samo da se ne branimo protiv Posušja i Leotara na Koševu opet, amin.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo da se ne branimo protiv Posušja i Leotara na Koševu opet, amin.
Nismo Bayern pa da treneri cekaju da nas preuzmu,posebno oni sa barem malo iskustva. Ovo je vec na vrijeme i dosao trener jer inace svi se raduju radu u ovoj ligi a tebi nebi bilo lose da se vratis u realnost i frustracije usmjeris negdje drugo ili kao Mirvic da vratis par miliona duga i spasis klub od bankrota pa da ti damo plus kad vec ti minuse pucas. Mirvic mi bas danas javi kaze evo srcani dobio kad je vidio da si mu minus daoKamuflazn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:23Pa rijesenje je bilo u decembru postaviti novog trenera. Pocetak priprema, trener tek dolazi i to iz druge drzave, nije nas gledao ni na rezultatima.com. dok izanalizira sta mu treba, ko moze, ko ne moze vec sredina marta. I bit ce opet trener kriv. Ali tebi, napoleonu, benkari, i ostalim malim mozgicima je to neshvatljivo. Vi nevidite sumu od drveta. Jer ste mentalno zaostale, zatucane balijice.
S druge strane, poziciju sportskog direktora trebao bi preuzeti nekadašnji bh. reprezentativac Marko Topić.
Po čemu su bitni ti komentari od totalnih anonimusa? Ko će nas zaobići radi nečijeg mišljenja?
HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:48Avaz.
S druge strane, poziciju sportskog direktora trebao bi preuzeti nekadašnji bh. reprezentativac Marko Topić.
Topić je ljudina iako nema nekog iskustva, ne bi bilo loše sa njim probati. Sve iznad izgleda da nije realno.SarajevoForza je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:53HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:48Avaz.
S druge strane, poziciju sportskog direktora trebao bi preuzeti nekadašnji bh. reprezentativac Marko Topić.![]()
![]()
![]()
Tacno .To je globalni problem koji se odnosi i na nas,ustvari mi smo i dobri kad se pogleda komplet scena tih objava na Fejsu npr,definitivno ja dugo nisam vidio na internetu bilo kakvu objavu da je prosla bez negativnog komentara( o bilo cemu na svijetu).Ovaj naš @historicar sa teme predjaci s time,nema vijesti na internetu koju nije negativno prokomentarisao,divim mu se nekad kako stigne svaku i da isprati.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:49Ma drustvene mreze su smeće, ne treba to vise ni uzimati kao nesto relevantno. Pa pogledaj na bilo kojem portalu na svaku objavu 80% komentara je negativno
Ništa, šta je tu je..bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 09:42Ok, pogrijesio a i bilo je prije 10 tak godina . Sta sad ??Akta je napisao/la: ↑06 jan 2022, 08:17Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:07
Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.
Ovo se sve moglo u decembru odraditi da covjek ima vremena za pripremu. Obrazlozio sam sve.zagor1987 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:45Nismo Bayern pa da treneri cekaju da nas preuzmu,posebno oni sa barem malo iskustva. Ovo je vec na vrijeme i dosao trener jer inace svi se raduju radu u ovoj ligi a tebi nebi bilo lose da se vratis u realnost i frustracije usmjeris negdje drugo ili kao Mirvic da vratis par miliona duga i spasis klub od bankrota pa da ti damo plus kad vec ti minuse pucas. Mirvic mi bas danas javi kaze evo srcani dobio kad je vidio da si mu minus daoKamuflazn je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:23Pa rijesenje je bilo u decembru postaviti novog trenera. Pocetak priprema, trener tek dolazi i to iz druge drzave, nije nas gledao ni na rezultatima.com. dok izanalizira sta mu treba, ko moze, ko ne moze vec sredina marta. I bit ce opet trener kriv. Ali tebi, napoleonu, benkari, i ostalim malim mozgicima je to neshvatljivo. Vi nevidite sumu od drveta. Jer ste mentalno zaostale, zatucane balijice.
Hajd papak ne lupaj gluposti i ne spominji me uopše na forumu, imam svoj jedan privatni profil i samo sa njega pišem.Ne znam samo gdje si mene našao od toliko ljudimiky_hz je napisao/la: ↑06 jan 2022, 12:14Tacno .To je globalni problem koji se odnosi i na nas,ustvari mi smo i dobri kad se pogleda komplet scena tih objava na Fejsu npr,definitivno ja dugo nisam vidio na internetu bilo kakvu objavu da je prosla bez negativnog komentara( o bilo cemu na svijetu).Ovaj naš @historicar sa teme predjaci s time,nema vijesti na internetu koju nije negativno prokomentarisao,divim mu se nekad kako stigne svaku i da isprati.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 11:49Ma drustvene mreze su smeće, ne treba to vise ni uzimati kao nesto relevantno. Pa pogledaj na bilo kojem portalu na svaku objavu 80% komentara je negativno
Tako da neznam sto nam i kacite ovdje te stvari i sve,kad to nije nas problem kao kluba,to je problem drustva kompletnog koji se hrani time,al eto sloboda govora gospodo,demokratija![]()