Premijer liga BiH - aktuelno

zagor1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zagor1987 » 11 jan 2022, 11:05

MortemHz je napisao/la:
11 jan 2022, 10:58
Kakvih se gluposti lik nalupa ali čuj koliko je završila zadnja tekma a to im prva pobjeda nakon 34 godine na Koševu :D
Velik je to klub :lolno:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jan 2022, 11:09

:lolno:
Zukanovic je napisao/la:
11 jan 2022, 09:26
killafrommanilla je napisao/la:
11 jan 2022, 09:19
Pantelija je napisao/la:
11 jan 2022, 03:42

Sutra bi svaki igrac iz vaseg rostera kod nas pješke. Da se ne lažemo.
Imate trenutno 6-7 igraca koji su odbačeni od nas ako ne i više... Ne umanjuje ja velicinu Vasi, nego je dug put do toga da kazes "mi cemo kod vas zavirivati u roster". Bgm dug....
Imamo 5-6 vasih igraca, koji bi i dan danas kod vas vjerovatno igrali u prvoj. Zeljkovic, Andjusic, Salcin bi se vrtio oko prvih 11. O Radovcu da ne pricam, tako da ne mos reci ni da ste vi prerasli te igrace, ni blizu.

Odbaceni su iz drugih razloga, a fudbalski gledano, ne vjerujem da biste se zalili da vam dodje i jedan od njih.

Dug jeste, zato i rekoh ovim tempom, i vasim hronicnim nestabilnostima oko financija, MOGLI bi i mi zavirivati :)
Andjusic da igra kod nas u prvi 11? :tokralju: Zeljkovic ne znam ako bude Mujakic dosao onda nema mjesta za njega. Salcin sigurno nije blizu prvi 11 nebi isao nazad u Velez. jedino Radovac bi bio u prvi 11 ako se danas gleda roster.
Izvini, a je li to Lazic, Dupovac ili Kurdic bolji od Zeljkovica? Ili imate krila na izvoz pa vam Andjusic ne bi igrao?

Salcin vam se druze redovno vrtio oko prvih 11, imaju statisticki podaci. To sto dolazi nazad u Velez je samo njegova zelja, nikako jer ne bi tamo imao mjesta, znas ti to dobro kao i ja :mrgreen: btw ko vam je backup opcija na lijevom beku, ilitiga konkurencija Selmiru Pidri?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 jan 2022, 11:10, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 11 jan 2022, 11:09

zagor1987 je napisao/la:
11 jan 2022, 10:54
opalaopala je napisao/la:
11 jan 2022, 10:30
zagor1987 je napisao/la:
11 jan 2022, 10:24

Dugujemo 6 mil al isto tako je i cinjenica da se na vama reda ko stigne,komsijama ste postali kuravela nizeg ranga dok ste omiljeni u nizerazrednim takmicenjima
Oj jesi se uspalio , sad kad bi ti rekao još da je Zeljo za vas klasa , i da ste do neke godine svi navijali za Zelju pukao bi ti čir . Čekaj kako ste stabilni sa financijama ne zna se ko vam je sad vlasnik , jel tan , nam , Amerikanac ? Toliko imate para da od opstine isprosite 200 K . Ako nastavim ovako puknut će ti čir a to nije dobro za tvoje zdravlje jer je gužva u bolnici . Kolko završi tekma zadnja ?
Mojne svega ti :lolno: spominjes crkavicu od 200 milja visestrukom sampionu drzave a vam 1.8 mil dala SDA mada poznati ste kao politicka prcija kao i kone koje su dobile 5 puta vise od nas. Nemamo vlasnika,imamo 6 mil duga ako ti je lakse al to nije razlog da uvijek budemo ispred vas
Dobro je kad možeš samog sebe lagat . Prvo posto si mutav pa ti moram objasnit , moraš nešto uradit da bi dobio pomoć vlade , tj da uložiš u infrastrukturu posto je vama to strani pojam i igrate na onom ruševnom stadionu kao i komšije naše . Sav poticaj koji je došao je bio dio financiranja za izgradnju stadiona koji uvijek snosi dio vlada , grad i klub , ali posto vi ništa ne radite pa ne možete znati da tako ide , osim u slučaju komsija koji dobiju sredstva za izradu ekipe a radove nikad nisu vidili kao i vi . To sto kazes sebe da nemate vlasnika a smjenjuju se vlasnička pravo kao kurv.eee u bordelu to je tvoj problem . O politici vi da ne govorite , u nas ima svakoga , a u vas je jednoumlje kao u naših kona gdje je hdz u vas je samo sda , a u nas pogledaj malo pa ćeš vidit da okupljamo sve
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 11 jan 2022, 11:11

ElCartel11 je napisao/la:
11 jan 2022, 11:04
Vanja8 je napisao/la:
10 jan 2022, 21:32
Ma dokoljenko sa novim Nickom ih lozi tamo... :urnebes: :urnebes:
Ne smije jos da zaganja avatar revoluciju da ga ne otkriju :rol: :rol: :rol:
Taman, da im Zec i Stilic dobiju društvo, da primaju platu a ne igraju nista :mrgreen:
[/quote]

Svašta će se reći, ali ni pomenuti se neće da su molili Šećera da se vrati... :D :D :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jan 2022, 11:13

Kockoglavi je napisao/la:
11 jan 2022, 11:03
Jbt kad djeca pocnu palamuditi po forumu
S Pantelijom, i Zukom haj i jos par vas/naa se i moze diskutovat al ovo ostalo, sto s nase, sto s vase strane, boze sacuvaj ... nit znaju smekerski ujest, samo nesto na silu i gluposti

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 11 jan 2022, 11:19

Fanimo izgleda mijenja entitet. Za vjeru cemo jos pregovarati :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2022, 11:21

VelikanizPlatonove je napisao/la:
11 jan 2022, 11:19
:pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 11 jan 2022, 11:23

Čim se plati koliko je rečeno, promijenit će entitet. Do tada će da leži u engleskoj bez primljene marke ili da trenira sa klincima a dobije na kašiku... :)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jan 2022, 11:23

OsmaDolazi je napisao/la:
11 jan 2022, 11:23
Čim se plati koliko je rečeno, promijenit će entitet. Do tada će da leži u engleskoj bez primljene marke ili da trenira sa klincima a dobije na kašiku... :)
A kad ce ovcina drug

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jan 2022, 11:26

11 jan 2022, 11:09
Zukanovic je napisao/la:

Imamo 5-6 vasih igraca, koji bi i dan danas kod vas vjerovatno igrali u prvoj. Zeljkovic, Andjusic, Salcin bi se vrtio oko prvih 11. O Radovcu da ne pricam, tako da ne mos reci ni da ste vi prerasli te igrace, ni blizu.

Odbaceni su iz drugih razloga, a fudbalski gledano, ne vjerujem da biste se zalili da vam dodje i jedan od njih.

Dug jeste, zato i rekoh ovim tempom, i vasim hronicnim nestabilnostima oko financija, MOGLI bi i mi zavirivati :)
Andjusic da igra kod nas u prvi 11? :tokralju: Zeljkovic ne znam ako bude Mujakic dosao onda nema mjesta za njega. Salcin sigurno nije blizu prvi 11 nebi isao nazad u Velez. jedino Radovac bi bio u prvi 11 ako se danas gleda roster.
Izvini, a je li to Lazic, Dupovac ili Kurdic bolji od Zeljkovica? Ili imate krila na izvoz pa vam Andjusic ne bi igrao?

Salcin vam se druze redovno vrtio oko prvih 11, imaju statisticki podaci. To sto dolazi nazad u Velez je samo njegova zelja, nikako jer ne bi tamo imao mjesta, znas ti to dobro kao i ja :mrgreen: btw ko vam je backup opcija na lijevom beku, ilitiga konkurencija Selmiru Pidri?
Ja sam bolji od Dupovaca. :D kad gledam da dolazi Mujakic onda ne treba Zeljkovic. sto ja bi stavio uz njega Trakalo. Andjusic ne treba sto ima sada Suljic.

Pidro je bolji od Salcina i kod nas bio na klupi. nece klub posalti bilo koga koji je blizu prvi 11 u neki drugi tim. ima Islamovic backup za Pidru koji je sada hvala Bogu zdrav. moze i Sabanovic igrati ako bas bude neka povreda kod Pidre.

to je neko moje misljene sada ima tu istine ne znam. :)

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 11 jan 2022, 11:28

Imaju dvije opcije, da lezi u Engleskoj dira klitorise kurvama i prima platu koju ste mu obecali i to sve do zadnje marke, ili da mu vi zavrnete pipu i on vam oprosti dugove za ciste papire. Pa kome se sta vise isplati :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2022, 11:28

11 jan 2022, 11:28
Imaju dvije opcije, da lezi u Engleskoj dira klitorise kurvama i prima platu koju ste mu obecali i to sve do zadnje marke, ili da mu vi zavrnete pipu i on vam oprosti dugove za ciste papire. Pa kome se sta vise isplati :cool:
Nije baš tako s obzirom da ne izvršava svoje obaveze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 11 jan 2022, 11:29

11 jan 2022, 11:11
Svašta će se reći, ali ni pomenuti se neće da su molili Šećera da se vrati... :D :D :D
Je l Allaha ti? Vjerujem ti samo ako se zakunes. :kafa:

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 11 jan 2022, 11:35

MortemHz je napisao/la:
Nije baš tako s obzirom da ne izvršava svoje obaveze.
Kao sto je musterija "uvijek u pravu" tako su i igraci u nasoj ligi. Ko god je tuzio bilo koji klub iz nase lige dobio ga je na sudu. Ali nebitno je to sve, sta bude bice i mene rasplet zanima.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 jan 2022, 11:36

MaltarEvic je napisao/la:
11 jan 2022, 00:01
antisisoja1919 je napisao/la:
10 jan 2022, 23:44
Zar ovi navijaci od rahmetlije stavrno misle da ce dovest voju :rol: :rol:
A tek za fanima da ne pricam :tokralju:
Da stvar bude smjesnija Edis pokusava dovesti Beganovica iz tvog kluba za kojeg navijas i po svemu sudeci to ce se i desiti jer mu se duguju plate i bonusi
Nemoj im to govorit
Plavi Brate

I dan danas misle da smo ih mi izbacili iz lige-Trebinje
I od tad nam misle zlo

A mi mozemo samo tako dovest Dzenisa
Kojem se ima duzno pa raskid pa kod nas
Zato sto je nase dijete

Sad ce oni trazit od Grada Tuzla pare i isplatit ga
Samo da ne pređe kod nas

Al hajd i to
Nego ce zakukat neka socijala u Tuzli

:facepalm:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 11 jan 2022, 11:59

NotOccasionalFan je napisao/la:
11 jan 2022, 11:29
11 jan 2022, 11:11
al sta rece, iz 50 izvora :twisted:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 11 jan 2022, 11:59

NotOccasionalFan je napisao/la:
11 jan 2022, 11:29

Ti si jedan runjavi dječak koji ne zaslužuje da se raspravlja sa babijem. Markica po markica... :mrgreen:
PS Vidim pratite me, tražite podatke, uredno tražite moje postove, znači zanimljiv sam vam, škakiljam vas a vi po obicaju mi pušete u muda đuture :mrgreen:

A kad ce ovcina drug
Da se on pita, on bi u Ponedeljak bio na prozivci Sarajeva. ;)

Jesi li siguran da mu nije sve isplaćeno? :D

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 11 jan 2022, 12:08

11 jan 2022, 11:59
nego jesi skonto sto niko ne prica o fukarama i bubnju?
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 11 jan 2022, 12:09

11 jan 2022, 11:09
Zukanovic je napisao/la:

Jesi siguran da bi Salcin birao Velez da ima ikakve sanse za prvih 11 u Sarajevu? Iz Sarajeva u Velez zbog ljubavi? Daj nemoj me..pa nisam siguran ni da bi igraci iz prvih 11 Sarajeva odlucili doc i u Zrinjski, koji je miljama ispred Veleza a ne ovo

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 jan 2022, 12:12

11 jan 2022, 11:13
Kockoglavi je napisao/la:
11 jan 2022, 11:03
Jbt kad djeca pocnu palamuditi po forumu
S Pantelijom, i Zukom haj i jos par vas/naa se i moze diskutovat al ovo ostalo, sto s nase, sto s vase strane, boze sacuvaj ... nit znaju smekerski ujest, samo nesto na silu i gluposti
Zato i kazem.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, TETRAPAK i 26 gostiju.