FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko god bude treba mu dati vise vremena nego Sabliću. Treba trenere upoznati klub, svlačionicu, mentalitet grada za to treba 3-4 mjeseca pa mu treba još toliko da uspostavi neki svoj sistem rada, da dovede igrace koje zeli, znaci 6 mjeseci je praktično uvod a tek nakon 12 mjeseci mozes dati pravu sliku o nekom treneru. Mi nazalost nakon 3 mjeseca tjeramo
- JavierBosnia
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2022, 19:35
Stadion Asim Ferhatović Hase će nakon dugog niza godina dobiti novu verziju sa puno više detalja i u puno većoj kvaliteti. Slika prikazuje stanje prije i poslije, s tim da je trenutno stadion 95% gotov i radi se na detaljima.
Kreator: amirpjanic7
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ne znam brate, al meni je ostao u sjecanju da smo veoma lijep fudbal igrali. Veliki broj lijepih akcija, golova i sl i sl. Samo je nas problem bio sto nismo 7-8 godina osvojili titulu i sva ta euforija oko Tana itd je kulminiralo da je zbog par losih rezultata dobio nogu. Ev malo sam guglo njegova statistika za kod nas:Riveros je napisao/la: ↑05 jan 2022, 17:25Na prste jedne ruke se jedva mogu nabrojati utakmice, gdje smo briljirali i igrali lijepo za vrijeme Kodre.Njegov odlazak sa klupe nam je donio titulu 2015.
Rezultat Mehe Kodre kao trenera Sarajeva (zvanične utakmice):
Pobjeda: 11
Poraza: 2 Remija: 4
Broj postignutih golova: 33 Broj primljenih golova: 9
Od tih losih rezultata je poraz od Borca u kupu (kojeg smo dobili u uzvratu 1:0 al zbog 2 gola u gostima Borac prosao), Veleza u gostima, mislim remi od Drine u gostima, a znacajnija ppbjeda je ona cuvena na Grbavici 2:1 itd .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Sutra nazad clanska ako ne bude cickovo

-
- Kontakt:
Od ove dvojice moj izbor je Makedonac.
Ako je ovako kako se pise uopste, Kepcija je tu da pomogne oko odabira, sto znaci da je Klafuric vjerovatno favorit, ma da ko zna, ovaj Makedonac uopste ne djeluje da je los
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ako iduci trener pokaze bilo kakav napredak u igri treba ga podrzati dalje. Realno sablic nije pokazao nista da bi ga se ostavilo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Makedonac djeluje perspektivniji ali i klafuric je bio pomocni trener mamicu u dinamu, te radio u legia-i(osvojio titulu)... Sigurno klafuric ima znanja a i sto kazes puno je blizi kepciji...kako god obezbjediti ljudima pojacanja i vrijeme ce pokazati... Za razliku od gorana ovi ce imati bolje uslove nadam se
Ko god dodje, novi napadac mora biti prioritet! Nastavimo li sezonu sa mersom ne moze nam klopp pomoci!
Hm dakle sutra je konacna odluka, Klafuric ili Vasoski.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo husru za trenera, da nas na stadinu bar bude 2500 milje umjesto sadasnjih 950.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Makedonac je puno perspektivniji, a sa Latinima nikad srece nismo imali
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
hocemo biti ajvar boys

You are someone else I am still right here
Ti mu gledo tekme pa znas hahaha joj treba nam dovest bracu gumenog kakvi smoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 jan 2022, 20:41ma daj Klafurića ovaj Vasoski teška defanziva ko Sablić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ajvaru brate ako si pametan, bježi dok ti nije kasno, stručni pitari su ti već yebali znanje, bježi i ne vraćaj se.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:37Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobriMirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Eno sad "ajvaru brate",sto ce ti to "brate"...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:00Ajvaru brate ako si pametan, bježi dok ti nije kasno, stručni pitari su ti već yebali znanje, bježi i ne vraćaj se.

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Beli98, benko21, Bordo10, Confiance, ErosViverosViv, muhamedhulk, N3R3D, Pitar6785, pitara, Rule_hz, ShofaII, VolimoSarajevo i 100 gostiju.