Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
U Mostaru bio 4,5 godina, meni top grad, dobra klima jer sunce volim a snijeg mrzim, lijepe zene, kud ces vise. Ali sto se tice polozaja Krajina ima najbolji jer smo nablizi Austriji ili Njemackoj, nase buduce domovine 

-
- Kontakt:
sretan Šokadan Ćamili i svim Kraljicama šoka i njihovim poklonicima

edit: a i ovog decembra medalja stiže u Mostar, a možda i dvije, vidjećemo sutra

edit: a i ovog decembra medalja stiže u Mostar, a možda i dvije, vidjećemo sutra
-
- Kontakt:
evo javili su da je umrla Kasandra 

-
- Kontakt:
jesu li ovo hrvatski mediji zaboravili Kraljice šoka? trebali su nekim člancima obilježiti godinu dana od njihovog fantastičnog uspjeha, sramota! 

a banja luka bas nacionalizam jbt navecer kome kod kazes iz sarajeva odmah konta jel iz istocnog![]()
Vidim da se ovde vodi zdrava i poprilicno realna prica ali na ovo sam morao reagovati.
Ti si vjerovatno Banja Luku vidio samo na Ftv ili RTRS jer ovo apsulutno nije istina.Sestra mi radi za firmu kojoj je sjediste u Sa i svake godine vise puta kolege sa posla joj dolaze u posjetu.Ljudi su odusevljeni gradom i nocnim izlaskom.Prosle godine njih desetak je bilo na svadbi a trojica kolega su dosla 2 dana ranije da mogu izaci u grad.To je samo jedan primjer iz licnog iskustva a ima ih sigurno.Naravno moze se naletiti na svakakve budale ali to su bas izolovani slucajevi,realno ljude po ulicama boli cosak ko si sta si....
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Grk1234 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 22:17a banja luka bas nacionalizam jbt navecer kome kod kazes iz sarajeva odmah konta jel iz istocnog![]()
bio sam prije korone tri, cetiri vikenda tokom te godine, nisam ama bas ima problema nikakvih nisam srecom naletio na te budaleVidim da se ovde vodi zdrava i poprilicno realna prica ali na ovo sam morao reagovati.
Ti si vjerovatno Banja Luku vidio samo na Ftv ili RTRS jer ovo apsulutno nije istina.Sestra mi radi za firmu kojoj je sjediste u Sa i svake godine vise puta kolege sa posla joj dolaze u posjetu.Ljudi su odusevljeni gradom i nocnim izlaskom.Prosle godine njih desetak je bilo na svadbi a trojica kolega su dosla 2 dana ranije da mogu izaci u grad.To je samo jedan primjer iz licnog iskustva a ima ih sigurno.Naravno moze se naletiti na svakakve budale ali to su bas izolovani slucajevi,realno ljude po ulicama boli cosak ko si sta si....cak vise jednom nas policija ispostovala da nisam mogao vjerovati drugu uzeli vozacku radi promila i sutradan dosli po njega u hotel odveli ga u stanicu vratili vozacku i nazad u hotel .. kad sam rekao nacionalizam mislio sam vise na pricu oko podjela, cuj istocno sarajevo, bg kad odem nema istocno, sarajevo je sarajevo
inace top provod malo za promjenu
al Mostar je jedino dobar zbog jeftinog taksija covjek ima osjecaj da za dvije marke moze pola grada obici hahahahaha 

jedino sto ne valja kod mostara je sto izgleda kao Sarajevo 95 ne kontam kako imaju dan dns onoliko rusevina prosetati od starog mosta do mepasa bulevarom onim kao da ide covjek ratnom zonom
sto se tice zenice ono je grad gdje si sa cvajom u dzepu hadzija kakve su im cijene jedino sto je dobra šetnica od odmuta dole do arene i tjt i nekoliko kafica i tjt
a najdepresivniji gradovi su foca, zvornik, i vares sta je ono u pm
jedino sto ne valja kod mostara je sto izgleda kao Sarajevo 95 ne kontam kako imaju dan dns onoliko rusevina prosetati od starog mosta do mepasa bulevarom onim kao da ide covjek ratnom zonom
sto se tice zenice ono je grad gdje si sa cvajom u dzepu hadzija kakve su im cijene jedino sto je dobra šetnica od odmuta dole do arene i tjt i nekoliko kafica i tjt
Poduglove

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Pretpostavljam da si bio u Varešu na utakmici. Stadion je Majdanu, starom industrijskom dijelu Vareša koji je stvarno depresivan, zaleđen u vremenu. Par kilometara sjeverno je bolji i nazovimo glavni dio Vareša. Tako i u svakom prilogu snime oronulu željezaru i onda ljudi misle da mi živimo pod tim ruševinama.Robust je napisao/la: ↑21 dec 2021, 00:06al Mostar je jedino dobar zbog jeftinog taksija covjek ima osjecaj da za dvije marke moze pola grada obici hahahahaha

⚜️
Evo jedan moj poznanik/drug nije navijac, zivi tamo i smislio je drugo ime kad god treba da ide na hrvatsku stranu grada, ko dijete iz srednje skole nikad sam nije smio kuci, vazda u grupama, razredna svaki dan zvala jesul se djeca vratila uredno kuci.Balorda je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:37Gledaj, zavisi iz kojeg ugla gledaš. Mostar ima problem sa navijačima i ako si navijač moraš se okretati oko sebe i paziti gdje hodaš. Realno govoreći to je u isto vrijeme i jedini sigurnosni problem u gradu i sa te strane je daleko sigurniji grad za živjeti od svih većih gradova u BiH. Džeparoša skoro da nema, hladno oružje je misaona imenica, posebno u usporedbi s Bosnom.admin je napisao/la: ↑20 dec 2021, 16:31Najljepši grad u drzavi, s najluđim ljudima. To koliko se vi između sebe mrzite, za mene je krajnje depresivno, bez želje ikog time da uvrijedim. Konstatno neke tuče, problemi, ljudi nenormalno opterećeni nacionaliznom, da je svaki dan u godini savršen i fa je grad na plaži kao na slici s Maldiva i okolo gole žene služe pića sa kišobrančićima, ja tu priču koja se već 30 godina u mostaru priča ne bih mogao slušati duže od 3 dana.
O tome ko šta i o čemu priča zavisi prije svega s kakvim ljudima se družiš, a čitava država je opterećena nacionalizmom i politikom. Međutim ako se okružiš pravim ljudima, a to je definitivno moguće, nikakvu težinu nećeš osjetiti.
Ubili hljeb u jaranu mu u nekom tamo klubu jer su ga pitali kako se zove i on reko svoje ime.
**** te taj grad kad si u strahu konstantno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sa istoka svako ide na zapad, Mepas, diskoteke, bazen, a imate likova sa zapada koji nisu nikad vidjeli Stari most. Neki ce reci da izmisljam, vjerujte da nisam.
Prvi famozni Ante. Svako zna svakoga ovdje, mal grad kad je half-half
Prvi famozni Ante. Svako zna svakoga ovdje, mal grad kad je half-half

Sem Banja Luke, jel, gdje živim, jedino sam u Sarajevu boravio par puta po par dana, što se tiče gradova u FBiH.
Meni to Sarajevo nikako nije leglo, još sam bio u proljećnom i ljetnom periodu. A pritom ne mislim na ovu nacionalnu stranu priče.
Mnogo mi je Banja Luka ljepša, uređenija. Naravno, subjektivno je.
Što se tiče ostalih gradova, prolazio sam samo, jedino sam sve stadine obišao, dok sam se "bavio" navijanjem. Kad te pod "Bijelim brijegom" gurnu gore u ćošak, kao da sa Kupresa gledaš utakmicu.
Meni to Sarajevo nikako nije leglo, još sam bio u proljećnom i ljetnom periodu. A pritom ne mislim na ovu nacionalnu stranu priče.
Što se tiče ostalih gradova, prolazio sam samo, jedino sam sve stadine obišao, dok sam se "bavio" navijanjem. Kad te pod "Bijelim brijegom" gurnu gore u ćošak, kao da sa Kupresa gledaš utakmicu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Pa svako ima drugačije poglede , ja kad sam bio mlađi i odem u Banja Luku ma niđe veze , sad mi je najljepši grad u državi .Riziko je napisao/la: ↑21 dec 2021, 08:48Sem Banja Luke, jel, gdje živim, jedino sam u Sarajevu boravio par puta po par dana, što se tiče gradova u FBiH.
Travnik mi se baš sviđa , tu bih mogao živjeti .
Za Sarajevo ne mogu da pišemo jer živim u njemu , ali eto naletim na neke strane you-tubere koji posjete Sarajevo i svi budu oduševljeni.
Braća arapi moraju u Bihać ići , omiljeni grad . Turci u Mostar naravno .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Lijepo je kad čovjek voli svoje, tako i treba. A nije na odmet i malo objektivnosti. Ako kazem da je mostar zbog ekstra nadrkanih nacionalizmom prepunjenih ljudi depresivan, ne znači da sam rekao da Sarajevo u zimskom smogu nije depresivno. Jedno ne isključuje drugo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑20 dec 2021, 19:13Reci za Mostar da je depresivan pogotovo ove sarajlije sto se guse svako malo u smogu i zagadjenom zraku je van svake pameti,otisao prije tri godine na Kosevo pogledat Zrinjskog nako u privatnom angazmanu umalo me zmija kod stadiona u onom parku nije ugrizla.
Mostar je sto se tice od vecih gradova na najboljem polozaju u BiH ,zimi sad imas Advent sa klizalistem,okiceni park za setat sa malom rajom ,cinestar koji radi non stop na vise lokacija,stari grad i ugostiteljska ponudu koja je hvaljena po svijetu,ljeti imas blizinu mora i mjesta poput Kleka,Dube,Rabe usca Neretve sve za sat i pol starom cestom a ja sam stizao autoputom sa malcima ljeti u Brela i Tucepe isto za satak i pol ako ne racunamo granicu![]()
Tko ima npr.kucu od nas na moru polaku u petak popodne upalis auto i Lidl Metkovic oko 19.30 si na moru a vikend ispred tebe![]()
To u Zenici,Tuzli,Sarajevu nema.Sto se tice nacionalizma znam podjednako vezano za posao i hrvate i bosnjake i nikad apsolutno nikad u poslu nisam imao nacionalnih netrepeljivosti drugo ako si budala i provociras budalu pored sebe neces se niti u Vatikanu tad dobro provesti.
U prirodnim ljepotama i blizini mjeste poput Bune,Blagaja,Vjerskog turizma u Medjugorju,dolazak ubrzo autoputa u Mostar,Kočuse,Jablanice,Vodopada sto malih sto velikih ma ljepota za zivot i sadrzaj opcenito samo da su nam Njemacke place![]()
S pričom o moru se preseravate isto kao da su Sarajevo i Mostar udaljeni kao New York i LA. To je sat i po normalne voznje, ako imaš kuću na moru, a živiš u Sarajevu, u petak poslije podne isto upališ auto, preskočiš Lidl u Metkoviću i oko 20.30 si na moru, a vikend ispred tebe. Znači isto, samo eto vi možete u Lidl u Metkovicu, a mi ćemo ubrzo imati Lidl u Sarajevu.
Priča sve je OK ako ne provociraš budalu pored sebe bi bila OK, da provokacija nije kad mu kažeš kako se zoveš. I smiješno je da se pretvarate da je u pitanju navijački problem, kad cijela BiH zna ko navijače instruira i finansira. Postoje i u Sarajevu dva kluba, imaju i više navijača, pa opet nema tih takvih problema.
- Marsal
- Kontakt:
Ma nisi više, a nekad fakat jesi bio

Kakvu sam djevojku znao iz Vareša, eee kakva mačka Bože. Sad bih je bez razmišljanja sebi u Zenicu doveo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Evo stiglo izvlacenje lutrije s terminima.
Haos na fb.grupama neki se tuguju neki raduju.
Prije ces dobiti 6 na nasoj lutriji nego ovu njemacku za vizu.
Haos na fb.grupama neki se tuguju neki raduju.
Prije ces dobiti 6 na nasoj lutriji nego ovu njemacku za vizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.