FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imaš podršku svih nas Mirviću, samo pametno postaviti stručan kadar, rezultat neće i ne može izostati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh vala, sad kad je Potura ponovo na funkciji, mogli su i navesti tog novog trenera i ta pojačanja
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jesi to opet krenuo u menadzerske vode? Imas li sta za jednog drugoligasa na lageru ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:27Nije loš Jasmin Šćuk, evo raskinuo ugovor. Naš realan domet.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ismir

Vjerovatno se misli na Secerovica i Suljica,eventualno Mujakic.Trener stize do petka,sve je otvoreno.Kepcija nije dao slovo da se procuje.Vjerovatno jedino on i Ismir znaju ime novog trenera.Navodno Jovic i Klafuric glavni kandidatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:59Eh vala, sad kad je Potura ponovo na funkciji, mogli su i navesti tog novog trenera i ta pojačanja
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jan 2022, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne govorim za bodovni saldo, nego stanje unutar kluba.keli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:18Daleko samo 2 citava bodaAkta je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:15Mi smo trenutno jako, jako daleko od komsija.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:30
Pa nismo ni mi daleko bili od zeljeznicara, bile su krenule tuzbe igraca, dugovi, bez plata, sve je to bilo do augusta. Tako da nije cudo sto smo tu negdje i na tabeli, jednostavno treba vremena da se oporavimo od Nama, Sabrine i drustva. Hvala Mirvicu spasio nas je al daleko smo od dobrog, tek trebamo temelje udariti, stalno novi početak al tako je kako je jbg.
Hoce li tako nastaviti da bude, o tome se moze pricati.ma boli nas tukii za komsije sta ih spominjete da hocemo ove sedmice kompletirat trenera i bar 2 pojacanja da se zahuktavamo polako mora na proljece mnogo jace i bolje
Niko nije realan, koliko smo problema imali od pocetka sezone, a navijaci to nisu znali da prihvate vec su trazili nersto sto u tom momentu nije bilo moguce, imajuci u vidu desavanja od Janusara do Septembra.
Nista mi bolje nismo zasluzili od prosle sezone i ove polusezone.
Kad smo imali 20 utakmica bez poraza ovde se trazila dlaka u jajetu, eto u periodu od 25 - 35 minute smo jako lose igrali, i napravili smo samo 3 prilike protiv posljednjeplasirane ekipe, itd, itd

Zadnja izmjena: Akta, dana/u 04 jan 2022, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
- belosevic23
- Kontakt:
Almir Turkovic novi pomocnik Nenada Bjelice u NK Osijek 

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
samo se nadam da je da je već sve dogovoreno sa novim trenerom i da se ne odulji više od 10og
PS
Je li se otpisao Salčin pošto meni ne bi smetalo da sa njim pokušamo na lijevom krilu
Kod nas da je dosao popljuvali bi ga odmahbelosevic23 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45Almir Turkovic novi pomocnik Nenada Bjelice u NK Osijek![]()
Mahalas pijanica saner nema iskustva itd itd
Dobar je zato Bjelici koji prima 1mil eura godisnje
Do smrti odani!
Valjda je se danas vratio ili šta već vidio sam na fb objavuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45samo se nadam da je da je već sve dogovoreno sa novim trenerom i da se ne odulji više od 10og
PS
Je li se otpisao Salčin pošto meni ne bi smetalo da sa njim pokušamo na lijevom krilu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Mora se Salcin pojaviti na nasoj prozivci posto je pod ugovorom,zeli ga Velez zadrzati ali ko zna mozda ga novi trener zeli zadrzati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije pomocnik vec je dobio posao skauta. Sretno Zeki svakakobelosevic23 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45Almir Turkovic novi pomocnik Nenada Bjelice u NK Osijek![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LutakSutko
- Kontakt:
Braco gumena glava SDHistoricar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:22Hurtić glavni trener, pomočnici Samer Naser i Senad Repuh, trener golmana Ibro HodžićLutakSutko je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:07na ovaj jad treba samo Almir Hurtić
jedino njega zasluzujemo![]()

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
nama ne bi valjao Florentino Perezbelosevic23 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45Almir Turkovic novi pomocnik Nenada Bjelice u NK Osijek![]()
-
- Kontakt:
Zajedno igrali za Osijek, bili najbolji prijatelji u tim igračkim danima, vjerovatno je i to prijateljstvo imalo određenog uticaja da ga Bjelica imenuje za jednog od skauta.belosevic23 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45Almir Turkovic novi pomocnik Nenada Bjelice u NK Osijek![]()
Koliko je Zeka samo kukao na klub i gle sada... Ode iz kluba 

Lijevo krilo nije njegova pozicija, u Veležu je par utakmica odigrao na svojoj poziciji ofanzivnog veznog u sredini, nije pokazao ništa vrijedno spomena. Nadam se da cemo mu produžiti posudbu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 jan 2022, 14:45samo se nadam da je da je već sve dogovoreno sa novim trenerom i da se ne odulji više od 10og
PS
"nakon što je raskinuo suradnju s FK Sarajevo u kojem je imao bitnu ulogu u tamošnjoj školi fudbala"
jest on bio kod nas skaut za u19 ekipu?
jest on bio kod nas skaut za u19 ekipu?
- napoleon72
- Kontakt:
Zivi dokaz da niko ne voli klub nego iskljucivo fotelju i pare.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bhfanatic14, boki86, drzgemboadislic, Evander, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, Lecler, ledesma, macahz, Pantelija, Posejdon, ronaldo99, SAMO BORDO, SHZ82, siroliver69, TefalTava, zagorski i 352 gosta.