Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
jbg shvati ih novogodisnja zelja da im nesto cvakne u dzep pa da se malo guzovace hajruje od kluba jer za sve ostalo su nesposobnilijevapolutka je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:27Svake godine oko Nove godine dođu pa nam pričaju bajke kako treba prodati pomoćni![]()
![]()
Al koliko je to više postalo smijesno i providnoRobust je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:47jbg shvati ih novogodisnja zelja da im nesto cvakne u dzep pa da se malo guzovace hajruje od kluba jer za sve ostalo su nesposobnilijevapolutka je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:27Svake godine oko Nove godine dođu pa nam pričaju bajke kako treba prodati pomoćni![]()
![]()
![]()
Kad je Jahic dosao imao si sledecu situaciju sto se tice igrackog kadra na toj poziciji: Ikic napusta kao najbolji stoper, Miletic isto napusta kao iskusan igrac. Ostali tad Kosoric koji je iskusan ali nije bio u sjajnoj formi, Vrhovac koji uopste nije bio u ritmu i ne znas moze li odgovoriti zadatku, i Drina bez i jednog nastupa u BiHPL. Sad ne znam sto se nije dala prilika Jahicu, igrao je u nekim test utakmicama, i moze biti da se nije pokazao. Ali odbrana nam svakako nije bila problem, kao ekipa smo se dobro branili u ovoj polovini sezone.DUVNO1921 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 22:58Jahic napušta klub bez i jedne odigrane minute… a kad smo ga doveli pojedini pisali dolazi novi Sergio Ramos jbt grob… pitari su smijesni al bgm mi iz dana u dan postajemo jos smijesniji……
A i jedan Forumas sto je piso za Subasica kao nije pozvan u Repku zbog vakcinacije i kao da je zasluzio… druze pokrij se dekom i idi na spavanje
Nije se cicija ni 50 eura udostojila izdvojiti za dres nego mu Zeljo poklonio. Toliko o njemu. Objave o Ivkovicu jos nema jer ima vazeci ugovor sa Zeljom, a sa Borcem je dogovorio 3 kola prije kraja polusezone. Ko je odredio ovu cijenu za Juricica? Kakvi glupi novinari ovog smijesnog kvazi portala... U svakom slucaju, za Juricica je ljetos odbijena ponuda od 160 hiljada iz inostranstva. Tad smo napravili takvu glupost ne pustivsi ga i doveli se u ovu situaciju gdje mi nemamo para a on ne vrijedi ni 100 hiljada trenutno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Lokomotifa, mavi i 50 gostiju.