Ooooooooo....!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Semjon Milosevic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta se čeka momčino
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
To je prvo upozorenje, onda Bodul dolazi na vrata da samara
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 15:43To je prvo upozorenje, onda Bodul dolazi na vrata da samara

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa hoće li se šta desiti danas....
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I mene..
Reko samo da vidim jel Anelica pri telefonu, kaže nije, ebiga reko ništa od produžetka članske.

Nama stream navijačima i ne treba članska, grešku sam napravio što sam se i učlanio.
Evo ga sad kaze da sam ja krivVanja8 je napisao/la: ↑05 jan 2022, 13:26Vala si u pravu,ovaj Nobel svakog živog poklopi, a još moramo čitati i one njegove enciklopedije...
Moderator po običaju ne reaguje pa se ponaša ko kabadahija..

Lako mu je nas starije mi smo naucili trpiti al ga ovi mlađi poceli šamarati.
@Nobel sreca ja promijenio broj ne mogu me naci nece im ni Bodul pomoci

Zadnja izmjena: fera, dana/u 05 jan 2022, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Mene zvali da se izvine sto mi kasne s uplatom. I da me upozore da cesce pisem po forumu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobri
Mirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jan 2022, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma naši na socijalnim mrežama ništa ne objavljuju bukvalno ih je beskorisno pratit. Dok traje sezona ne možeš znat ko će konkurisat' za tim zbog povreda odnsono suspenzija bar da to imamo, tim koju sutra putuje u Mostar: pa navedi al dzaba. Zato se prati forum, jer oni ne znaju radit' svoj posao kako treba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jan 2022, 13:37Za 5 dana pocinju pripreme.Hajde nesto objavite,trener,pojacanje,o pripremama...
Zadnja objava na zvanicnoj prije 5 dana,i to cestitka za novu godinu.Posljednja objava a da nije clanstvo ili oni paketici je potpis Alisaha prije 14-15 dana..O pripremama,prijateljskim utakmicama jos nista zvanicno.Na instagramu nisu cak ni objavili da smo se razisli sa Sablicem
-
- Kontakt:
Osijek doveo nekog mladog reprezentativca CG lijevi bek Janjic 19 god. To je posao a ne igraci +30
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To ću i ja uraditi.fera je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:13Evo ga sad kaze da sam ja kriv![]()
Lako mu je nas starije mi smo naucili trpiti al ga ovi mlađi poceli šamarati.
@Nobel sreca ja promijenio broj ne mogu me naci nece im ni Bodul pomoci![]()

U Kodrino vrijeme smo igrali najljepši fudbal. Samo sto je imao krizu rezultata, a mi željni trofeja, to ga je i zajebalo sto nije duze ostao. Ja bi sad volio da on dođe, al koliko je realno, pitanje je.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemoj tako kazu Sejtan beton za nas i nasu ligubordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:42Osijek doveo nekog mladog reprezentativca CG lijevi bek Janjic 19 god. To je posao a ne igraci +30
Kao prvo osijek ima puno vise para od nas, kvalitetnija liga, lakse se 20x prodat dalje iz njihove lige. Platit ce fino obestecenje sutjesci za ovog momka, mi ocigledno mozemo samo dovesti igrace bez kluba i koji nisu u nekoj formi jer nam je liga goli k. Mislim sta poredite nas i osijek koji ce kroz par dana platiti nekoliko miliona za kristijana lovrica, a vec su prosle sezone platili 2.5 miliona eura za Miereza. Svaki put neka poredjenja sa klubovima iz regiona a nismo im ni blizu.samoSA je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:59Nemoj tako kazu Sejtan beton za nas i nasu ligubordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:42Osijek doveo nekog mladog reprezentativca CG lijevi bek Janjic 19 god. To je posao a ne igraci +30
-
- Kontakt:
Pa ne poredim kazem kako treba raditi, mi hocemo titule, grupne faze, dobrog trenera itd. A nista ne mozemo, sve nam skupo, sve neki razlozi i uvijek imamo alibi loša liga. Ovom Janjicu nije vrijednost ni 100 000keli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:03Kao prvo osijek ima puno vise para od nas, kvalitetnija liga, lakse se 20x prodat dalje iz njihove lige. Platit ce fino obestecenje sutjesci za ovog momka, mi ocigledno mozemo samo dovesti igrace bez kluba i koji nisu u nekoj formi jer nam je liga goli k. Mislim sta poredite nas i osijek koji ce kroz par dana platiti nekoliko miliona za kristijana lovrica, a vec su prosle sezone platili 2.5 miliona eura za Miereza. Svaki put neka poredjenja sa klubovima iz regiona a nismo im ni blizu.samoSA je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:59Nemoj tako kazu Sejtan beton za nas i nasu ligubordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:42Osijek doveo nekog mladog reprezentativca CG lijevi bek Janjic 19 god. To je posao a ne igraci +30
Pa brte to je glavni faktor losa liga, dok dinamo nije podigao hnl svi su klubovi bili u blatu... A evo sad cak i gorica, istra i slicni izgledaju ozbiljniji klubovi nego mibordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:11Pa ne poredim kazem kako treba raditi, mi hocemo titule, grupne faze, dobrog trenera itd. A nista ne mozemo, sve nam skupo, sve neki razlozi i uvijek imamo alibi loša liga. Ovom Janjicu nije vrijednost ni 100 000keli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:03Kao prvo osijek ima puno vise para od nas, kvalitetnija liga, lakse se 20x prodat dalje iz njihove lige. Platit ce fino obestecenje sutjesci za ovog momka, mi ocigledno mozemo samo dovesti igrace bez kluba i koji nisu u nekoj formi jer nam je liga goli k. Mislim sta poredite nas i osijek koji ce kroz par dana platiti nekoliko miliona za kristijana lovrica, a vec su prosle sezone platili 2.5 miliona eura za Miereza. Svaki put neka poredjenja sa klubovima iz regiona a nismo im ni blizu.
A transfermarkt nije nikakvo mjerilo da budem iskren
Zadnja izmjena: keli, dana/u 05 jan 2022, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Anpa, boki86, NeSamSafetee, Pact1921, SamoDaKazeem, sekac i 56 gostiju.