Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BenWhite
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BenWhite » 29 dec 2021, 14:31

dscile je napisao/la:
29 dec 2021, 14:14
https://mo-ndo.rs/Info/Drustvo/a1576394 ... vionu.html

Klasican prikaz osobe koja misli da je Djed Mraz zlo.

Samo obrisati crticu izmedju mo-ndo
Član predsjedništva Bosne i Hercegovine za kojeg glasa kompletna RS kaže da ide u Sarajevo samo zato što mora i da mu smrdi taj grad. Da li i on i njegova raja misle da je Djed Mraz zlo? Što tada nisi ništa komentarisao? Hahaha kakvi licemjeri ovde obitavaju, tragedija. Jedno osuđuju, drugo prešute, za treće se zakače. Podsjećaš me na Dragana Čovića.
41:34

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 dec 2021, 14:31

Dobro je da uopste nama dozvole preko granice da izadjemo iz drzave.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 dec 2021, 14:35

samo mi jos treba da pratim te srpske medije, ko da mi ss.ba i klix nisu dovoljan mindfuck.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 dec 2021, 14:36

AshburtonG je napisao/la:
29 dec 2021, 14:28
@dscile
Isto kao sto ni covjek nije kriv za vremenske neprilike i platio je put ka BiH, a ne Srbiji. Vec je bila situacija prije par mjeseci slicna, trenutno se sudi covjeku, a on tuzio aviokompaniju. Za ovakve situacije, vjerovatno postoji neko rjesenje, jer kako ja znam ta aerodromska zona(pista) zapravo jos nije teritorija Srbije, nego tek prelazak granicne kontrole. Bukvalno covjeka mogu poslat u dozivotni zatvor, samo zato jer je Vucic to odlucio, bez ikakvih medjunarodnih presuda. :mrgreen:
Ma ja nisam pravnik, ali mi je smijesno da ovdje on moze biti u pravu. Dokle se stiglo sa tim procesom sto ti spominjes?

Zamisljam kako se javlja pilot preko interfona: "Ovdje vas kapetan. Obavjestavam vas da trenutno ulazimo u opasnu oluju zato sto imamo putnika kojem se ne svidja aerodrom koji nas moze primiti za vrijeme trajanje oluje." Pa ko ce normalan riskirati i svoj, a i zivote 100 ljudi radi nekog kriminalca? Da sam pilot, nek me tuzi 1000x, opet bih isto uradio.

A mislim da bi ga ovi putnici sami izbacili iz aviona u letu da se neko tako igra sa njihovim zivotima.

Ako je to tako sto ti spominjes, da on nije u Srbiji dok ne prodje granicnu kontrolu, onda je taj divljak sam sebe poslao u zatvor posto pisu da je priveden zbog pravljenja nereda. Kako poeticno da bi izbjegao zatvor da je samo sjedio i cutao, a ne k*rcio se ko pijano dijete od 18 godina.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 dec 2021, 14:39

Ako se tako boji zatvora zašto je išao na aerodrom kome je jedna od čestih destinacija za preusmjeravanje Beograd, a to se nerijetko dešava. Šta je mislio da će ih spuštati padobranom ako se šta desi.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 29 dec 2021, 15:09

dscile je napisao/la:
29 dec 2021, 14:36
AshburtonG je napisao/la:
29 dec 2021, 14:28
@dscile
Isto kao sto ni covjek nije kriv za vremenske neprilike i platio je put ka BiH, a ne Srbiji. Vec je bila situacija prije par mjeseci slicna, trenutno se sudi covjeku, a on tuzio aviokompaniju. Za ovakve situacije, vjerovatno postoji neko rjesenje, jer kako ja znam ta aerodromska zona(pista) zapravo jos nije teritorija Srbije, nego tek prelazak granicne kontrole. Bukvalno covjeka mogu poslat u dozivotni zatvor, samo zato jer je Vucic to odlucio, bez ikakvih medjunarodnih presuda. :mrgreen:
Ma ja nisam pravnik, ali mi je smijesno da ovdje on moze biti u pravu. Dokle se stiglo sa tim procesom sto ti spominjes?

Zamisljam kako se javlja pilot preko interfona: "Ovdje vas kapetan. Obavjestavam vas da trenutno ulazimo u opasnu oluju zato sto imamo putnika kojem se ne svidja aerodrom koji nas moze primiti za vrijeme trajanje oluje." Pa ko ce normalan riskirati i svoj, a i zivote 100 ljudi radi nekog kriminalca? Da sam pilot, nek me tuzi 1000x, opet bih isto uradio.

A mislim da bi ga ovi putnici sami izbacili iz aviona u letu da se neko tako igra sa njihovim zivotima.

Ako je to tako sto ti spominjes, da on nije u Srbiji dok ne prodje granicnu kontrolu, onda je taj divljak sam sebe poslao u zatvor posto pisu da je priveden zbog pravljenja nereda. Kako poeticno da bi izbjegao zatvor da je samo sjedio i cutao, a ne k*rcio se ko pijano dijete od 18 godina.
Pa kao sto vec rekoh, debil covjek. Umjesto samo da je rekao stjuardesi o cemu se radi, ona to prenese dalje i vidi sta se moze uradit. Ovako ce dobit robiju ogromnu zbog izazivanja opasnosti u avionu, pa onda jos zbog narusavanja javnog reda i mira, pa onda i ovi ljudi ga mogu svi tuzit za uznemiravanje. Bas idiot. :rol:
Moze bit u pravu samo u slucaju da je moguce da mu wizzair obezbijedi put do BiH. Ako se ispostavi da je postojala mogucnost, da on ne predje tu granicu u Srbiji, onda u slucaju da bude kaznjen, on jednostavno moze tuzit aviokompaniju.

Sto se tice tog procesa, nisam pratio, nego sam na nekom portalu isto citao, pa je dole navodni clan porodice napisao komentar, da je tuzena aviokompanija. On nije ekscese pravio, ali su ga odmah na granici odveli na ispitivanje i zadrzali. Kako je dalje teklo, pojma nemam.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 dec 2021, 15:18

Ne tako davno ovdje su nas uvjeravali da su braca talibani mnogo opasni i hrabri. Inspekcija jutros poderala bilbord, ja prosao tuda nema ni pola sata, a ti žestoki momci jos uvijek bez reakcija. Nije valjda da su se prepali FGRovaca sto ga primaju u pakas i jedu svinjetinu da se dodvore dinskim dusmanima?

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 29 dec 2021, 15:20

Nema tu iskrenosti ni prave vjere kada se kod nas to ide ekstremnim načinom, tipa, do jučer sam bio ološ od danas sam najveći vjernik. Kakav tačno napredak u tome vidimo ? Nikakav. Ostanu te osobe u suštini iste samo sada krenu malo manje javno da eksponiraju stvari koje su do sada radili, ali zato na sav glas peglaju svijet oko sebe kako je njihov put onaj pravi. Koji to molim lijepo, licemjerni ? Ne hvala. Vjera je bila i trebala ostati privatna stvar pojedinca.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 dec 2021, 15:42

Po islamu kičenje jelke i odlazak Djeda Mrazu jeste grijeh, ko se pridržava islamskih propisa trebao bi i ovo da zna. Ali, isto tako islamski propis je ne nametati drugima bilo šta, pravo izbora ima svako. Agresivan pristup u objašnjavanju šta je islam je isto pogrešno jer tako ćeš samo više ljudi odbaciti od islama. Ovaj bilbord je čista glupost, glupost par ljudi koji nemaju elementarno poznavanje islama a misle da su pobrali svu pamet. Do jučer su se opijali, Boga psovali, ko zna šta sve radili ali sad su postali vjernici i sad moraju svi biti kao oni, svi odjednom moraju biti vjernici. Po njima, Pezić i slični su jedino vjernici a pripadnici IZ su otpadnici od vjere, neće ni selam nazvati jer ti ljudi kao, po njima, to ne zaslužuju. Kao što sam i jučer rekao, oni samo slijede formu islama a nikako suštinu jer je i ne znaju a da znaju vidjeli bi koliko su u krivu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 dec 2021, 15:52

IZ je mafija.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 29 dec 2021, 16:02

Jedva čekam Bajram i bilbord u srid lištice na kojem se isti čestita srdačno, europejski, onako kako to znaju samo naši divni nositelji europskih vrijednosti. 🥰
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 29 dec 2021, 16:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 dec 2021, 16:03

Mislis Hizaslav?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 dec 2021, 16:03

Vehabije sampioni u neradu i kraljevi rasprava o nebitnim temama.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 29 dec 2021, 16:11

I nije dio naše izvorne i iskonske bošnjačke tradicije. Dedu mraza je nametnuo zločinački komunistički režim, a božić i sav komercijalizam oko njega, globalističke snage.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 dec 2021, 16:13

slika

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 dec 2021, 16:14

Jbt zaboravio sam i da postoji Amerika i da imaju predsjednika
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 29 dec 2021, 16:17

ArtVandelay je napisao/la:
29 dec 2021, 16:02
Jedva čekam Bajram i bilbord u srid lištice na kojem se isti čestita srdačno, europejski, onako kako to znaju samo naši divni nositelji europskih vrijednosti. 🥰
I znaci ja treba da radim isto kao oni da bih se osjecao dobro :bow:

Kako nitko ne vrati Bozicnicu kad dobije u Decembru (ovi koji rade u EU) taj novac im odgovara?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 dec 2021, 16:18

Od kršćana do komuLjara. De se dogovorite.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 29 dec 2021, 16:19

tuzlak1987 je napisao/la:
29 dec 2021, 16:03
Vehabije sampioni u neradu i kraljevi rasprava o nebitnim temama.
i vlasnici servisa za popravljanje kompjutera i vozaci sharana :urnebes: :urnebes:

ono ne fakat bas me zanima zasto vecina iz tog pokreta vozi jedan model auta :wtf: :wtf:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 dec 2021, 16:47

ArtVandelay je napisao/la:
29 dec 2021, 16:11
I nije dio naše izvorne i iskonske bošnjačke tradicije. Dedu mraza je nametnuo zločinački komunistički režim, a božić i sav komercijalizam oko njega, globalističke snage.
O kojim bosnjacima govoris? Etnickim Ili alijnim? Nisu ni bradetine, nindza kornjace I odjevanje u stilu pustinjskog covjeka dio tradicije bosne ni bosnjaka...

Ovi paradzemati inace leglo umobolnika neki Dan cini mi se da je pezic bio otvoreno pozivaju na legalizaciju ropstva u bih... ovo vam je braco sda veleizdajnicka falanga uvezla 93ce godine....

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.