FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svake godine oko Nove godine dođu pa nam pričaju bajke kako treba prodati pomoćni

moSa ljoŽe
Zduniću je posudba istekla prije nekoliko dana i on se vratio u Lokomotivu.
Brko iz druge galaksije!
jbg shvati ih novogodisnja zelja da im nesto cvakne u dzep pa da se malo guzovace hajruje od kluba jer za sve ostalo su nesposobnilijevapolutka je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:27Svake godine oko Nove godine dođu pa nam pričaju bajke kako treba prodati pomoćni![]()
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
Al koliko je to više postalo smijesno i providnoRobust je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:47jbg shvati ih novogodisnja zelja da im nesto cvakne u dzep pa da se malo guzovace hajruje od kluba jer za sve ostalo su nesposobnilijevapolutka je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:27Svake godine oko Nove godine dođu pa nam pričaju bajke kako treba prodati pomoćni![]()
![]()
![]()
moSa ljoŽe
Ako ne griješim ugovor sa Amarom je do kraja ove sezone. Zato ne vidim razlog zašto sada voditi brigu o novom treneru i još i sa tim novim stvarati dodatnu finansijsku obavezu. Sa Amarom izgurati ovu sezonu do kraja sa ovim što imamo, valjda izbori opstanak.
A u ovo pola godine vidjet ćemo kamo dalje rođače.
A u ovo pola godine vidjet ćemo kamo dalje rođače.
Ode veliko pojačanje Zdunić, Zdunić je gora prevara nego Juricic.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ovaj portal je toliko postalo gnusno pratiti, ne vidite Želju iz teksta. Ohanite malo nivinarčići.
Joj, druge recenice u opisu posta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li ga barem kupio?
ajde super da su barem opet stigli dresovi, imam mislim sedam narudžbi od raje izvana, u ponedjeljak ću do shopa da im napravim promet. valjda ću dobit popust na člansku za cijelu kupovinu
nisu se ljudi usudili naručiti na početku zbog veličina. sad svi barem znamo da je dres slim fit, tj negdje između slim i super slim, dakle ko nosi L treba mu XXL

a džeki su očito poslali 4XL

nisu se ljudi usudili naručiti na početku zbog veličina. sad svi barem znamo da je dres slim fit, tj negdje između slim i super slim, dakle ko nosi L treba mu XXL
a džeki su očito poslali 4XL
to je bilo za očekivati
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Jahic napušta klub bez i jedne odigrane minute… a kad smo ga doveli pojedini pisali dolazi novi Sergio Ramos jbt grob… pitari su smijesni al bgm mi iz dana u dan postajemo jos smijesniji……
A i jedan Forumas sto je piso za Subasica kao nije pozvan u Repku zbog vakcinacije i kao da je zasluzio… druze pokrij se dekom i idi na spavanje
A i jedan Forumas sto je piso za Subasica kao nije pozvan u Repku zbog vakcinacije i kao da je zasluzio… druze pokrij se dekom i idi na spavanje
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad je Jahic dosao imao si sledecu situaciju sto se tice igrackog kadra na toj poziciji: Ikic napusta kao najbolji stoper, Miletic isto napusta kao iskusan igrac. Ostali tad Kosoric koji je iskusan ali nije bio u sjajnoj formi, Vrhovac koji uopste nije bio u ritmu i ne znas moze li odgovoriti zadatku, i Drina bez i jednog nastupa u BiHPL. Sad ne znam sto se nije dala prilika Jahicu, igrao je u nekim test utakmicama, i moze biti da se nije pokazao. Ali odbrana nam svakako nije bila problem, kao ekipa smo se dobro branili u ovoj polovini sezone.DUVNO1921 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 22:58Jahic napušta klub bez i jedne odigrane minute… a kad smo ga doveli pojedini pisali dolazi novi Sergio Ramos jbt grob… pitari su smijesni al bgm mi iz dana u dan postajemo jos smijesniji……
Nije se cicija ni 50 eura udostojila izdvojiti za dres nego mu Zeljo poklonio. Toliko o njemu. Objave o Ivkovicu jos nema jer ima vazeci ugovor sa Zeljom, a sa Borcem je dogovorio 3 kola prije kraja polusezone. Ko je odredio ovu cijenu za Juricica? Kakvi glupi novinari ovog smijesnog kvazi portala... U svakom slucaju, za Juricica je ljetos odbijena ponuda od 160 hiljada iz inostranstva. Tad smo napravili takvu glupost ne pustivsi ga i doveli se u ovu situaciju gdje mi nemamo para a on ne vrijedi ni 100 hiljada trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.