Ja bi se riješio i Kurdića i Lazića ako bi na raspolaganju imali Mujakića, Traku, Bešića i Dupovca. Može i Ševelj pokriti tu poziciju ako zatreba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Izašao na Moj posao konkurs za direktora, izgleda kao da ga je pisala Sabrina lično 
Između ostalog, traži se da kandidat bude multinacionalan, šta god to značilo.

Ja bih ostavio Lazica prije Dupovca al eto.. Slozit cemo se da Kurdic nema sta ovdje trazit, a on nama u prvih 11. Haos
1946-1987
Napisao sam to onako vise figurativno a odnosilo se na usporedbu da nista mi bolji fudbal necemo igrat sa ovom dvojicom u odnosu na jesenaskeli je napisao/la: ↑11 jan 2022, 11:13E jake ti prognoze da ce se cuti psovke sa istokada to ima u ponudi kladionice umjesto kvote bi bila ona crtica haha ma polako brte 2 dobra pojacanja ce hajpati raju max a i dici kvalitet igre siguran sam
![]()
Hajp-ovi vise ne prolaze mozda tekmu dvije ljudi zele da gledaju konstantu i dobre igre a ne blijesak ponekad koju tekmu
Takav hajp tesko da ces ikad docekati, kod nas nakon jednog-dva kiksa raja ispizdi i ohladi... A i kad smo nizali pobjede npr u sezonii duple krune nije aman grmila posjeta i euoforija... Fina dva-tri pojacanja i pobjeda u trebinju bi sigurno digla dobar hajp za derbisamoSA je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:46Napisao sam to onako vise figurativno a odnosilo se na usporedbu da nista mi bolji fudbal necemo igrat sa ovom dvojicom u odnosu na jesenas
Hajp-ovi vise ne prolaze mozda tekmu dvije ljudi zele da gledaju konstantu i dobre igre a ne blijesak ponekad koju tekmu

Ali pocelo je vec sranje sa koronom i mjerama tako da me ne bi cudilo da na proljece budu tekme bez publike
Isto i ja kontamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jan 2022, 00:50Trebalo bi danas novo pojačanje, nekom logikom. Prvo je u petak Suljić, u nedjelju Šećerović, evo danas može Mujakić, svaka 2 dana
![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
To ti znaci, da kad si u federaciji stavljas mjesec i zvjezdu na retrovizor, kad predjes entitetsku granicu, skidas mjesec i zvjezdu stavljas krst i moras imati neko unikat ime kao Damir ili Alenizdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 jan 2022, 13:12Izašao na Moj posao konkurs za direktora, izgleda kao da ga je pisala Sabrina lično

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Stiglo pojacanje

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- f0rest1946
- Kontakt:
N.T

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Još čekam da me Anelica nazove za produženje članstva inače piši propalo. Mirviću, reaguj, veoma je jednostavan zahtjev. 

”Da, istina je. Bio sam tri dana u Sarajevu. Obavio sam četiri ili pet sastanaka sa predsjednikom FK Sarajevo – Ismirom Mirvićem. Dogovorili smo se da se čujemo do kraja ove sedmice. To je sve što vam mogu reći”, rekao je Topić.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Mujakic cetvrtak ili petak
-
- Kontakt:
Topic i Mujakic do kraja sedmice– Bio sam tri-četiri dana u Sarajevu. Više puta sam se sastajao sa čelnicima Sarajeva, bilo je tu druženja, ali i ozbiljne priče oko samog kluba i moje vizije. Otvoreno smo razgovarali o svemu i vidjet ćemo na kraju šta će biti. Ostalo je na tome. Rekli su se javiti do kraja sedmice, kaže nam Topić.
Snažan utisak na njega je ostavio aktuelni predsjednik tima sa Koševa.
– Prema onome što sam mogao vidjeti, gospodin Mirvić je veliki vizionar i uvjeren sam da će napraviti velike stvari sa Sarajevom.

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ko ce nam golove davat ?
Avramovski i ovcina

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ako uigramo dobro odbranu, neće niko.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On, Topić i još jedan do Ljubuškog i bit ću zadovoljan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vidim neku noc Sabrinu u Restoranu u Rajlovcu igra kolo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mujakić i Avramovski, do 25og u vrh glave da dođe i Slišković( ako se dogovore i ako preboli koronu ) . E to kad bi uspjeli uraditi mi smo na konju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], relativizam i 58 gostiju.