FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 jan 2011, 02:43

Danas klasicna bayernovska pobjeda.
Povratak nakon primljenog gola i dominiranje do kraja utakmice. Odlicno s obzirom na to sta sam ocekivao kad sam vidio par zadnjih veznih.

Vidim ponovo se puno prica o Gomezu.
Istina, on danas nije odigrao najbolju utakmicu. Prije svega jer je izgubio par lopti koje nije trebao. To sto on ponekad promasi par prilika, nije znak da on nema zavrsnicu, nego da se jednostavno zna izboriti za poziciju za sut cesce od ostalih. Po meni je to otkrivanje, utrcavanje ispred protivnickog igraca najvaznija stvar za napadaca. Gomez to ima.
Dakle, iako nije odigrao najbolju utakmicu, ipak je njegov potez (autogol Mertesackera) bio kljucan. A svi znamo kako nazivamo takve igrace koji i kad nemaju svoj dan odlucuju utakmice. KLASA naravno.

Schweini me sve vise zabrinjava na toj poziciji 10-ke. Nadam se da ce i Gaal uviditi da je on puno slabiji tu nego na 6-ici. S obzirom da ga je dananas zamijenio prije kraja, mozda je to znak da se opametio.

Mulleru kapa dole. Najbolji mladi igraca na svijetu sigurno, al' to smo i prije ionako vec znali. :D

Kraft i dalje uspijeva izdrzati ogroman pritisak. Sve sam sigurniji da ce dugo godina biti Bayernova jedinica, a samim time i elfa.

Onog Wiesea sto prije u zatvor. Nije mu mjesto na nogometnim terenima. Prvo Olic, a sad i Muller.
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 jan 2011, 12:00

GAL je napisao/la:dr.adnan jaro ja sam smo negdje dtrugdje ne BBI sukupo brate do bola
Ma BBI mi je prvi naumpao, jer se u tom kafiću redovno prave sportska okupljanja i gledanja utakmica. Znam da je skup, zato se ne sikirajte. Ima još dobrih kafana po SA, naći se nešto. Zasad nas ima troje (ti, Luca.Toni i ja), hajmo ljudi još barem 3 da skupimo, da pojačamo sredinu terena :D :D :D

Što se tiče utakmice, ovo dugo nisam od Bayerna vidio ove sezone. Redovno smo razvaljivali u prvom poluvremenu, a padali u drugom, a sada se desilo obratno. Bitno je da postajemo mentalno jaki 8-)
Priče oko Gomeza mi postaju već više zamorne, jedni ga kude, drugi bi ga za zeta... Čojk dok daje doprinos igrama Bayerna, nikada neće biti zamjenjen, a kamoli prodan. Imamo 2 napadača, 1 je konstantan i prvi je strijelac BL-a (i po zbroju golova i asistencija), a drugi je tek počeo da igra poslije teške povrede.
Sad se trebamo pripremati za Kelna i lagano u misli uvoditi Inter. Iako je Ribery krajnje upitan, ako će išta biti lakše i Stanković se povrijedio i neće ga biti protiv nas ;)

A evo nekih zanimljivih podataka sa utakmice:
* Ovo je Kloseu prvi gol protiv Werdera (svog bivšeg kluba). Nakon 7 praznih, u 8. je konačno pogodio.
* LvG još uvijek nema poraza protiv Werdera u 6 utakmica: 4 pobjede i 2 remija
* Robbenov gol za izjednjačenje je bio 150. gol Bayerna u utakmicama sa Werderom

A naš bivše kapetan nastavlja svoju tradiciju sa crvenim kartonima :lol:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 jan 2011, 12:59

dr.adnan ja ću ja ću još 2 povest sa sobom također bavarce

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2011, 17:01

ja u pravu si, nije lose otici u BBi kod Bahe na njegov "travnjak" :D a ima jos nekooliko opcija, pa ebemu belaj nije valjda belaj naci kafic u Sarajevu, znaci samo da se jos dog ko ide i to i et :D to je to
Razumijes ti mene burazere moj :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2011, 18:25

Bayern - Shalke
Duisburg - Cottbus
:lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jan 2011, 18:27

Omerbavarac je napisao/la:Bayern - Shalke
Duisburg - Cottbus
:lol: :lol: :lol:
Sranje veliko. Ne za Bayern, nego za BuLi.
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 30 jan 2011, 18:38

go salke go :lol:
u potpisu
ljubitelj Blige :lol:
Sranje veliko. Ne za Bayern, nego za BuLi.
nazalost, daaaa :cry:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2011, 21:10

Na jucerasnoj utakmici KHR i Hoeness nisu bili prisutni? Kuha li se sta za sutra? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2011, 00:07

i ja se slazem da je ovo sranje za buli....jos gora stvar za schalke kad sad ispadnu od nas skoro da ce biti bye, bye evropa...iako bi ih volio u evropi i naredne sezone jer tamo dobro predstavljaju buli....ipak dobro je sto protiv schalkea u polufinalu kupa utakmicu igramo kuci
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 jan 2011, 05:01

Robben je zgrabio Müllera za vrat, a potom ga šakom udario po licu slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 31 jan 2011, 10:35

"]Na jucerasnoj utakmici KHR i Hoeness nisu bili prisutni? Kuha li se sta za sutra?

Ja koliko sam primjetio,nisam vidio Vargasa u sastavu fiorentine,pa čak ni na klupi :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 31 jan 2011, 12:15

Zna li iko ista novo za Vargasa hoce li doci????
Kako bi nam to pojačanje bilo
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 31 jan 2011, 12:23

Zna li iko ista novo za Vargasa hoce li doci????
Kako bi nam to pojačanje bilo

Nagađa se,eh sad do veceras ce se znati sve,bilo bi dobro da barem brojno budemo jaci,a VArgas bi nam bio siguran sam dodatni kvalitet koji bi mogao nastupati u LP
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2011, 13:38

Miroslav Klose (32) je u zadnjem kolu Bundeslige odigrao protiv svog bivšeg kluba Werder Bremena i zabio gol. To mu je bio tek prvi bundesligaški gol ove sezone, no možda to bude i posljednji gol. Prema sajtu "fussballtransfers.com" s njim je u pregovorima Bordeaux i želi ga dovesti u zadnjim minutama prijelaznog roka...

Girondins Bordeaux je u potrazi za novim napadačem jer trenutno u timu imaju samo Yoana Gouffrana i Anthonya Modestea a jedan od kandidata za dolazak je Bayernov Miroslav Klose.

Prema sajtu "fussballtransfers.com" Klose je u pregovorima a Francuzi se nadaju da će uspjeti preći već u ovom prijelaznom roku. Nakon iskustva sa transferom Marka van Bommela u Milan, gdje ga je Bayern pustao besplatno, Bordeaux se nada da će slično biti i sa Kloseom.
Napadač je trenutno u sličnoj situaciji u kojoj je bio bivši kapiten. Za šest mjeseci mu istječe ugovor, ima više od 30 godina i ne garantira mu se redovno mjesto u timu. Klose govori francuski i u djetinjstvu je proveo nekoliko godina u Francuskoj. Međutim, pitanje je: Hoće li ga Bayern pusiti jer on je trenutno jedina zamjena za Marija Gomeza.

:?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 31 jan 2011, 14:00

Po meni tesko da ce Klose otici u ovom roku, osim ako nemamo nekog supertalenta u mladjim kategorijama, kojeg VG zeli da ubaci u 1. tim, mada i ovo tesko, ali eto jedino to vidim kao opciju, jer tesko da cemo mi dovesti kakvih pojacanja vise (nazalost).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 jan 2011, 15:35

GAL je napisao/la:dr.adnan ja ću ja ću još 2 povest sa sobom također bavarce
Znači, ima nas petorica. To je već ljepša brojka :D :D :D Hajmo ljudi, ima li nas još?
Luca.Toni je napisao/la:ja u pravu si, nije lose otici u BBi kod Bahe na njegov "travnjak" a ima jos nekooliko opcija, pa ebemu belaj nije valjda belaj naci kafic u Sarajevu, znaci samo da se jos dog ko ide i to i et to je
Ja sam gledao tekmu Albanija - BiH u Mashu i bilo mi je OK pa ako ste zainteresovani, možemo se tu skupiti...

Nadao sam se finalu FCB - S04, čisto zbog nastupa u Evropi za S04, jer ipak to zaslužuju, no... Ovako će nas neki drugoligaš predstavljati i nadam se da barem biti dostojni u tome.

A što se tiče Robbena i Mullera, izgladili su odnose.
Robben:"Ljudi ne bi trebali gestikulirati rukama, mrzim to jer je omalovažavajuće spram saigrača. Mi moramo biti primjer, na stadionu ima mnogo ljudi", kazao je nakon utakmice holandski nogometaš prema čijim se riječima može shvatiti da je tuča prihvaćen način odnošenja u ljudskim odnosima. Pričali smo u svlačionici, takve se stvari odmah moraju riješiti. Shvatio me, ali razgovarat ćemo još jedno."
Muller:"To je za mene završena priča."

Samo da se ne naruše odnosi... :?
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2011, 17:15

Tooooo!. Vargas...

... je samo nedosanjani san! :lol: :lol: :lol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2011, 17:27

Omerbavarac je napisao/la:Tooooo!. Vargas...

... je samo nedosanjani san! :lol: :lol: :lol:
ovo nelici na tebe,,znas da se zbog ovog moze srcani udar dobiti,,hehe,,bas me zeznu
VOLIM BAYERN

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 31 jan 2011, 17:32

toooooooooo...
...kojeg ce nam moooooo-g vargas :x 8-)

veze mi suhvu, yebo maatrrr svo-ju :lol: :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 31 jan 2011, 17:38

daj Bože da nam iko dodje pa sramota me je vise gledati ostale kako kupuju a mi s toliko novaca nista jos nam fali igraca,,ajde vargas kazi chikaa uliju sudbonosno DA DA DA DA hehehe
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []