FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi navijaci imamo pogresnu vidjenje kako se izkazukr ljubav prema klubu..
1) Veoma mali broj navijaca (30000 za 16 utakmica racunajuci derbi) (u zadnji 5 godina na kosevu na derbiju nemamo 7000 prosjek) u ovih 16 utakmica manje od 2000 ljudi po teki pa listica zrinjski imaju veci prosjek
2) paljenjem baklji topovski udara vrijedjanje crnaca (kazne koje smo platili na godisnjem nivou od 2013 pa dosad mogli smo nadkrit istok i napravit sve one manje stvari sto je potrebno za cat 3 (farbanje prostor za nivinare wc itd)
3) psovanje nasim igracima nazivanje istih klocevima, psovanje i ruzno ponasanje prema covjeku koji je osvoio dk 2 titule 3 kupa kao trener i prvak sa klubom bio kao igrac jer je u jednom momentu imao lose rezultate izbubio 2 utakmice od 3 od zelje sa 8:6 gol razlikom
4) **** fanima suljica bodula bagarica ikandu trebaju nam benko delac itd
5) kurdic prodat ga za 50 k€, pidro treba bit hodza saban mma vehabija
Kurdic je isao po pozajmicama pidro bio po visokom bio najbolji bek lige dozivio u nasem klubu tesku povredu (najtezu mogucu ) i ponovo igra trudise al nije uspio sto je oogicno da se vrati da bude na nivou prije povrede **** se od do i pored tog svega on je tu jer nemamo boljeg
Poredeci bekrica oremusa hodzica pidro je bolji od njih svih
Kurdic nista nije slabi od lazica koji je u prvom mandatu se bas ponio sportski sa sjedenjem po tribini i mnogo je crveni i penala nepotrebni napravio od kurdica a platu ima bar 3x vecu
Mi moramo bit od koristi klubu kupi kartu sezonsku polusezonsku individualnu ako nemozes nista bar se uclani
Hz trebaju reci necemo palit baklje topovske udare poruku nezadovoljstva cemo izrazavat parolama, kad euforija uradit nesto ko protiv SARTIDA bacaj papir
Hz takodje trebaju doc na istok i psovacima prekratit zabranit fa to rade
Podrzat klub i kad ide i kad nejde PODRZAT omladince napravit atmosferu gdje ce roditelji htjet da dovedu djete da mu trenira jer zna da klub daje sansu mladima da navijaci prihvataju mladog igraca i da ce ga podrzat a ne da demu **** od do kod prve greske
Klub se polahko izdize i daje sansu mladima, navijaci to trebaju podrzat
Evo suljic primjer on nece bit nista bolji recimo od hebibovica bar prvih 6 mjeseci (nije igro blato zima sudjenje itd) ugovor ce bit 2 godine znaci imaces 1.5 godinu u najbolju ruku igraca koji ce malo bolji bit od hebibovica a platuce drmat 5x vecu od pidre dizdarevica djokanovica itd a nista bolji nece bit a ove ces bar imat sansu da prodas ako nista bar za 200 k km
1) Veoma mali broj navijaca (30000 za 16 utakmica racunajuci derbi) (u zadnji 5 godina na kosevu na derbiju nemamo 7000 prosjek) u ovih 16 utakmica manje od 2000 ljudi po teki pa listica zrinjski imaju veci prosjek
2) paljenjem baklji topovski udara vrijedjanje crnaca (kazne koje smo platili na godisnjem nivou od 2013 pa dosad mogli smo nadkrit istok i napravit sve one manje stvari sto je potrebno za cat 3 (farbanje prostor za nivinare wc itd)
3) psovanje nasim igracima nazivanje istih klocevima, psovanje i ruzno ponasanje prema covjeku koji je osvoio dk 2 titule 3 kupa kao trener i prvak sa klubom bio kao igrac jer je u jednom momentu imao lose rezultate izbubio 2 utakmice od 3 od zelje sa 8:6 gol razlikom
4) **** fanima suljica bodula bagarica ikandu trebaju nam benko delac itd
5) kurdic prodat ga za 50 k€, pidro treba bit hodza saban mma vehabija
Kurdic je isao po pozajmicama pidro bio po visokom bio najbolji bek lige dozivio u nasem klubu tesku povredu (najtezu mogucu ) i ponovo igra trudise al nije uspio sto je oogicno da se vrati da bude na nivou prije povrede **** se od do i pored tog svega on je tu jer nemamo boljeg
Poredeci bekrica oremusa hodzica pidro je bolji od njih svih
Kurdic nista nije slabi od lazica koji je u prvom mandatu se bas ponio sportski sa sjedenjem po tribini i mnogo je crveni i penala nepotrebni napravio od kurdica a platu ima bar 3x vecu
Mi moramo bit od koristi klubu kupi kartu sezonsku polusezonsku individualnu ako nemozes nista bar se uclani
Hz trebaju reci necemo palit baklje topovske udare poruku nezadovoljstva cemo izrazavat parolama, kad euforija uradit nesto ko protiv SARTIDA bacaj papir
Hz takodje trebaju doc na istok i psovacima prekratit zabranit fa to rade
Podrzat klub i kad ide i kad nejde PODRZAT omladince napravit atmosferu gdje ce roditelji htjet da dovedu djete da mu trenira jer zna da klub daje sansu mladima da navijaci prihvataju mladog igraca i da ce ga podrzat a ne da demu **** od do kod prve greske
Klub se polahko izdize i daje sansu mladima, navijaci to trebaju podrzat
Evo suljic primjer on nece bit nista bolji recimo od hebibovica bar prvih 6 mjeseci (nije igro blato zima sudjenje itd) ugovor ce bit 2 godine znaci imaces 1.5 godinu u najbolju ruku igraca koji ce malo bolji bit od hebibovica a platuce drmat 5x vecu od pidre dizdarevica djokanovica itd a nista bolji nece bit a ove ces bar imat sansu da prodas ako nista bar za 200 k km
Oduzilo se ovo i previse ako gledamo da je prozivka za 7 dana docices u situaciju da ces morati dovesti trenera koji poznaje ekipu i koji prati ligu jel si dosao da nemas vremena za neku dublju analizu a to ce malo koji ozbiljan trener prihvatiti,ostale ekipe su vjerujem sa svojim trenerima zacrtali kako sta,koga dovesti koga se rijesiti. Mi i mrtvi Zeljeznicar jedini na ledu,pojacanja dogovaras i pregovaras bez trenera,sportskog direktora itd...
Mirvic isto obecao da ce se ovo ranije dosta zavrsiti u onom intervju za N1,mi od tada sem Kepcije nista nismo doveli a hiljadu upitnika ima.
Trebalo se ovo prije nove godine zavrsiti dosta,ali ocito je dosta odbijenica bilo pa smo zato u ovoj situaciji.
Mirvic isto obecao da ce se ovo ranije dosta zavrsiti u onom intervju za N1,mi od tada sem Kepcije nista nismo doveli a hiljadu upitnika ima.
Trebalo se ovo prije nove godine zavrsiti dosta,ali ocito je dosta odbijenica bilo pa smo zato u ovoj situaciji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I meni se ovo odužilo, mislio sam da će sve malo ranije znati. Znam da pregovori mogu biti teški i tvrdi, ali ide na qurac više da to toliko traje svake ebene sezone. Ne znam, nisam upućen šta će i kako biti, ali opasno je počelo smarati da svake godine se čeka dugo na neke promjene. Možda griješim, možda već imaju par skoro kompletiranih pojačanja, šefa Akademije i trenera, ali vidjećemo.
Da se ja pitam, svakog ko naredni put spomene Varešanovića, Jovića, Musemića i ostale, tako bih slatko banovao, sa merakom.
Da se ja pitam, svakog ko naredni put spomene Varešanovića, Jovića, Musemića i ostale, tako bih slatko banovao, sa merakom.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ima li neko da prati ove mlađe selekcije, da je dobro upućen? Reče mi jedan poznanik da ovaj mali Ališah nije ništa posebno, prosjek, ni među deset najboljih iz te generacije. Ima jakog menadžera, neki Pehilj. Koliko je istina, ne znam.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa neće svako da preuzme ovaj haos koji ga čeka. Ako dođe do realizacije za šejtana i Nihada, mogu reći dobri potezi, i što je najvažnije i jedan i drugi bi prošli pripreme. Na stranu insajderske, ali Jović i slični njemu će i doći, čisto sumnjam da će neko dobro ime doći, evo daj bože da me demantuju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:04I meni se ovo odužilo, mislio sam da će sve malo ranije znati. Znam da pregovori mogu biti teški i tvrdi, ali ide na qurac više da to toliko traje svake ebene sezone. Ne znam, nisam upućen šta će i kako biti, ali opasno je počelo smarati da svake godine se čeka dugo na neke promjene. Možda griješim, možda već imaju par skoro kompletiranih pojačanja, šefa Akademije i trenera, ali vidjećemo.
I od ovog za sad što se spominje, Bruno je dobar izbor, ostalo više manje bezveze.
Nisam pametan za ovog Klafurića, zna li neko nešto više reći o njemu ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sahbazkirija je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:55zlo87 je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:44Svi lupaju gluposti. Kao i inace, vrte se ista imena Dragan, Mirza itd. Jedno vrijeme se svaki prelazni rok Ordagic povezivao sa nama. Ista je situacija i trenutno sa trenerima, jer niko blage veze nema ko bi trebao doci. A ovdje ljudi vec pocinju pljuvati jer eto - neko je napisao da ce doci Dragan Jovic, pa sto ne bi popljuvao. Onda se drugi javljaju govore ovim prvim da njima valja samo Husref, a ovi njima odgovaraju da im samo valja Sabrina. I tako u krug. Mjesecima. Zaboravljate bitnu stvar. Jedinstvo na tribinama = jedinstvo u klubu = jaci klub. Znam da je svima dosta sto nam uvijek "malo" fali za veci iskorak, ali za to nije kriv Mirvic, niti trenutna garnitura. Malo vjere u trenutno rukovodstvo i trenutne ljude u klubu sve dok (ako) ne bude razloga za suprotno.![]()

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Tesko da Jovic bude trener. ne kazem da nece. ali znam on zivi u Austriji i ima fin zivot. moze uvijek ici u afriku ako treba para. tamo je dobro ime.
zato da sada vrati se u Sarajevo da mu navijaci jeb... sve sta ima za neki 3000 KM?
zato da sada vrati se u Sarajevo da mu navijaci jeb... sve sta ima za neki 3000 KM?
Lahko je dovest trenera ako ti je kuca pociscena pospremljena sa i novcanik pun. Posto ocito nijedno ni drugo nije onda to ide ovako..
Prem da ovo nuzno i neznaci da nisu snekim u kontaktu al praznici korona odkazani letovi itd mogu to malo oduzit.
Unas je takva situacija da nemozemo nista uradit bez hrpu para koju mi nemamo i vjerujem da ce Mirvic ici da potrosi sto manje moguce para, raskinut ugovor sa onima sa kojima mozes raskinut da mu nemoras dat vise od 5-10 k km, dovedi za iste pare igraca sto si tome davo za platu ako mozes i raskid predhodnika oduzmi od dovededonig igraca. Igrace bit nesto bolja jer ce se pripreme obavit i bice plate koliko toliko na vrijeme. Nadam se da ce dovest malo boljeg i mudrijeg trenera koji ce premuntat fanima da igra i koji ce znat bar organizovat 10 prijateljski utakmica na priprema
Prem da ovo nuzno i neznaci da nisu snekim u kontaktu al praznici korona odkazani letovi itd mogu to malo oduzit.
Unas je takva situacija da nemozemo nista uradit bez hrpu para koju mi nemamo i vjerujem da ce Mirvic ici da potrosi sto manje moguce para, raskinut ugovor sa onima sa kojima mozes raskinut da mu nemoras dat vise od 5-10 k km, dovedi za iste pare igraca sto si tome davo za platu ako mozes i raskid predhodnika oduzmi od dovededonig igraca. Igrace bit nesto bolja jer ce se pripreme obavit i bice plate koliko toliko na vrijeme. Nadam se da ce dovest malo boljeg i mudrijeg trenera koji ce premuntat fanima da igra i koji ce znat bar organizovat 10 prijateljski utakmica na priprema
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ti Zundo, ti si tek posebna pričaNirton je napisao/la: ↑03 jan 2022, 13:22MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:55Joj jesi mlad, što bi rekli zar postoji to godište uopšteJavierBosnia je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:49
Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi
Datum rodjenja 12.4.1998![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve 3 hiljade, nije ni blizu toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bez veze neku cifru rekao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Suljić i Mujakić bi za ovaj postojeći kadar bili kao Sadio Mane i Ruben Dias. Ako se ostvare ti dolasci, pozdravljam taj potez.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:16Pa neće svako da preuzme ovaj haos koji ga čeka. Ako dođe do realizacije za šejtana i Nihada, mogu reći dobri potezi, i što je najvažnije i jedan i drugi bi prošli pripreme. Na stranu insajderske, ali Jović i slični njemu će i doći, čisto sumnjam da će neko dobro ime doći, evo daj bože da me demantuju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:04I meni se ovo odužilo, mislio sam da će sve malo ranije znati. Znam da pregovori mogu biti teški i tvrdi, ali ide na qurac više da to toliko traje svake ebene sezone. Ne znam, nisam upućen šta će i kako biti, ali opasno je počelo smarati da svake godine se čeka dugo na neke promjene. Možda griješim, možda već imaju par skoro kompletiranih pojačanja, šefa Akademije i trenera, ali vidjećemo.
I od ovog za sad što se spominje, Bruno je dobar izbor, ostalo više manje bezveze.
Nisam pametan za ovog Klafurića, zna li neko nešto više reći o njemu ?
Bruno bi bio ubjedljivo najbolji izbor, i moj je favorit.
Samo kažem da sam 1000% ubjeđen da nema ništa od Varešanovića i sličnih.
Valjalo bi da do srijede bude zvanicno imenovan trener
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta imate protiv Varesanovica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jedina dobra stvar su njegove veze, čovjek uvalio antitalente od sinova Liverpoolu i Udineseu jbt.
Khm khmNirton je napisao/la: ↑03 jan 2022, 13:22MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:55Joj jesi mlad, što bi rekli zar postoji to godište uopšteJavierBosnia je napisao/la: ↑03 jan 2022, 12:49
Momci, momci, moze li mi neko reci hocu li ja imati sta para u ovoj godini, ako znate i za ljubav i posao valjalo bi
Datum rodjenja 12.4.1998![]()
![]()

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kakve ti samo imas izjaveSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 jan 2022, 15:50Jedina dobra stvar su njegove veze, čovjek uvalio antitalente od sinova Liverpoolu i Udineseu jbt.

Slusas li ti sebe, uopste?
Lik prica o Liverpulu i Udineseu u najmanju ruku kal da su Dzerzelez zenica

Zadnja izmjena: Akta, dana/u 03 jan 2022, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Neće on niđe bio mi amiđić sa njegovom tetkom na kafi kaže ona nema Rahman pojma za tu ponudu iz Turske.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Alipasino, Amco46, Amidzaa, ANamelessGhoul, Bordo10, broj6, Cautinho, Ferrante071, Google Adsense [Bot], head88, HordasDolacMalta, HordeSaSjevera, HyperOS, James1987, johntravolta123, jurisicduska, keli, kosevodom, Lecler, ledesma, macahz, Mahalac7, N3R3D, Oerde, OsmanhodzicBuco, Proximic, Rigoletto, riki46, rimljanin90, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, seha77, sekac, SilaMoc1946, siroliver69, spezial, Tarapi, umrobihzbogtebe1946, Velo6, voltron30 i 349 gostiju.