Pa ne možete ujedno prisvajati Mađare iz Srbije i Srbe iz BiH i ostalih zemalja. Odlučite se već jednom šta želite. Nikola Tesla je dakle Hrvat budući da je rođen tamo?lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:35takve sto je tu rodjena i sto je 90% uspjeha ostvarila pod tadasnjom zastavom te drzave i to u vrijeme sankcija toj drzavi kada nije bilo bas lako predstavljati je. zbog cega su je u ostalom i makli na vec opisani nacin. za esada je zaigrala jer su joj skinuti svi poeni tokom oporavka i umjesto da bude bez rejtinga vracena je na br1 kada je uzela njihovo drzavljanstvo. pod njihovom zastavom je uzelsamo 1 od svojih 9 slemova i nikada nije zavrsila godinu kao br1.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:30Mađarica koja je nastupala pod zastavom SFRJ a onda branila boje SAD-a. Kakve veze tačno ima sa Srbijom?lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:22srbija je imala 2 ATG teniske zvijezde koje su pretendovale da budu GOAT. moniku su skinuli atentatom nozem na teniskom terenu a noletu se godinama podmece na raznorazne nacine od cega su ona diskvalifikacija i ova sprdnja oko vize samo najupecatljiviji. sa seles su uspjeli, ali nole je uprkos svemu vec GOAT.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Grand Slam
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rekoh ja vise ce antivax debila bit ovdje nego na COVID temi 
Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.
Statistika je tu neumoljiva, kada je u pitanju smrtnost vakcinisanih osoba, a za sve ostalo imaš Facebook i Viber grupe u kojima se liječi tamjanom i ivermektinom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Strahota citati pojedine komentare i razmisljanje/stavove o vakcinama. Fakat mracno.
A takvih je gomila nazalost u BiH i slicnim zemljama.
@igrajlopte 🐦
Virtu4l je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:44Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.
Statistika je tu neumoljiva, kada je u pitanju smrtnost vakcinisanih osoba, a za sve ostalo imaš Facebook i Viber grupe u kojima se liječi tamjanom i ivermektinom.
Max Allegri
Jos jedan produkt mitomanije opovrgnut
Ok.
U protekla 24 sata u Federaciji BiH prijavljeno je 12 smrtnih ishoda i to u Srednjobosanskom, Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, Kantonu Sarajevo i Kantonu 10, dok su dva smrtna ishoda prijavljena retroaktivno.
- MathiasChago
- Kontakt:
Antivakseri, osim sto imaju IQ uglavnom ispod 80, su i dokazani lazovi i pokvarenjaci, a najjaci argument su im price koje pocinju "mog tetka tetak..."
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislio je na jucerasnje smrtne slucajeve, ovo je upravo objavljeno.
Jucer je preko 70% smrtnih slucajeva bilo vakcinisano. Umiru vakcinisani ljudi vise nego nevakcinisani.
Sto je vise vakcinisanih, vise je i zarazenih. Mi danas 200p, Hrvatska skoro 10 000. Bravo vakseriii!
- MathiasChago
- Kontakt:
Cimpanzo, u Hrvatskoj je prosjek umrlih 85:15 za necijepljene iako je cijepljeno preko 60% odraslih
Prestani pisati lazi i siriti antivaksersku propagandu
Prestani pisati lazi i siriti antivaksersku propagandu
Što nema nikakve veze sa temom. Da se ponovim,
VAKCINACIJA NE ŠTITI OD ZARAZE, VEĆ OD SMRTI I TEŠKE KLINIČKE SLIKE
U Hrvatskoj je najmanja stopa smrtnosti vakcinisanih.
Jeste jeste, cike s televizije rekle statistiku i treba vise njima vjerovati nego licnim primjerima iz naseg okruzenjaVirtu4l je napisao/la: ↑06 jan 2022, 13:44Tu priču okači mačku o rep, znaš i sam da je meni ne možeš prosipati. To imam ja komšiju, jaran od mog jarana i slično su ublehe zbog kojih smo svi tu gdje jesmo.
Samo sto te iste cike ne pricaju javno da su redom poznate licnosti umirale od srcanog i slicnih udara nedugo nakon vakcinacija i revakcinacija.
Samo u Srbiji:
1. Feđa Stojanović
2. Vlasta Velisavljević
3. Tozovac
4. Simjanović
5. Balašević
6. Lazanski
7. Živić
8. Božović
9. Tasovac
10. Zukorlić
Itd itd. ali ne, cike s televizije nama kazu drugacije...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sramota koliko ljudi ne poznaje osnove biologije, jel vas stid u javnost da izadjete tako glupi?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- akisarajevo92
- Kontakt:
Onako samo na prvu što sam vidio, Balašević nije bio vakcinisan, ali ok, vidim da ti je izvor informacije Slađana Velkov. Dovoljno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MathiasChago
- Kontakt:
Zamisli ako je prosjek 84, koliki zapravo iq imaju antivakseri. 50-ak
- OldFashioned
- Kontakt:
Ti kvariš visinu prosjeka i jednim i drugim.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ko god poznaje srpski inat i Novaka, zna da taj nece tek tako odustati od nastupa na AO. Nigdje zvanicno na withdrawals nema njegovog povlacenja iz Melbourne i tako ce garant biti sve dok postoji i mala sansa da u zalbenom toku dobije ulaz. Baska sto postoje obaveze i prema sponzorima da ga ipak gledaju na AO a ne da sjedi za tolike patre nan kaucu. Tri dana propisana karantena od ponedjeljka bi mu opet bilo dovoljno da malo trenira i zaigra na turniru.
Da li je moguce da antivax idioti jos uvijek nisu shvatili da vakcina ne stiti od zaraze?MathiasChago je napisao/la: ↑06 jan 2022, 14:14Zamisli ako je prosjek 84, koliki zapravo iq imaju antivakseri. 50-ak
Mislim da im je i tih 50ak previse.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.