A sada ćemo vidjeti kakav će Witcher, druga sezona biti.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni odlična, iako sam davno gledao.Centre forward je napisao/la: ↑20 dec 2021, 18:26Iako je snimljena prije 10 i kusur godina "Fringe" nisam nikad gledao, pa kontam da počnem.
Je li gledao neko, valja li čemu ?
upravo zavrsio. Sve si rekao. Puno mi je bolja ova prethodna hunted of hill... ne znam. previse su razvukli pricu koja je odrziva max 5 epizoda.ReX je napisao/la: ↑17 dec 2021, 12:45
Ahh, Midnight MassToliko ocekivanja i vecinom je fantasticna ali ruku na srce serija je cisti roller coster po mom misljenju. Na trenutke ne mozes da oci sklonis sa ekrana, pa na trenutke cist snooze fest, pa dosta nelogicnih stvari, pa se desi interesantan twist i bude interesantan. Ima dosta filler trenutaka koji realno ne vode nigdje, tako da je komotno mogla biti dvije/par epizode kraca. Sve u svemu, meh... Ali svakako vrijedi pogledati zbog Flanagana koji i kad napravi nesto srednje, opet je iznad prosjeka u horror zanru i pretezno zabavan film/serija.
![]()
izasla nova???
Poslije prve sezone serija ide na bolje, jer u prvoj sezoni svaka epizoda je priča za sebe, tako da nemoj odusatajati nakon prve sezone, jer serija postaje bolja i ulazi u tu svoju neku priču i radnju.BuggyTheClown je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:59Meni odlična, iako sam davno gledao.Centre forward je napisao/la: ↑20 dec 2021, 18:26Iako je snimljena prije 10 i kusur godina "Fringe" nisam nikad gledao, pa kontam da počnem.
Sci Fi klasik, baca na X Files.
Kad prije pregleda
Odgled'o sam par epizoda i ono, ne čini se loša. Ja sam masu serija pogled'o pa sam malo izbirljiv.Celtic je napisao/la: ↑21 dec 2021, 06:29Poslije prve sezone serija ide na bolje, jer u prvoj sezoni svaka epizoda je priča za sebe, tako da nemoj odusatajati nakon prve sezone, jer serija postaje bolja i ulazi u tu svoju neku priču i radnju.BuggyTheClown je napisao/la: ↑20 dec 2021, 20:59Meni odlična, iako sam davno gledao.Centre forward je napisao/la: ↑20 dec 2021, 18:26Iako je snimljena prije 10 i kusur godina "Fringe" nisam nikad gledao, pa kontam da počnem.
Sci Fi klasik, baca na X Files.![]()