sve nesto na noletu pokazuju kako nema privilegovanih i kako se i najveci moraju drzati pravila. sve drzave nastale nakon sto su istrijebile domace stanovnistvo na najsvirepije nacine. agasi i borg se nekaznjeno drogirali, serena nekaznjeno pred milionskim auditorijumom prijeti sudiji da ce je ubiti tako sto ce joj stjerati lopticu u grkljan, rafi i sereni se odobravaju dopinzi ali se na noletu dokazuje kako nema povlastenih. cista zamjena teza. fasizam maskiran u vladavinu prava!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Neatacno. Komsija bio vakcinisan, pa umro svakako. Drugi poznanik nije bio vakcinisan, 2 puta kihnuo samo. Istih godina ljudi.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:26Vakcina te ne štiti od zaraze, već od smrti i teške kliničke slike, pošto vidim da si ti dežurna pametnica.anonymousHD je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:08Šamar je za vaksere što i nakon tri doze ste izloženi vakcini kao i ovi što nisu. Španci, englezi, evo Euroliga otkazuje se kolo, svi vakcinisani. Više zaraženih sad, nego kad je korona bila u "prajmu". Bravo medicino.![]()
Sta je s onih silnih sto su primali vakcinu pa naprasno umrli?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma belosvetska zavera bre!lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:39sve nesto na noletu pokazuju kako nema privilegovanih i kako se i najveci moraju drzati pravila. sve drzave nastale nakon sto su istrijebile domace stanovnistvo na najsvirepije nacine. agasi i borg se nekaznjeno drogirali, serena nekaznjeno pred milionskim auditorijumom prijeti sudiji da ce je ubiti tako sto ce joj stjerati lopticu u grkljan, rafi i sereni se odobravaju dopinzi ali se na noletu dokazuje kako nema povlastenih. cista zamjena teza. fasizam maskiran u vladavinu prava!
- Centre forward
- Kontakt:
Vidio sam nešto, al ne stigoh pročitati, šta se to dešava u post sovjetskom prostoru ?
Nista onda. Vulin da iskoristi svoj geopolitički uticaj i pritisne Peking.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- anonymousHD
- Kontakt:
Prvo sve procitaj sta sam danas pisao, pa onda glumi pametnicu.
Ja imao koronu, nisam bio vakcinisan, nista mi nije bilo, nisam imao tesku klinicku sliku. To je prva stvar koju Novak zastupa, zdrava ishrana, dobar imunitet su isto jaki kao i sama vakcina. XY ljudi znam koji su bolje prosli iako nisu vakcinisani, nego ovi sto jesu. Na kraju dana primio vakcinu ili ne, sve je do organizma.
Vakcina kod sportista je najgluplja stvar, a imamo trenutno milion primjer iz fudbala, kosarke, tenisa i svega, gdje je 99% sportista vakcinisano, a gore je stanje nego kad niko nije bio vakcinisan i kad se igralo pred praznim tribinama.
Testiraj sportiste svaki dan i cao, nekome trpati da se vakcinise i to stavljati kao uslov je van svake pameti. Pogotovo jer i kad su vakcinisani opet ih testiras. Primjer u NBA.
uuu šta je ovdje zavjeraša
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa ne možete ujedno prisvajati Mađare iz Srbije i Srbe iz BiH i ostalih zemalja. Odlučite se već jednom šta želite. Nikola Tesla je dakle Hrvat budući da je rođen tamo?lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:35takve sto je tu rodjena i sto je 90% uspjeha ostvarila pod tadasnjom zastavom te drzave i to u vrijeme sankcija toj drzavi kada nije bilo bas lako predstavljati je. zbog cega su je u ostalom i makli na vec opisani nacin. za esada je zaigrala jer su joj skinuti svi poeni tokom oporavka i umjesto da bude bez rejtinga vracena je na br1 kada je uzela njihovo drzavljanstvo. pod njihovom zastavom je uzelsamo 1 od svojih 9 slemova i nikada nije zavrsila godinu kao br1.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:30Mađarica koja je nastupala pod zastavom SFRJ a onda branila boje SAD-a. Kakve veze tačno ima sa Srbijom?lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:22srbija je imala 2 ATG teniske zvijezde koje su pretendovale da budu GOAT. moniku su skinuli atentatom nozem na teniskom terenu a noletu se godinama podmece na raznorazne nacine od cega su ona diskvalifikacija i ova sprdnja oko vize samo najupecatljiviji. sa seles su uspjeli, ali nole je uprkos svemu vec GOAT.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rekoh ja vise ce antivax debila bit ovdje nego na COVID temi 

Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.
Statistika je tu neumoljiva, kada je u pitanju smrtnost vakcinisanih osoba, a za sve ostalo imaš Facebook i Viber grupe u kojima se liječi tamjanom i ivermektinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Strahota citati pojedine komentare i razmisljanje/stavove o vakcinama. Fakat mracno.
A takvih je gomila nazalost u BiH i slicnim zemljama.

@igrajlopte 🐦
Virtu4l je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:44Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.
Statistika je tu neumoljiva, kada je u pitanju smrtnost vakcinisanih osoba, a za sve ostalo imaš Facebook i Viber grupe u kojima se liječi tamjanom i ivermektinom.

Max Allegri
Jos jedan produkt mitomanije opovrgnut

Ok.
U protekla 24 sata u Federaciji BiH prijavljeno je 12 smrtnih ishoda i to u Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, Kantonu Sarajevo i Kantonu 10, dok su dva smrtna ishoda prijavljena retroaktivno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MathiasChago
- Kontakt:
Antivakseri, osim sto imaju IQ uglavnom ispod 80, su i dokazani lazovi i pokvarenjaci, a najjaci argument su im price koje pocinju "mog tetka tetak..."
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislio je na jucerasnje smrtne slucajeve, ovo je upravo objavljeno.
Jucer je preko 70% smrtnih slucajeva bilo vakcinisano. Umiru vakcinisani ljudi vise nego nevakcinisani.
Sto je vise vakcinisanih, vise je i zarazenih. Mi danas 200p, Hrvatska skoro 10 000. Bravo vakseriii!
- MathiasChago
- Kontakt:
Cimpanzo, u Hrvatskoj je prosjek umrlih 85:15 za necijepljene iako je cijepljeno preko 60% odraslih
Prestani pisati lazi i siriti antivaksersku propagandu
Prestani pisati lazi i siriti antivaksersku propagandu
Što nema nikakve veze sa temom. Da se ponovim,
VAKCINACIJA NE ŠTITI OD ZARAZE, VEĆ OD SMRTI I TEŠKE KLINIČKE SLIKE
U Hrvatskoj je najmanja stopa smrtnosti vakcinisanih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste jeste, cike s televizije rekle statistiku i treba vise njima vjerovati nego licnim primjerima iz naseg okruzenjaVirtu4l je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:44Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.

Samo sto te iste cike ne pricaju javno da su redom poznate licnosti umirale od srcanog i slicnih udara nedugo nakon vakcinacija i revakcinacija.
Samo u Srbiji:
1. Feđa Stojanović
2. Vlasta Velisavljević
3. Tozovac
4. Simjanović
5. Balašević
6. Lazanski
7. Živić
8. Božović
9. Tasovac
10. Zukorlić
Itd itd. ali ne, cike s televizije nama kazu drugacije...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sramota koliko ljudi ne poznaje osnove biologije, jel vas stid u javnost da izadjete tako glupi?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.