Povratak nakon primljenog gola i dominiranje do kraja utakmice. Odlicno s obzirom na to sta sam ocekivao kad sam vidio par zadnjih veznih.
Vidim ponovo se puno prica o Gomezu.
Istina, on danas nije odigrao najbolju utakmicu. Prije svega jer je izgubio par lopti koje nije trebao. To sto on ponekad promasi par prilika, nije znak da on nema zavrsnicu, nego da se jednostavno zna izboriti za poziciju za sut cesce od ostalih. Po meni je to otkrivanje, utrcavanje ispred protivnickog igraca najvaznija stvar za napadaca. Gomez to ima.
Dakle, iako nije odigrao najbolju utakmicu, ipak je njegov potez (autogol Mertesackera) bio kljucan. A svi znamo kako nazivamo takve igrace koji i kad nemaju svoj dan odlucuju utakmice. KLASA naravno.
Schweini me sve vise zabrinjava na toj poziciji 10-ke. Nadam se da ce i Gaal uviditi da je on puno slabiji tu nego na 6-ici. S obzirom da ga je dananas zamijenio prije kraja, mozda je to znak da se opametio.
Mulleru kapa dole. Najbolji mladi igraca na svijetu sigurno, al' to smo i prije ionako vec znali.
Kraft i dalje uspijeva izdrzati ogroman pritisak. Sve sam sigurniji da ce dugo godina biti Bayernova jedinica, a samim time i elfa.
Onog Wiesea sto prije u zatvor. Nije mu mjesto na nogometnim terenima. Prvo Olic, a sad i Muller.
[youtube][/youtube]