Istog sam misljenja...
Sir Dragan Jovic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
NazorUso je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:10Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:37Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobriMirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:07Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.NazorUso je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:10Da pratis Sarajevo kao sto pratis husru, znao bi da je Suljic doveden iz Butmira...bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 16:37Suljic ima super odnos s Varesanovicem baš su dobriMirza ga doveo iz Vogošće i gurnuo u prvi tim Sarajeva s 17 godina.
Ok, pogrijesio a i bilo je prije 10 tak godina . Sta sad ??Akta je napisao/la: ↑06 jan 2022, 08:17Lupas gluposti, lik uopste nije iz Vogosce. U Osjeku zivio, isao u skolu na ilidzu, stari mu profesor fizike na ilidzi, buraz zivio i isao u skolu na ilidzu, trenutno ima nekoliko stanova u Vrtovi Riverine. Uglavnom, ne prosipaj se ko riza po tepsiji.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:07Decko je iz Srebrenice zivio u Vogošći, mozda je i došao iz Butmira to ne znam mislio sam da je iz Unisa. Znam da mu je Mirza dao nadimak šejtan, zbog driblinga.
Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
keli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:20Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
![]()
prevencija
![]()
napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:22keli je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:20Ma ne mora ni ugovor potpisat a kamol zajebat vec su mu ebali znanjenapoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 10:14Makedonac, cisto iz razloga da ga zovemo Ajvar boy ako zayebe u startu.![]()
![]()
prevencija
![]()
Djuro - forumasi/navijaci FKS
Nihad - makedonac
Prvo samar, onda obrazlozenje![]()
![]()
![]()
Mi bolan trebamo samo trenere preko 70 godina dovoditi, ovi mladi ne zure miske imaju vremena... Kod nas moze proci samo neki koji je svjestan da mu je sat skoro otkucao.