FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
59
32%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
28
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
48
26%

Ukupno glasova: 186

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 03 jan 2022, 09:42

Rule_hz je napisao/la:
03 jan 2022, 09:14
Shvatite da nemamo para, i pomirite se sa tim mega trenerima i igracima, nismo u stanju dovoditi takve igrace , do juce se steajkovalo, nama suljic, mujakic i jovic ne valjaju, **** ga osvijestite se malo i smanjite, ocekivanja sa ovom ekipom da bogdo osvojimo kup, avo trecem mjestu da ne pricam...necemo mi na zelenu granu za 4 5 godina... **** su nas za sva vremena....okrenuti se akademiji istrpiti par momcica i to je to...

Dizdarevic
Sabanovic Lazic *Mujakic Pidro
Djokanovic Kapic
Fanimo** Bodul Suljic*
Bagaric

Realno na papiru vrhunska ekipa, ostalo je do trenera.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jan 2022, 09:51

Ma nema od te ekipe nista, ubijeni su u pojam, zasicenje, nemotivisani, kakav trener brate ove ne moze ni karlo anceloti vratit u zivot pogotovo ove sto su vec duzi period tu, koje je sjebalo strajk, istok, manjak ponuda o kojim su se nadali.. bagaric mrtvi prosjek od igraca jos u vrijeme listice, bodulu se sumnjam vise da igra u ovoj zabokrecini, lazic propo ko kauc, taj nije 2 godine ozbiljan fudbal igtao sem sto je visio u teretani, fanimo je svoje zavrsio u nasem klubu njega ne treba ni spominjati, halid sem fizicke spreme nema nista drugo, a o pidri sve znas, dzokanovic isto propo u zemlju valjda unisten sto nije kakve ponude bilo... ostalo manje vise u 5 deka, ekipi treba svjezine drugi igraci, druga filozofija trenera, meni bi trako umjesto lazica igrao ali eto... treba graditi ekipu za narednu sezonu ova je propala svakako....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 jan 2022, 09:52

Kamuflazn je napisao/la:
03 jan 2022, 08:03
Jovica pamtim
Primio 6 golova od amatera iz san marina u 2 tekme.
Prosao levski
Ispao od zete
Gol nuhanovica
Rasulo od igre.

Mozda je napredovao, ako bude on.

Zlatan Nalic
Napadacki fudbal
Nema nekih rezultata
Prevelik demagog i filozof bez pokrica
Razbio nas sa tuzlom na kosevu, trebali nas obrukat
Nije iskoristio potencijal ekipe.

Mirza Varesanovic
Izvlacio maksimum iz veleza i tuzle
Igra nista specijalno
Dao dosta prilike mladjim gracima
Mozda je napredovao.

Husru pamtim da je plakao po svim tv stanicama
Psovao Boga na svakom koraku
Primio 8 komada
Ima lose botove na forumu
Kmeco dok nije dobio kesh
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 03 jan 2022, 09:58

Rule_hz je napisao/la:
Shvatite da nemamo para, i pomirite se sa tim mega trenerima i igracima, nismo u stanju dovoditi takve igrace , do juce se steajkovalo, nama suljic, mujakic i jovic ne valjaju, **** ga osvijestite se malo i smanjite, ocekivanja sa ovom ekipom da bogdo osvojimo kup, avo trecem mjestu da ne pricam...necemo mi na zelenu granu za 4 5 godina... **** su nas za sva vremena....okrenuti se akademiji istrpiti par momcica i to je to...
Para itekako ima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jan 2022, 10:04

napoleon72 je napisao/la:
03 jan 2022, 09:58
Rule_hz je napisao/la:
Para itekako ima.

Grdno se varas jaro, para nema, neda Mirvic svoje pare, nije to vijetnamac i malezijac da ga balije vrte oko malog prsta.. vratilo se nesto duga ostalo mrka kapa....tek treba da se ulaze, valja racistiti ovaj nered sto su mu iza sebe ostavili... mada imam dojam da ga navode da mahalu u klub vraca....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 jan 2022, 10:31

Joj da je... pa da nam dodje Hare Medunjanin!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 03 jan 2022, 10:37

Kamuflazn je napisao/la:
03 jan 2022, 09:42
Rule_hz je napisao/la:
Dizdarevic
Djokanovic Kapic
Fanimo** Bodul Suljic*
Bagaric

dovesti Čalu da se malo izdere balerinama i ovo će biti u redu :D

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 03 jan 2022, 12:30

Antikloc je napisao/la:
30 dec 2021, 15:02
najveci psovaci s Istoka su sasvim dobro situirani ljudi,iznad prosjeka. A na Istoku nas je malo,svi se poznajemo
boze sacuvaj
jos se hvali sto zna one sto psuju djecije grobove i nanine truhle kosti
uzas majke mi

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 03 jan 2022, 12:33

izdzezveubrazil je napisao/la:
30 dec 2021, 15:40
keli je napisao/la:
30 dec 2021, 15:38
Joj da hoce objavit novog trenera ili pojacanje da ovaj smor od teme prodje haha ne podrzavam psovanje ali isto tako ako si profesionalac nauci se nositi s tim
Ali vidi brate, ja odbijem da se naučim nositi s tim, odem u drugi klub i postanem najtrofejniji igrač u historiji lige. E to je problem.
bravo
koliko su Tamaru prozivali
da je ostao bilo bi golova i titula
jok pusti gamas sa Istoka da psuje

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 jan 2022, 12:44

Svi lupaju gluposti. Kao i inace, vrte se ista imena Dragan, Mirza itd. Jedno vrijeme se svaki prelazni rok Ordagic povezivao sa nama. Ista je situacija i trenutno sa trenerima, jer niko blage veze nema ko bi trebao doci. A ovdje ljudi vec pocinju pljuvati jer eto - neko je napisao da ce doci Dragan Jovic, pa sto ne bi popljuvao. Onda se drugi javljaju govore ovim prvim da njima valja samo Husref, a ovi njima odgovaraju da im samo valja Sabrina. I tako u krug. Mjesecima. Zaboravljate bitnu stvar. Jedinstvo na tribinama = jedinstvo u klubu = jaci klub. Znam da je svima dosta sto nam uvijek "malo" fali za veci iskorak, ali za to nije kriv Mirvic, niti trenutna garnitura. Malo vjere u trenutno rukovodstvo i trenutne ljude u klubu sve dok (ako) ne bude razloga za suprotno.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2022, 12:49

Rule_hz je napisao/la:
03 jan 2022, 10:04
Rule_hz je napisao/la:
Shvatite da nemamo para
Para itekako ima.
Grdno se varas jaro, para nema
Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi mi
Datum rodjenja 12.4.1998
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 jan 2022, 12:55

JavierBosnia je napisao/la:
03 jan 2022, 12:49
Rule_hz je napisao/la:

Para itekako ima.
Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi
Datum rodjenja 12.4.1998
Joj jesi mlad, što bi rekli zar postoji to godište uopšte :D

Sahbazkirija
Kontakt:

Post Postao/la Sahbazkirija » 03 jan 2022, 12:55

zlo87 je napisao/la:
03 jan 2022, 12:44
Svi lupaju gluposti. Kao i inace, vrte se ista imena Dragan, Mirza itd. Jedno vrijeme se svaki prelazni rok Ordagic povezivao sa nama. Ista je situacija i trenutno sa trenerima, jer niko blage veze nema ko bi trebao doci. A ovdje ljudi vec pocinju pljuvati jer eto - neko je napisao da ce doci Dragan Jovic, pa sto ne bi popljuvao. Onda se drugi javljaju govore ovim prvim da njima valja samo Husref, a ovi njima odgovaraju da im samo valja Sabrina. I tako u krug. Mjesecima. Zaboravljate bitnu stvar. Jedinstvo na tribinama = jedinstvo u klubu = jaci klub. Znam da je svima dosta sto nam uvijek "malo" fali za veci iskorak, ali za to nije kriv Mirvic, niti trenutna garnitura. Malo vjere u trenutno rukovodstvo i trenutne ljude u klubu sve dok (ako) ne bude razloga za suprotno.
🤘
...natoči mi bokal dobrog vina, jer Sarajevu pjevat' će se himna.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 03 jan 2022, 12:56

Rule_hz je napisao/la:

Para itekako ima.
Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi mi
Datum rodjenja 12.4.1998
Ljudi vode Mirviceve finansije,sve preko njih ide,pretpostavljam da su zbog toga upoznati
A inace ne bacaju "kasike"da bi znali za buducnost

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jan 2022, 13:22

LutakSutko je napisao/la:
03 jan 2022, 12:33
izdzezveubrazil je napisao/la:
30 dec 2021, 15:40
keli je napisao/la:
30 dec 2021, 15:38
Joj da hoce objavit novog trenera ili pojacanje da ovaj smor od teme prodje haha ne podrzavam psovanje ali isto tako ako si profesionalac nauci se nositi s tim
Ali vidi brate, ja odbijem da se naučim nositi s tim, odem u drugi klub i postanem najtrofejniji igrač u historiji lige. E to je problem.
bravo
koliko su Tamaru prozivali
da je ostao bilo bi golova i titula
jok pusti gamas sa Istoka da psuje
Pa što ih nije bilo kada mu nisu psovali? Horde su direktno i javno bile uz njega i kad nije išlo i kad je prosuo more bodova pa opet mrka kapa.
Imao je 2 dobre utakmice u europi, ostalo je zaborav. Meni se čini da je više kartona imao nego golova kod nas kao napadač.
U Srbiji je odigrao 40 utakmica a dao 4-5 golova i to u ekipi koja je bolja i jača od velike većine. U Hrvatskoj nije dao nijedan gol, odmah ga kući poslali. U Južnoj Koreji ne znam je li 5 utakmica odigrao, raskinuli ugovor. U Sarajevu loša statistika, epski promašaji i 2 dobre utakmice u Europi.
U Zrinjskom odličan, postat će legenda kluba i to je to. Nemoj zaboraviti da puni 32 godine ovog novembra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 jan 2022, 13:22

MaroonBjelave je napisao/la:
03 jan 2022, 12:55
Rule_hz je napisao/la:

Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi
Datum rodjenja 12.4.1998
Joj jesi mlad, što bi rekli zar postoji to godište uopšte :D
:kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 jan 2022, 13:46

Nemoj sad da zavidis, imas i ti jos fore
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jan 2022, 13:50

Izgleda da se Mirvić neće moći izboriti sa lopovima u državi. Daj bože da i on ne pobiježe glavom bez obzira.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 jan 2022, 14:06

zlo87 je napisao/la:
03 jan 2022, 12:44
100% si upravu! Sve insideri kad hop osvanu Sablić adio a niko ni slova nije napisao u smislu nekih naznaka da ide ili da bi mogao otici.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 jan 2022, 14:07

Kamuflazn je napisao/la:
03 jan 2022, 09:42
Rule_hz je napisao/la:

Dizdarevic
Djokanovic Kapic
Fanimo** Bodul Suljic*
Bagaric

Bas tako,ekipa na papiru izgleda predobro za bh ligu. Ovdje samo treba dovesti dobrog trenera koji ce napraviti dobru atmosferu i eto rezultata
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”