes svima to objasnit znas sve i sam sta i kako.Pod hitno trebaju se obratit saopstenjem i ogradit i NK Celik i Robijasi i naravno osudit to u vezi toga koji je stvarno bezveze napadat nekog sto ima ime Zeljeznicar i sto je iz Sarajeva.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Re: Re: NK Čelik Zenica
Nego, kakav je tacno dress code za gala vecer? Pretpostavljam, kosulja. Dal mogu obicne hlace il moraju na peglu? Kravata?!?! Mozel kakva kombinacija sa navijackim salom? 

Sto se tice obraćenja kako se ko osjeća. Gospoda obavezno kravata,a mi trenerka.
... nastavljamo gdje smo stali.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kakav ce u nas logo biti? 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa osmisliti nešto. A ovaj logo je logo te podgrupe, čiji ja inače nisam član nego moj buraz 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Nama treba neki streber za tastaturom hah
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Glavonja za tastaturom i ispod j.e.b.enim fontom FORUMASI

-
- Kontakt:
IndependenT je napisao/la: ↑15 dec 2021, 23:46
Logo ekipe mora biti korisnik pod nickom Zodi ,sječate se tog lika jel među nama
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Auuu dobar, svaka cast. Vjesit ce na avataru ovaj

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sa ponosom nas predstavljam
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nadam se da ce portal ss.ba biti fer i prenijeti ovu vijest.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.