Svojevremeno je Kovačevića nazvao mladim četnikom, sve ti je jasno o kakvom se čovjeku radi.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:49spo.rt1Foux87 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:37Na kojem je ovo portalu?napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:33"Ovaj samo sto jos iz konzerve ne izadje!A isti ovaj novinar koji ga gura za malo crkavice,dva dana ne objavi transfer A reprezentativca u Tursku!Bitnije mu je iz seoskog kluba gurat igraca!Toliko o nasim vrlim i postenim novinarima?!Cast izuzetcima!"
Komentar Husarica na intervju s Kovacevicem. Ko ovu gnjidu pusti da vise udje u klub, daBogda mu svaka marka na lijekove otisla.
Pucaju li cirevi Profaaaa?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Ma daj makedonca da se za vikend to kvalitetno proslavi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prozivka Veleza nema ovcine ni na spisku koji su ostali ni na spisku onih koji su otisli.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Uhhh

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tolika euforija oko Avramovskog, evo moje glave ako ga je iko ikada sa foruma gledao jedan jedini minut, prije nego se njegovo ime ovdje pojavilo.
Muka mu što mu nije on menađerHistoricar je napisao/la: ↑13 jan 2022, 13:57Svojevremeno je Kovačevića nazvao mladim četnikom, sve ti je jasno o kakvom se čovjeku radi.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Hajde predlozi 3 pojacanja realna po tebi samo me zanima to razmisljanje vas kojima apsolutno nijedno pojacanje ne valja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je to više radi toga što nam trenutna ekipa nije toliko kvalitetna pa bi nam on značio.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrač koji ima takav CV znači u svakom pogledu.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 13 jan 2022, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
A ruku na srce, samo se u Vardaru u slabijem prvenstvu od našeg, pokazao u finom izdanju.U ostalim klubovima nije vala ništa konkretno i vrijedno pomena napravio, kao ni u onih 13 minuta koliko je odigrao na Euru.Također, ako dođe bit ce prvi izbor kod Vasoskog, a to bi dovelo do određenog nezadovoljstva u svlačionici, pogotovo kod Bodula i Kapića.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:37Igrač koji ima takav CV znači u svakom pogledu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno Avramovski je top igrač za naše uslove, u bilo koji naš tim da dođe bio bi pojačanje, i igrao u prvih 11 ( jedino je Zrinjski upitan, ostali nisu )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bodul neće igrati do aprila ili tako nešto a Kapić i dalje ne pokazuje nešto više u odnosu na ostale.. bit će to okHistoricar je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:45A ruku na srce, samo se u Vardaru u slabijem prvenstvu od našeg, pokazao u finom izdanju.U ostalim klubovima nije vala ništa konkretno i vrijedno pomena napravio, kao ni u onih 13 minuta koliko je odigrao na Euru.Također, ako dođe bit ce prvi izbor kod Vasoskog, a to bi dovelo do određenog nezadovoljstva u svlačionici, pogotovo kod Bodula i Kapića.
Avram i spreman Suljić bi značili 30% kreativnije Sarajevo. A ako nam ičeg treba, to je kreativnost i brzina u ovoj ekipi...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa Bodula ti već uveliko hvata nezadovoljstvo i qurcobolja. A Kapić nit' smrdi nit' miriše.Historicar je napisao/la: ↑13 jan 2022, 14:45A ruku na srce, samo se u Vardaru u slabijem prvenstvu od našeg, pokazao u finom izdanju.U ostalim klubovima nije vala ništa konkretno i vrijedno pomena napravio, kao ni u onih 13 minuta koliko je odigrao na Euru.Također, ako dođe bit ce prvi izbor kod Vasoskog, a to bi dovelo do određenog nezadovoljstva u svlačionici, pogotovo kod Bodula i Kapića.
Igrači će odmah na trening.