evo još jednog malograđanina koji misli da je intelektualac jer ne sluša bubu i jaluOldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:12Od tvojih skoro 400 upisa, barem pola ti je hejt prema Novaku.
Opusti se, uživaj u životu, 'kani se mržnje.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Grand Slam
A zašto bi se prosto vakcinisao-pelcovao?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jeste jeste, sreca imamo takvu medicinu, pa narod ne umire od raka, side itd...Izmislili davno vakcine i lijekove i za to!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Fašistički diktatori, najveći trenutno u svijetu.litijum je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:50Ne vidim u cemu je problem. Ako ima izuzece, neka fino pokaze na granici i dopustit ce mu ulazak. Tako to rade demokratske drzave sa uredjenim sistemom.
6M ljudi umrlo, siluju bukvalno australce sa tim mjerama, koliko su samo najblizih izgubili a nisu mogli ni na sahranu da dodju, sami se ukopavali ko kerovi. I logicno da ce se ljudi pobuniti. Eto ne, treba sad pustit milijardera koji prebacuje lopticu i progledat mu kroz prste. Nije to Balkan.
Okej je nevakcinisati se, ali takvi ljudi isto tako moraju shvatiti da dolaskom na tlo te zemlje potpadaju pod njihove zakone koji moraju da se postuju. Neces? Pa fino razguli i to je to.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- OldFashioned
- Kontakt:
Brzo pred tv, proći će ti najzanimljivija dešavanja retardruge.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:16evo još jednog malograđanina koji misli da je intelektualac jer ne sluša bubu i jaluOldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:12Od tvojih skoro 400 upisa, barem pola ti je hejt prema Novaku.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Dajte Nolu da pocisti ovu konkurenciju iz serije 500 i da ušićari jod jedan GS.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Slažem se. Nole ionako ne zna šta je jaka konkurencija, još jedan GS do službene potvrde GOAT-a protiv slabih protivnika.
Što lakše - to bolje.
Što lakše - to bolje.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 05 jan 2022, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa ne mora se vakcinisati, ali onda je red da snosi posljedice kao što je recimo i zabrana ulaska u iole normalnije zemlje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
MathiasChago je napisao/la: ↑05 jan 2022, 15:55Uglavnom daShategabri je napisao/la: ↑05 jan 2022, 15:49Au...necjepljeni su - nenormalni?MathiasChago je napisao/la: ↑05 jan 2022, 15:05
Necijepljeni nemaju sto raditi medju normalnim ljudima.
Doduse pravi se nasao da prica o tome
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Druže, ti nisi ni svjestan koliko si šupalj. Misliš da ja gledam zadrugu, a pišeš kako cijeli svijet mrzi Đokovića jer je Srbin i braniš Đokovićeve antivakserske stavove, što se uklapa u stavove nekih 90% gledatelja te kako si ti nazvao retardruge. A vidim znaš i u koje vrijeme počinje, možda i gledaš.OldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:20Brzo pred tv, proći će ti najzanimljivija dešavanja retardruge.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:16evo još jednog malograđanina koji misli da je intelektualac jer ne sluša bubu i jaluOldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:12Od tvojih skoro 400 upisa, barem pola ti je hejt prema Novaku.
Samo ako Federer kaze da ga puste,pustice ga,inace morace se vratiti,sve je do Rogera 
O kakvim posljedicama pišeš? Australija ti iole normalna zemlja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:23Pa ne mora se vakcinisati, ali onda je red da snosi posljedice kao što je recimo i zabrana ulaska u iole normalnije zemlje.
- OldFashioned
- Kontakt:
U tvojim postovima čovjek može pročitati više dezinformacija nego na Avazu, Kuriru ili recimo index ha eru skupa...ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:26
Druže, ti nisi ni svjestan koliko si šupalj. Misliš da ja gledam zadrugu, a pišeš kako cijeli svijet mrzi Đokovića jer je Srbin i braniš Đokovićeve antivakserske stavove, što se uklapa u stavove nekih 90% gledatelja te kako si ti nazvao retardruge. A vidim znaš i u koje vrijeme počinje, možda i gledaš.
Samo ŠUPLJACI kao ti dijele svijet na vaksere i antivaksere. Normalni ljudi to ne rade. Ali šta očekivati od osobe koja kao što rekoh od svojih 400-tinjak upisa, 200 je vezano za hejtanje najboljeg tenisača svijeta.
E jesi mi "spustio".
Je li ja ovo dobro vidim ili je Mancini na Novakovoj strani?
Dobro nam dosao prijatelju.
Dobro nam dosao prijatelju.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- OldFashioned
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Pa ovo i jest ko Zadruga. I čitavo današnje postojanje je reality show. Btw. Zadruga je OK,šta, ljudi zarađuju,žive mukte,zabavljaju raju,dok nema (samo)ubistva,neka ih.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Reko bih da si Vučićev bot, al znam da nisi Srbin, pa me još više brine šta ti je. Ima jedna riječ u Bosni za takve neznane ljude, al je previše pogrdna.OldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:29U tvojim postovima čovjek može pročitati više dezinformacija nego na Avazu, Kuriru ili recimo index ha eru skupa...ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:26
Druže, ti nisi ni svjestan koliko si šupalj. Misliš da ja gledam zadrugu, a pišeš kako cijeli svijet mrzi Đokovića jer je Srbin i braniš Đokovićeve antivakserske stavove, što se uklapa u stavove nekih 90% gledatelja te kako si ti nazvao retardruge. A vidim znaš i u koje vrijeme počinje, možda i gledaš.
Samo ŠUPLJACI kao ti dijele svijet na vaksere i antivaksere. Normalni ljudi to ne rade. Ali šta očekivati od osobe koja kao što rekoh od svojih 400-tinjak upisa, 200 je vezano za hejtanje najboljeg tenisača svijeta.
- OldFashioned
- Kontakt:
ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jan 2022, 18:37
Reko bih da si Vučićev bot, al znam da nisi Srbin, pa me još više brine šta ti je. Ima jedna riječ u Bosni za takve neznane ljude, al je previše pogrdna.
Čim imaš potrebu da me svrstavaš u nac. kategorije jasno je u startu o kakvom se mozgu radi.
Hajde šibri limitirani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.