Olmo kar.ina. Nama treba neko u ko ce probijati, zabijati, asistirati.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo budale mogu kriviti Dembelea, da smo zbog njega ispali od Liverpoola. Mi da smo 5:0 dobili prvu utakmicu opet bi nasRiziko je napisao/la: ↑30 dec 2021, 10:24Šta kaže tripletu je Dembele izbio, a ne hadalj Alba na Enfildu sa onim zicerom kad Messiu vraća loptu, a ovaj se takođe šegači sa njom.
Tad smo u Liveprul odnijeli sjajnu prednost, oni desetkovani, i izbacete. Teško da je tu Dembele išta skrivio.
Nek ide, traži previše novca, a stalno povrijeđen. Očigledno da se agent dogovorio već s nekim klubom, pa sad pritisika Barsu za novac.
Dovesti Antonya iz Ajaxa, recimo.
Recimo imali smo Emersona u ekipi kao desnog beka, zbog čega momak nije dobio šansu boga pitaj.
Liverpool izbacio.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Cuj trazi 40-50 miliona 
Racunicom dodjes da je njegov nastup otprilike 2-3 miliona .Yebo te da je Messijev prime previse.
Lik svakako u prosjeku odigra 15-20 utakmica u sezoni.
Samo nabiti nogom sto dalje , ima ko ce igrati.
Racunicom dodjes da je njegov nastup otprilike 2-3 miliona .Yebo te da je Messijev prime previse.
Lik svakako u prosjeku odigra 15-20 utakmica u sezoni.
Samo nabiti nogom sto dalje , ima ko ce igrati.
Dest, Coutinho i Abde pozitivni. Deset igraca vec.
Plus Nico i Demir koji se vode kao igraci B tima.
Plus Nico i Demir koji se vode kao igraci B tima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da bi se uklopio na ovaj Barcin Dream TeenElCartel11 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 10:25Olmo kar.ina. Nama treba neko u ko ce probijati, zabijati, asistirati.
Ali ako ce ici u smjeru Halanda onda je Dembele visak svakako uz Toresa i Fatija.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Puig će opet biti na klupi
xavi, xavi, sta vidis u ovoj panjini
Puig je bio najbolji na onom pocetku kad je dobio priliku, ne sjecam se kod kojeg je trenera to bilo, mozda setien. Sad i kad dobije priliku nista posebno ali realno rijetko je i dobije.
Morata
Morata
Nevjerovatna je ova priča oko Morate i sve više novinara je potvrđuje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Granata Morata 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- hule_barca
- Kontakt:
Kakav je sad protokol za utakmicu sa ovolikim brojem zaraženih prvotimaca? Ako se dobro sjećam, Xavi je rekao da samo 3 igrača iz B tima mogu biti na terenu, a 7 ukupno u sastavu za utakmicu!
Mes Que Un Club
Sad kažu ako imaš 5 prvotimaca, igraš.hule_barca je napisao/la: ↑30 dec 2021, 13:36Kakav je sad protokol za utakmicu sa ovolikim brojem zaraženih prvotimaca? Ako se dobro sjećam, Xavi je rekao da samo 3 igrača iz B tima mogu biti na terenu, a 7 ukupno u sastavu za utakmicu!
Don't hate what you don't understand.
Barto je govorio da je bolji od Neymara a nedavno Laporta rece da je bolji od Mbappea i sta je onda bezobrazno kad se radi o takvom igracu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Istina , sami su mu digli cijenu nicim izazvano.Ono isli na pricu sad cemo ga mi pridobiti , on je i onako hadalj .
Kako god, jedva cekam da ode.Na frajera se nisi mogao osloniti bukvalno ni jednu minutu.
Ziyech se spominje , dobar je.Slican Mahrezu.Zna valjati , sutati i asistirati.Nijel klasa al takvi nam ne trebaju.Narci treba upravo ovo sto radi Xavi,sto vise mladih igraca , po mogucnosti Spanaca.
Sto se Morate tice , ne znam sta da mislim.Ja ga gotivim pa ne mogu biti objektivan.On je jedan od kompletnijih napadaca Svijeta , bas je svestran ali mu fali ono najvaznije za poziciju napadaca .Nema gola u sebi.
Morata bi bio posljednji ekser u kovčegu Barcelone, sve sam ovo dosad izdržao, ali u slučaju njegovog dolaska, apsolutno bih prestao pratiti ekipu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Morata i Saul, imali bi najkompletnijeg napadača i veznjaka.
Don't hate what you don't understand.
Zamisli takva levatina i jos u Barci da zaigra, kakva karijera dan te yebo a boljih napadaca ima u nasoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.