FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam ih poredao po redoslijedu baš onako kako bih volio da odu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako misli igrati sa 3 stopera onda nikoMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:39Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lazic! Daleko najgori od ove trojke. Nisu ni ova dvojica nesto, ali su za nijansu bolji od njega i bar su nasi igraci. Ovaj je stranac, a pritom najgori. Ona polusezona je bila ok kad smo osvojili DK, a nakon toga na jesen nesiguran.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:39Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
Kriv je onaj ko ga je vratio u klub. Nakon sto odbija produziti ugovor s nama i preko godinu dana ne igra fudbala, ti ga vratis.
Nadam se da ce Vasoski vidjeti kakav je talenat Trako i da ce forsirati njega u zadnjoj liniji s Nihadom.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 10 jan 2022, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Lazica apsolutno, hem je stranac,hem od ove ostale dvojice ne odskace nista posebno kvalitetom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:39Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
SAZNAJEMO: Daniel Avramovski bira između Fluminensea i Sarajeva!
Kao što sam i rekao jučer ili prekjučer birat' će između nas i njih.
Eh sad koliko je ovaj izvor pouzdan to je pitanje.
Kao što sam i rekao jučer ili prekjučer birat' će između nas i njih.
Eh sad koliko je ovaj izvor pouzdan to je pitanje.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ta priča po meni ruku na srce nema smisla. Fluminese je kratkim uvidom na TM fino popunjen na toj poziciji, plus u svom rosteru nemaju igrača iz Evrope. Mislim poredi se Fluminese i mi u borbi za igrača to mi je isto kao da Bayern i Spezia vode borbu za napadača mislim, dva smo svijeta razlicita.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ako je u ikakvim pregovorima sa nama, nadam se da će ga Vasoski na kraju ubijediti.
Dobro je neko rekao, ne bi on napustio Akademiju Pandev i drugo mjesto da mu nije ovdje obećan adekvatan plan, možemo očekivati dobre stvari

Dobro je neko rekao, ne bi on napustio Akademiju Pandev i drugo mjesto da mu nije ovdje obećan adekvatan plan, možemo očekivati dobre stvari

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Nisam sam sebi izvor kamo li nekom drugom

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Da mu je mana sto je stranac slazem se ali za kurdica je baresivedinjo98 je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:56Lazic! Daleko najgori od ove trojke. Nisu ni ova dvojica nesto, ali su za nijansu bolji od njega i bar su nasi igraci. Ovaj je stranac, a pritom najgori. Ona polusezona je bila ok kad smo osvojili DK, a nakon toga na jesen nesiguran.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jan 2022, 16:39Koga od ove trojice bi se riješili eventualnim dolaskom Mujakića?
1. Dupovac
2. Kurdić
3. Lazić
Kriv je onaj ko ga je vratio u klub. Nakon sto odbija produziti ugovor s nama i preko godinu dana ne igra fudbala, ti ga vratis.
Nadam se da ce Vasoski vidjeti kakav je talenat Trako i da ce forsirati njega u zadnjoj liniji s Nihadom.
-
- Kontakt:
Baš tako. Fluminense je neki niži nivo liga petice, nema on šta tamo tražiti.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:37Ta priča po meni ruku na srce nema smisla. Fluminese je kratkim uvidom na TM fino popunjen na toj poziciji, plus u svom rosteru nemaju igrača iz Evrope. Mislim poredi se Fluminese i mi u borbi za igrača to mi je isto kao da Bayern i Spezia vode borbu za napadača mislim, dva smo svijeta razlicita.
Al otkud Fluminense od svih klubova na svijetu da lovi talente po Makedoniji, zvuci isto neslana sala... mozda sebi dize cijenu ovim?
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kakve su sankcije predviđene za onu garavu p.ičketinu koja se nije pojavila na pripremama?
Ma ljudi dragi da ga zeli fluminense stvarno, mi se tu ne bi ni spominjali...nit bi on sta razmisljo u toj situacijiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:48Ma ja ba. Još da je kakav talenat, nego ima 26 godina već.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što se tiče Avramovskog, nema šanse da ima ponudu Fluminesea, čisto sumnjam. Ma da imam neki dobar osjećaj da će šarnuti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
U 19h na tabijiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2022, 17:56
Što se tiče Avramovskog, nema šanse da ima ponudu Fluminesea, čisto sumnjam. Ma da imam neki dobar osjećaj da će šarnuti![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stranci: Lazić, Ševelj, Oremuš, Fanimo, Velkoski, Cmiljanić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Haksss, Imamkarbarum, OzmoodPinglewood, Velaxsa i 66 gostiju.