FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dženis Beganović
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako netko zna
Koliko imamo od Viscinog eventualnog transfera
Nazalost u BiH su vrijednosti cudne. Umjesto da se gleda ko je koliko pomogao i u kakvim okolnostima pa da se po tome cijene ljudi, u BiH vazi samo da si uspjesan i da imas neko ime, odma te ljudi drugacije gledaju. Sta mi imamo od toga sto se Dzeko uslikao sa dresom. Nemamo nista, ali eto da se malo napaceni narod tjesi. Covjek ima milionska primanja godinama, ostvario se u svakom pogledu i neka je, drago mi je zbog njega. Ali nije uopste pomogao klubu na neki nacin da je vrijedno paznje a imao je priliku, i sto bi se onda trebalo davati publicitet. Ne razumijem iskreno. Sto se Juricica tice, nisam upoznat za ponudu iskreno, i ne znam sta su razmisljali u tom momentu. Meni je on kvalitetan timski igrac, koji je sigurno dao svoj doprinos da smo koliko toliko stabilni na tabeli, ali isto tako premalo golova sa njegove strane, jednostavno nije mu to dobra strana, a nama su golovi potrebni.Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 02:57Nije se cicija ni 50 eura udostojila izdvojiti za dres nego mu Zeljo poklonio. Toliko o njemu. Objave o Ivkovicu jos nema jer ima vazeci ugovor sa Zeljom, a sa Borcem je dogovorio 3 kola prije kraja polusezone. Ko je odredio ovu cijenu za Juricica? Kakvi glupi novinari ovog smijesnog kvazi portala... U svakom slucaju, za Juricica je ljetos odbijena ponuda od 160 hiljada iz inostranstva. Tad smo napravili takvu glupost ne pustivsi ga i doveli se u ovu situaciju gdje mi nemamo para a on ne vrijedi ni 100 hiljada trenutno
40.000€svrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:27Ako netko zna
mosa lošmi stićko tit-ula!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala1921boy je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:3840.000€svrakino1921 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:27Ako netko zna
To je 1% od 4 miliona€
Upravo to. Ovo je sa marketinske strane dobar potez jer ga ljudi vole i klubu svaka cast. Medjutim na stranu sto ga volis ili ne kao igraca, osobu, reprezentativca, on kao on je jako malo dao klubu. Ne kazem da je klub njemu dao puno, daleko od toga, ali u javnosti on vazi za velikog Zeljovca, kako vlada ljubav medju nama i te neke price a to mi se licno ne svidja i pomalo gadi. Ali eto, sto kazes, cudan smo narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotuTristan10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:34Nazalost u BiH su vrijednosti cudne. Umjesto da se gleda ko je koliko pomogao i u kakvim okolnostima pa da se po tome cijene ljudi, u BiH vazi samo da si uspjesan i da imas neko ime, odma te ljudi drugacije gledaju. Sta mi imamo od toga sto se Dzeko uslikao sa dresom. Nemamo nista, ali eto da se malo napaceni narod tjesi. Covjek ima milionska primanja godinama, ostvario se u svakom pogledu i neka je, drago mi je zbog njega. Ali nije uopste pomogao klubu na neki nacin da je vrijedno paznje a imao je priliku, i sto bi se onda trebalo davati publicitet. Ne razumijem iskreno. Sto se Juricica tice, nisam upoznat za ponudu iskreno, i ne znam sta su razmisljali u tom momentu. Meni je on kvalitetan timski igrac, koji je sigurno dao svoj doprinos da smo koliko toliko stabilni na tabeli, ali isto tako premalo golova sa njegove strane, jednostavno nije mu to dobra strana, a nama su golovi potrebni.Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 02:57Nije se cicija ni 50 eura udostojila izdvojiti za dres nego mu Zeljo poklonio. Toliko o njemu. Objave o Ivkovicu jos nema jer ima vazeci ugovor sa Zeljom, a sa Borcem je dogovorio 3 kola prije kraja polusezone. Ko je odredio ovu cijenu za Juricica? Kakvi glupi novinari ovog smijesnog kvazi portala... U svakom slucaju, za Juricica je ljetos odbijena ponuda od 160 hiljada iz inostranstva. Tad smo napravili takvu glupost ne pustivsi ga i doveli se u ovu situaciju gdje mi nemamo para a on ne vrijedi ni 100 hiljada trenutno
-
- Kontakt:
Ako neko misli da smo u ovom slučaju 50eura za dres mi bitni našim zvjezdama u svijetu Šehicu,Dzeki,Visci.... onda se taj mnogo vara...
Ove sekunde ovog trenutka da se ugasimo njih nit bi bilo briga,niti bi ih zanimalo
Ove sekunde ovog trenutka da se ugasimo njih nit bi bilo briga,niti bi ih zanimalo
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- Bersaga
- Kontakt:
Evo Mukija opet, ode nam Tomo gospodin, gotovi smo.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑26 dec 2021, 13:13Ako neko misli da smo u ovom slučaju 50eura za dres mi bitni našim zvjezdama u svijetu Šehicu,Dzeki,Visci.... onda se taj mnogo vara...
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Vidi mi nickaBersaga je napisao/la: ↑26 dec 2021, 13:21Evo Mukija opet, ode nam Tomo gospodin, gotovi smo.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑26 dec 2021, 13:13Ako neko misli da smo u ovom slučaju 50eura za dres mi bitni našim zvjezdama u svijetu Šehicu,Dzeki,Visci.... onda se taj mnogo vara...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Gdje si prijatelju stariBersaga je napisao/la: ↑26 dec 2021, 13:21Evo Mukija opet, ode nam Tomo gospodin, gotovi smo.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑26 dec 2021, 13:13Ako neko misli da smo u ovom slučaju 50eura za dres mi bitni našim zvjezdama u svijetu Šehicu,Dzeki,Visci.... onda se taj mnogo vara...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
"Tako je Edin Džeko za svoj 30. rođendan poklonio 30 stolica".Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:54Upravo to. Ovo je sa marketinske strane dobar potez jer ga ljudi vole i klubu svaka cast. Medjutim na stranu sto ga volis ili ne kao igraca, osobu, reprezentativca, on kao on je jako malo dao klubu. Ne kazem da je klub njemu dao puno, daleko od toga, ali u javnosti on vazi za velikog Zeljovca, kako vlada ljubav medju nama i te neke price a to mi se licno ne svidja i pomalo gadi. Ali eto, sto kazes, cudan smo narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotuTristan10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:34Nazalost u BiH su vrijednosti cudne. Umjesto da se gleda ko je koliko pomogao i u kakvim okolnostima pa da se po tome cijene ljudi, u BiH vazi samo da si uspjesan i da imas neko ime, odma te ljudi drugacije gledaju. Sta mi imamo od toga sto se Dzeko uslikao sa dresom. Nemamo nista, ali eto da se malo napaceni narod tjesi. Covjek ima milionska primanja godinama, ostvario se u svakom pogledu i neka je, drago mi je zbog njega. Ali nije uopste pomogao klubu na neki nacin da je vrijedno paznje a imao je priliku, i sto bi se onda trebalo davati publicitet. Ne razumijem iskreno. Sto se Juricica tice, nisam upoznat za ponudu iskreno, i ne znam sta su razmisljali u tom momentu. Meni je on kvalitetan timski igrac, koji je sigurno dao svoj doprinos da smo koliko toliko stabilni na tabeli, ali isto tako premalo golova sa njegove strane, jednostavno nije mu to dobra strana, a nama su golovi potrebni.Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 02:57
Nije se cicija ni 50 eura udostojila izdvojiti za dres nego mu Zeljo poklonio. Toliko o njemu. Objave o Ivkovicu jos nema jer ima vazeci ugovor sa Zeljom, a sa Borcem je dogovorio 3 kola prije kraja polusezone. Ko je odredio ovu cijenu za Juricica? Kakvi glupi novinari ovog smijesnog kvazi portala... U svakom slucaju, za Juricica je ljetos odbijena ponuda od 160 hiljada iz inostranstva. Tad smo napravili takvu glupost ne pustivsi ga i doveli se u ovu situaciju gdje mi nemamo para a on ne vrijedi ni 100 hiljada trenutno
"Džeko, Šehić i Hodžić su odlučili kupiti po 200 ulaznica za utakmicu protiv Mladosti i tako pomoći klubu u kojem su ponikli. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar".
"Povodom svog 35.rođendana Džeko je odlučio podržati rad Omladinske škole FK Željezničar vrijednom donacijom sportskih rekvizita i lopti koji će biti od izuzetne pomoći za preko 400 dječaka u našoj školi".
O milionima zarađenim od transfera Džeke pomoću kojih smo uspjeli napraviti tim i uzeti titule nema potrebe govoriti. Neko će reči da ti milioni nisu došli njegovom voljom, ali kako god pomoću njih smo ispisali najsvijetlije stranice našeg kluba.
Kako se navodi u odluci Disciplinske komisije sa sjednice održane 7. decembra klub sa Grbavice je kažnjen sa čak 7.000 KM, a razlog je upotreba pirotehničkih sredstava tokom duela sa Širokim Brijegom. U ovoj polusezoni par desetina hiljada kazne zahvaljujući "ljubavi" navijača. Kada bi neko sabrao iznose plaćene na kazne u zadnjih 10 godina došlo bi se do sume dobrog generalnog sponzora.
Ali naravno vi nećete pisati o tome i ovo problematizirati, nego ćete Džeki i drugima zavirivati u džep.
Ali kao što napisaste, cudan smo mi narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotu.
To sto si ti naveo je smijesno ako se poredi sa njegovim prihodima, i ne moras nekome zavirivati u dzep da bi to skontao. I naravno da niko nije duzan pomoci, samo mi je smijesno se kititi sa nekim dresovima kad mu uopste nije stalo do kluba, nego se nazor pokusava prezentirati putem marketinga da mu to eto nesto znaci. Kad spominjes prihode sto su njegovi transferi donijeli klubu, pa to su prihodi koji i po pravilniku Uefe pripadaju klubu. Ko da bi mi to i vidili da nije Uefa izmislila koliko toliko da stiti manje klubove. I onaj danski klub gdje je Hadziahmetovic poceo trenirati je dobio svoj dio kad je presao u Tursku, iako mu se taj trening svodio na ultra amaterski nivo.Valter je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:19"Tako je Edin Džeko za svoj 30. rođendan poklonio 30 stolica".Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:54Upravo to. Ovo je sa marketinske strane dobar potez jer ga ljudi vole i klubu svaka cast. Medjutim na stranu sto ga volis ili ne kao igraca, osobu, reprezentativca, on kao on je jako malo dao klubu. Ne kazem da je klub njemu dao puno, daleko od toga, ali u javnosti on vazi za velikog Zeljovca, kako vlada ljubav medju nama i te neke price a to mi se licno ne svidja i pomalo gadi. Ali eto, sto kazes, cudan smo narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotuTristan10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:34
Nazalost u BiH su vrijednosti cudne. Umjesto da se gleda ko je koliko pomogao i u kakvim okolnostima pa da se po tome cijene ljudi, u BiH vazi samo da si uspjesan i da imas neko ime, odma te ljudi drugacije gledaju. Sta mi imamo od toga sto se Dzeko uslikao sa dresom. Nemamo nista, ali eto da se malo napaceni narod tjesi. Covjek ima milionska primanja godinama, ostvario se u svakom pogledu i neka je, drago mi je zbog njega. Ali nije uopste pomogao klubu na neki nacin da je vrijedno paznje a imao je priliku, i sto bi se onda trebalo davati publicitet. Ne razumijem iskreno. Sto se Juricica tice, nisam upoznat za ponudu iskreno, i ne znam sta su razmisljali u tom momentu. Meni je on kvalitetan timski igrac, koji je sigurno dao svoj doprinos da smo koliko toliko stabilni na tabeli, ali isto tako premalo golova sa njegove strane, jednostavno nije mu to dobra strana, a nama su golovi potrebni.
"Džeko, Šehić i Hodžić su odlučili kupiti po 200 ulaznica za utakmicu protiv Mladosti i tako pomoći klubu u kojem su ponikli. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar".
"Povodom svog 35.rođendana Džeko je odlučio podržati rad Omladinske škole FK Željezničar vrijednom donacijom sportskih rekvizita i lopti koji će biti od izuzetne pomoći za preko 400 dječaka u našoj školi".
O milionima zarađenim od transfera Džeke pomoću kojih smo uspjeli napraviti tim i uzeti titule nema potrebe govoriti. Neko će reči da ti milioni nisu došli njegovom voljom, ali kako god pomoću njih smo ispisali najsvijetlije stranice našeg kluba.
Kako se navodi u odluci Disciplinske komisije sa sjednice održane 7. decembra klub sa Grbavice je kažnjen sa čak 7.000 KM, a razlog je upotreba pirotehničkih sredstava tokom duela sa Širokim Brijegom. U ovoj polusezoni par desetina hiljada kazne zahvaljujući "ljubavi" navijača. Kada bi neko sabrao iznose plaćene na kazne u zadnjih 10 godina došlo bi se do sume dobrog generalnog sponzora.
Ali naravno vi nećete pisati o tome i ovo problematizirati, nego ćete Džeki i drugima zavirivati u džep.
Ali kao što napisaste, cudan smo mi narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotu.
Samo si potvrdio ono što sam napisao. Bit priče je da vidimo šta mi možemo učiniti za svog Želju a ne neko drugu. Kao što vidim silne kazne koje plačamo tebi ne predstavljaju neki problem, nego treba gurati po onoj "palilo se i palit će se". Zašto ti i ini ovdje ne pokrenete kampanju o nultoj toleranciji za sve aktivnosti koje nanose finansijsku štetu Želji od strane navijača, bez besmislenih opravdanja kako nas ovi u savezu mrze i slično.Tristan10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:33To sto si ti naveo je smijesno ako se poredi sa njegovim prihodima, i ne moras nekome zavirivati u dzep da bi to skontao. I naravno da niko nije duzan pomoci, samo mi je smijesno se kititi sa nekim dresovima kad mu uopste nije stalo do kluba, nego se nazor pokusava prezentirati putem marketinga da mu to eto nesto znaci. Kad spominjes prihode sto su njegovi transferi donijeli klubu, pa to su prihodi koji i po pravilniku Uefe pripadaju klubu. Ko da bi mi to i vidili da nije Uefa izmislila koliko toliko da stiti manje klubove. I onaj danski klub gdje je Hadziahmetovic poceo trenirati je dobio svoj dio kad je presao u Tursku, iako mu se taj trening svodio na ultra amaterski nivo.Valter je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:19"Tako je Edin Džeko za svoj 30. rođendan poklonio 30 stolica".Corcaigh je napisao/la: ↑26 dec 2021, 12:54
Upravo to. Ovo je sa marketinske strane dobar potez jer ga ljudi vole i klubu svaka cast. Medjutim na stranu sto ga volis ili ne kao igraca, osobu, reprezentativca, on kao on je jako malo dao klubu. Ne kazem da je klub njemu dao puno, daleko od toga, ali u javnosti on vazi za velikog Zeljovca, kako vlada ljubav medju nama i te neke price a to mi se licno ne svidja i pomalo gadi. Ali eto, sto kazes, cudan smo narod, imamo cudan mentalitet i iskvaren sistem vrijednosti opcenito u zivotu
Ja sam stariji čovjek i vjerovatno sam malo "izlapio" ali objasni mi logiku po kojoj Džeko treba u sezoni dati Želji recimo 50.000 KM, a mi navijači te iste novce "izbiti" iz klupske kase.
Za pirotehniku treba da postoji stav kluba u saradnji sa nekom navijackom organizacijom i da se nadje neko rijesenje. Mislim i ja sam dosta protiv toga, ali ne znam iskreno sta bi ja tu mogao da uradim, niti sam taj tip navijaca niti sam blizu. Nadam se samo da ce se realizovati sa tim investitorom i neka radi po svojoj viziji i programu, jer trenutno smo mi opet spali na to da prisvojavamo licnosti kojima klub nije ni na kraj pameti, onda se ljudi bezveze nadaju, a kluba nigdje. Ista situacija je bila prosle zime.Valter je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:44Samo si potvrdio ono što sam napisao. Bit priče je da vidimo šta mi možemo učiniti za svog Želju a ne neko drugu. Kao što vidim silne kazne koje plačamo tebi ne predstavljaju neki problem, nego treba gurati po onoj "palilo se i palit će se". Zašto ti i ini ovdje ne pokrenete kampanju o nultoj toleranciji za sve aktivnosti koje nanose finansijsku štetu Želji od strane navijača, bez besmislenih opravdanja kako nas ovi u savezu mrze i slično.Tristan10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:33To sto si ti naveo je smijesno ako se poredi sa njegovim prihodima, i ne moras nekome zavirivati u dzep da bi to skontao. I naravno da niko nije duzan pomoci, samo mi je smijesno se kititi sa nekim dresovima kad mu uopste nije stalo do kluba, nego se nazor pokusava prezentirati putem marketinga da mu to eto nesto znaci. Kad spominjes prihode sto su njegovi transferi donijeli klubu, pa to su prihodi koji i po pravilniku Uefe pripadaju klubu. Ko da bi mi to i vidili da nije Uefa izmislila koliko toliko da stiti manje klubove. I onaj danski klub gdje je Hadziahmetovic poceo trenirati je dobio svoj dio kad je presao u Tursku, iako mu se taj trening svodio na ultra amaterski nivo.Valter je napisao/la: ↑26 dec 2021, 14:19
"Tako je Edin Džeko za svoj 30. rođendan poklonio 30 stolica".
Ja sam stariji čovjek i vjerovatno sam malo "izlapio" ali objasni mi logiku po kojoj Džeko treba u sezoni dati Želji recimo 50.000 KM, a mi navijači te iste novce "izbiti" iz klupske kase.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nije Dzeko kriv. Nego klub i neko ko uporno gura ovu pricu oko bivsi igraca. Okreni se prema novom poglavlju i realizuj investitora. To je jedina buducnost.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], knoa, kontra, Levin i 33 gosta.