ja te lijepo zamolim a ti tako. i onda kazu gajimo dobrosusjedske odnose. cccccckeli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:06Nit sam se tebi obratio, nit me zanima ko ima kakav uticaj u zelji... Govorim koliko je raja zatucana a evo vidim i previse vas misli da neko treba svoj poso dzaba radit. Aferimlijevapolutka je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:56haj kad si već tu, Allahati zamoli onog vašeg da sazna uslove koje je Zula postavio inestitorukeli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:36
Niste vi postali isti pitari nego je postalo nerealno kako nasa raja razmislja. Do jucer ste govorili u top3 igraca zelje prosle polusezone a kad momak vise nece da igra u situaciji gdje se ne zna ko pije ko placa, nit jesu li plate sigurne itd odmah ide pljuvanje. Nije on bekric, stilic, zec ili cocalic da je u zivotu neki novac zaradio, on prakticno nije postigao jos nista u karijeri. A price da se igra iz ljubavi i ostale gluposti ne prolaze vise nigdje to uglavnom rade fudbaler pred kraj karijere da se vrate gdje su poceli kad su vec novac zaradili i tjt. Pozdrav tebi![]()
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Niko ne kaže da on treba da igra džaba, naprotiv. Svako treba da dobije ono što je pošteno zaradio a Vrhovac to jeste. Ovdje se više priča o njegovom odnostu tj rezonovanju. Očigledno da on ima nešto dogovoreno pa je na sve načine tražio slobodne papire. I to je isto ok, svako radi ono za šta misli da je najbolje za njega. Međutim, ovdje je stvar nekog uzajamnog poštovanja i vage šta si dobio a šta izgubio. Nakon suspenzije Čelika, ko mu je ponudio šansu? Gdje je bio u ljeto 2020 a gdje je sada poslije solidne polusezone u Želji? Istrpili ga, sačekali, odužio se igrama, došao do poziva u reprezentaciju i sve to da ode kod četnika ili u Velsž ili kod vas? Hoće li životnu egzistenciju osigurati u BiH kao prospekt i talentovan igrač? Zar nije logičnije bilo odigrati još jednu polusezonu u ekipi u kojoj ćeš biti standardan, gdje nema pretjeranog pritiska, na dobrom terenu i pred najboljim navijačima u državi i time možda otvoriti sebi vrata u Turskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i slično? O tome je riječ a ne o njegovim platama. Ja mu želim sreću, zdravlje i sretan put ali isto tako mislim da je preovladao njegov papansko/rumeni mentalitet.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:36Niste vi postali isti pitari nego je postalo nerealno kako nasa raja razmislja. Do jucer ste govorili u top3 igraca zelje prosle polusezone a kad momak vise nece da igra u situaciji gdje se ne zna ko pije ko placa, nit jesu li plate sigurne itd odmah ide pljuvanje. Nije on bekric, stilic, zec ili cocalic da je u zivotu neki novac zaradio, on prakticno nije postigao jos nista u karijeri. A price da se igra iz ljubavi i ostale gluposti ne prolaze vise nigdje to uglavnom rade fudbaler pred kraj karijere da se vrate gdje su poceli kad su vec novac zaradili i tjt. Pozdrav tebiAzzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:39Stvarno ne razumijem ovo klosarsko vrijedanje po komentarima na fb...momak je bio mozda i najbolji nas igrac ovu polusezonu, borio se i bio dobar..veliki dugovi su u pitanju i naravno da ima logike da se ne vidi vise u ovom okruzenju, a i pitanje kakve su mulaliceve zamisli jer ocito ce forsirat iskustvo..nide veze, isti smo pitari..uostalom svako sebi gleda gdje mu je bolje, a prica o ljubavi je patetika obicna.![]()
Željezničar za život cijeli!
Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Uostalom suvišna vam je priča, nije vaše dijete, nema nikakvu obavezu prema Željezničaru, a u ljeto 2020. kada ste ga dovodili mogao je gdje je htio.
Uostalom suvišna vam je priča, nije vaše dijete, nema nikakvu obavezu prema Željezničaru, a u ljeto 2020. kada ste ga dovodili mogao je gdje je htio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa kad' je mogao gdje je htio što je došao u Želju? Ne znam što se praviš lud.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
To pitaj njega zašto je otišao gore, ja ti ne mogu dati odgovor. Prilično sam siguran da bismo ga i mi rado doveli te 2020. da smo mogli. Dečko je već tada bio odličan potencijal.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:28Pa kad' je mogao gdje je htio što je došao u Želju? Ne znam što se praviš lud.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Elem, da ne komplikujemo, suvišna je priča, glavno sam naveo u prethodnom postu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pored svih ponuda da ipak dođe u Želju kojeg su pandemija, nemar i nerad pokosili. Evo, reći ću ti ja. Zna se šta je Željo u ovoj državi.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:30To pitaj njega zašto je otišao gore, ja ti ne mogu dati odgovor. Prilično sam siguran da bismo ga i mi rado doveli te 2020. da smo mogli. Dečko je već tada bio odličan potencijal.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:28Pa kad' je mogao gdje je htio što je došao u Želju? Ne znam što se praviš lud.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
Elem, da ne komplikujemo, suvišna je priča, glavno sam naveo u prethodnom postu.

Evo vidimo svi da zna.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:35Pored svih ponuda da ipak dođe u Želju kojeg su pandemija, nemar i nerad pokosili. Evo, reći ću ti ja. Zna se šta je Željo u ovoj državi.Balorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:30To pitaj njega zašto je otišao gore, ja ti ne mogu dati odgovor. Prilično sam siguran da bismo ga i mi rado doveli te 2020. da smo mogli. Dečko je već tada bio odličan potencijal.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:28
Pa kad' je mogao gdje je htio što je došao u Želju? Ne znam što se praviš lud.
Elem, da ne komplikujemo, suvišna je priča, glavno sam naveo u prethodnom postu.![]()
Živio

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mi smo se kolektivno u prvoj polovini dobro branili, i tu je i Vrhovac dobro izgledao. Nije njegov doprinos nista veci od drugih igraca. Evo npr protiv Sirokog u zadnjoj utakmici igrao je Drina umjesto njega, i nije se fakticki ni primjetio izostanak Vrhovca. Drugi igraci na sredini terena su isto dali svoj doprinos u fazi odbrane. Naravno da bi bilo dobro da je ostao, jer je dao svoj doprinos i radi nekog kontinuteta uigravanja ekipe, ali njegov individualni kvalitet nije na tom nivou, da kazes da je nosio ekipu ili nasu odbranu.
Ma na kraju ce biti da je nasao nesto vani, tipa slovenija. A i ne znam sto se cudis ni prvi ni posljedni igrac u ovoj ligi koji nakon dobre polusezone izrazio zelju da ode. Igraci su gledali da se ispale odavde i kad su imali fine uslove u ekipi, a ne u ovakvoj situaciji. Svako gleda sebe i svoju egzistenciju i meni je to posteno.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:22Niko ne kaže da on treba da igra džaba, naprotiv. Svako treba da dobije ono što je pošteno zaradio a Vrhovac to jeste. Ovdje se više priča o njegovom odnostu tj rezonovanju. Očigledno da on ima nešto dogovoreno pa je na sve načine tražio slobodne papire. I to je isto ok, svako radi ono za šta misli da je najbolje za njega. Međutim, ovdje je stvar nekog uzajamnog poštovanja i vage šta si dobio a šta izgubio. Nakon suspenzije Čelika, ko mu je ponudio šansu? Gdje je bio u ljeto 2020 a gdje je sada poslije solidne polusezone u Želji? Istrpili ga, sačekali, odužio se igrama, došao do poziva u reprezentaciju i sve to da ode kod četnika ili u Velsž ili kod vas? Hoće li životnu egzistenciju osigurati u BiH kao prospekt i talentovan igrač? Zar nije logičnije bilo odigrati još jednu polusezonu u ekipi u kojoj ćeš biti standardan, gdje nema pretjeranog pritiska, na dobrom terenu i pred najboljim navijačima u državi i time možda otvoriti sebi vrata u Turskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i slično? O tome je riječ a ne o njegovim platama. Ja mu želim sreću, zdravlje i sretan put ali isto tako mislim da je preovladao njegov papansko/rumeni mentalitet.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:36Niste vi postali isti pitari nego je postalo nerealno kako nasa raja razmislja. Do jucer ste govorili u top3 igraca zelje prosle polusezone a kad momak vise nece da igra u situaciji gdje se ne zna ko pije ko placa, nit jesu li plate sigurne itd odmah ide pljuvanje. Nije on bekric, stilic, zec ili cocalic da je u zivotu neki novac zaradio, on prakticno nije postigao jos nista u karijeri. A price da se igra iz ljubavi i ostale gluposti ne prolaze vise nigdje to uglavnom rade fudbaler pred kraj karijere da se vrate gdje su poceli kad su vec novac zaradili i tjt. Pozdrav tebiAzzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 11:39Stvarno ne razumijem ovo klosarsko vrijedanje po komentarima na fb...momak je bio mozda i najbolji nas igrac ovu polusezonu, borio se i bio dobar..veliki dugovi su u pitanju i naravno da ima logike da se ne vidi vise u ovom okruzenju, a i pitanje kakve su mulaliceve zamisli jer ocito ce forsirat iskustvo..nide veze, isti smo pitari..uostalom svako sebi gleda gdje mu je bolje, a prica o ljubavi je patetika obicna.![]()
-
- Kontakt:
Naravno da je pošteno i to niko od pravih navijača uopšte ne osporava. K'o što kažeš, iskoristio je klub i priliku koju je dobio za svoje interese i to je to. Kako će neko na njega gledati od nas navijača Želje nije nešto posebno ni bitno. Ja smatram da je pošteno svoje odradio i da je ispao šupak na kraju i to je to.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:47Ma na kraju ce biti da je nasao nesto vani, tipa slovenija. A i ne znam sto se cudis ni prvi ni posljedni igrac u ovoj ligi koji nakon dobre polusezone izrazio zelju da ode. Igraci su gledali da se ispale odavde i kad su imali fine uslove u ekipi, a ne u ovakvoj situaciji. Svako gleda sebe i svoju egzistenciju i meni je to posteno.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:22Niko ne kaže da on treba da igra džaba, naprotiv. Svako treba da dobije ono što je pošteno zaradio a Vrhovac to jeste. Ovdje se više priča o njegovom odnostu tj rezonovanju. Očigledno da on ima nešto dogovoreno pa je na sve načine tražio slobodne papire. I to je isto ok, svako radi ono za šta misli da je najbolje za njega. Međutim, ovdje je stvar nekog uzajamnog poštovanja i vage šta si dobio a šta izgubio. Nakon suspenzije Čelika, ko mu je ponudio šansu? Gdje je bio u ljeto 2020 a gdje je sada poslije solidne polusezone u Želji? Istrpili ga, sačekali, odužio se igrama, došao do poziva u reprezentaciju i sve to da ode kod četnika ili u Velsž ili kod vas? Hoće li životnu egzistenciju osigurati u BiH kao prospekt i talentovan igrač? Zar nije logičnije bilo odigrati još jednu polusezonu u ekipi u kojoj ćeš biti standardan, gdje nema pretjeranog pritiska, na dobrom terenu i pred najboljim navijačima u državi i time možda otvoriti sebi vrata u Turskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i slično? O tome je riječ a ne o njegovim platama. Ja mu želim sreću, zdravlje i sretan put ali isto tako mislim da je preovladao njegov papansko/rumeni mentalitet.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:36
Niste vi postali isti pitari nego je postalo nerealno kako nasa raja razmislja. Do jucer ste govorili u top3 igraca zelje prosle polusezone a kad momak vise nece da igra u situaciji gdje se ne zna ko pije ko placa, nit jesu li plate sigurne itd odmah ide pljuvanje. Nije on bekric, stilic, zec ili cocalic da je u zivotu neki novac zaradio, on prakticno nije postigao jos nista u karijeri. A price da se igra iz ljubavi i ostale gluposti ne prolaze vise nigdje to uglavnom rade fudbaler pred kraj karijere da se vrate gdje su poceli kad su vec novac zaradili i tjt. Pozdrav tebi![]()
On ti je upravo tip igraca koji izgleda kao ok pokusaj, ima u21 i A reprezentaciju na CV, onda malo do Slovenije ili ako je sretan do ispodprosjecne ekipe u Slovackoj, Ceskoj, bude 6-12 mjeseci, i onda "zurück nach hause", kad se ispostavi da nema individualni kvalitet za veci nivo fudbala. Bezbroj puta vidjeno.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:47Ma na kraju ce biti da je nasao nesto vani, tipa slovenija. A i ne znam sto se cudis ni prvi ni posljedni igrac u ovoj ligi koji nakon dobre polusezone izrazio zelju da ode. Igraci su gledali da se ispale odavde i kad su imali fine uslove u ekipi, a ne u ovakvoj situaciji. Svako gleda sebe i svoju egzistenciju i meni je to posteno.SudoHusika je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:22Niko ne kaže da on treba da igra džaba, naprotiv. Svako treba da dobije ono što je pošteno zaradio a Vrhovac to jeste. Ovdje se više priča o njegovom odnostu tj rezonovanju. Očigledno da on ima nešto dogovoreno pa je na sve načine tražio slobodne papire. I to je isto ok, svako radi ono za šta misli da je najbolje za njega. Međutim, ovdje je stvar nekog uzajamnog poštovanja i vage šta si dobio a šta izgubio. Nakon suspenzije Čelika, ko mu je ponudio šansu? Gdje je bio u ljeto 2020 a gdje je sada poslije solidne polusezone u Želji? Istrpili ga, sačekali, odužio se igrama, došao do poziva u reprezentaciju i sve to da ode kod četnika ili u Velsž ili kod vas? Hoće li životnu egzistenciju osigurati u BiH kao prospekt i talentovan igrač? Zar nije logičnije bilo odigrati još jednu polusezonu u ekipi u kojoj ćeš biti standardan, gdje nema pretjeranog pritiska, na dobrom terenu i pred najboljim navijačima u državi i time možda otvoriti sebi vrata u Turskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj i slično? O tome je riječ a ne o njegovim platama. Ja mu želim sreću, zdravlje i sretan put ali isto tako mislim da je preovladao njegov papansko/rumeni mentalitet.keli je napisao/la: ↑14 jan 2022, 12:36
Halo nas daleko najbolji igrac u odbrani.Dao golova ko i napadaci.I neko kaze nek ide.Super nek idu svi ko voli Zelju igrace.Sta snama navijacima pita li nas iko kako nam je gledat Hrelju i slicne.Dokad cemo mi govorit Volim Zelju i gledat otpatke.Dok ne dokurci i nek onda igra kunto panto jeb... mi se.
-
- Kontakt:
Hajde **** sa teme kakav velez, ide mozda kod vas jer su redovna primanja i to je sve. Koga ste to prodali i napravili igraca od njega, nikoga. I onda kazes da ce napredovat bolje u velezu haha. Veci pritisak u velezu? Haha pa koji ste to na tabeli i za sta se to borite? Kakav Velez budi realanBalorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.
-
- Kontakt:
Mekić pola lopti iz odbrane sa pozicije štopera iznese, o kakvoj mi genijalnosti pričamo, u Vrhovcevom manjku griješenja je uveliko učestvovao Nedim Mekić.
Mislim da ni investitor ne može donijeti ništa novo trenutno, tek za 2 godine bi se mogla vidjeti ta saradnja u okviru rezultata.
Osim ako nije spreman da izvali dva miliona odmaj pa da podigne ekipu ali opet u Europu teško da bi mogli zbog igara van terena.
Pozvana su i 2 mlada igrača koja je Edis u MDK trenirao, na probni rad, nisu neka sreća ali šupalj nam je roster.
Mislim da ni investitor ne može donijeti ništa novo trenutno, tek za 2 godine bi se mogla vidjeti ta saradnja u okviru rezultata.
Osim ako nije spreman da izvali dva miliona odmaj pa da podigne ekipu ali opet u Europu teško da bi mogli zbog igara van terena.
Pozvana su i 2 mlada igrača koja je Edis u MDK trenirao, na probni rad, nisu neka sreća ali šupalj nam je roster.
Niko nije ni veći ni vrijedniji od kluba! Ni Vrhovac, ni Juričić, ni Bojo NIKO!
Vrhovac jeste dobar igrač ali da je Nesta, Maldini ili Ramos baš i ne. Niko ne spominje Kosorića kako je odigrao ovu polusezonu, već se samo spominju njegove greške dodavanje protiv Radnika, pogrešan pas na pripremama protiv Igmana a niko ne spominje da ništa lošiji nije bio od Vedrana čak u nekim momentima i bolji. Po čemu je to Vrhovac bolji od Drine? Jedina njegova prednost je to što ima više utakmica u nogama i to je to. Niko ne spominje kako je Drina u drugom kolu na početku sezone spremio Krpića u džep? Protiv Širokog nije bilo Vrhovca na terenu i da li je bila neka razlika? Ovako nismo plakali i žalili Graovca a kukamo za Vrhovcem
Vrhovac jeste dobar igrač ali da je Nesta, Maldini ili Ramos baš i ne. Niko ne spominje Kosorića kako je odigrao ovu polusezonu, već se samo spominju njegove greške dodavanje protiv Radnika, pogrešan pas na pripremama protiv Igmana a niko ne spominje da ništa lošiji nije bio od Vedrana čak u nekim momentima i bolji. Po čemu je to Vrhovac bolji od Drine? Jedina njegova prednost je to što ima više utakmica u nogama i to je to. Niko ne spominje kako je Drina u drugom kolu na početku sezone spremio Krpića u džep? Protiv Širokog nije bilo Vrhovca na terenu i da li je bila neka razlika? Ovako nismo plakali i žalili Graovca a kukamo za Vrhovcem

mosa lošmi stićko tit-ula!
Najveci proizvod poslijeratnog Veleza je Admir Vladavic, toliko o njimazeljovac21 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:06Hajde **** sa teme kakav velez, ide mozda kod vas jer su redovna primanja i to je sve. Koga ste to prodali i napravili igraca od njega, nikoga. I onda kazes da ce napredovat bolje u velezu haha. Veci pritisak u velezu? Haha pa koji ste to na tabeli i za sta se to borite? Kakav Velez budi realanBalorda je napisao/la: ↑14 jan 2022, 13:26Pa za napredovanje mu je trenutno bolje u Veležu, nego u Željezničaru. Doduše pritisak je trenutno u Veležu veći, pitanje je kako bi se nosio s tim.

Suplja ti prica...ako je vec tako onda je i drina bio dobar jer je kosoric bio pored njeg a ne zbog kvaliteta..uostalom zivi bili pa vidjeli koliko ce to Drina dobit minuta ove sezone. Niko ne kaze da je Vedran Maldini, ali da je nas najbolji i najkonstantiji igrac bio to je cinjenica i svako ce potvrditi...poenta price da bi veliki plus na ovu ekipu bio Bojo i Vrhovac, i mladi su i moglo bi se na njima nesto zaraditi...1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:21Niko nije ni veći ni vrijedniji od kluba! Ni Vrhovac, ni Juričić, ni Bojo NIKO!
Vrhovac jeste dobar igrač ali da je Nesta, Maldini ili Ramos baš i ne. Niko ne spominje Kosorića kako je odigrao ovu polusezonu, već se samo spominju njegove greške dodavanje protiv Radnika, pogrešan pas na pripremama protiv Igmana a niko ne spominje da ništa lošiji nije bio od Vedrana čak u nekim momentima i bolji. Po čemu je to Vrhovac bolji od Drine? Jedina njegova prednost je to što ima više utakmica u nogama i to je to. Niko ne spominje kako je Drina u drugom kolu na početku sezone spremio Krpića u džep? Protiv Širokog nije bilo Vrhovca na terenu i da li je bila neka razlika? Ovako nismo plakali i žalili Graovca a kukamo za Vrhovcem![]()
Ne mozes porediti Drinu (2002 god) i Vrhovca(1998 god). Poredi npr Vrhovca i Osmankovica. Nije nista Vrhovac bolji od Osmankovica. Samo sto je kvalitet generalno opao, pa ispade da su igraci poput Vrhovca neki nivo.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:34Suplja ti prica...ako je vec tako onda je i drina bio dobar jer je kosoric bio pored njeg a ne zbog kvaliteta..uostalom zivi bili pa vidjeli koliko ce to Drina dobit minuta ove sezone. Niko ne kaze da je Vedran Maldini, ali da je nas najbolji i najkonstantiji igrac bio to je cinjenica i svako ce potvrditi...poenta price da bi veliki plus na ovu ekipu bio Bojo i Vrhovac, i mladi su i moglo bi se na njima nesto zaraditi...1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:21Niko nije ni veći ni vrijedniji od kluba! Ni Vrhovac, ni Juričić, ni Bojo NIKO!
Vrhovac jeste dobar igrač ali da je Nesta, Maldini ili Ramos baš i ne. Niko ne spominje Kosorića kako je odigrao ovu polusezonu, već se samo spominju njegove greške dodavanje protiv Radnika, pogrešan pas na pripremama protiv Igmana a niko ne spominje da ništa lošiji nije bio od Vedrana čak u nekim momentima i bolji. Po čemu je to Vrhovac bolji od Drine? Jedina njegova prednost je to što ima više utakmica u nogama i to je to. Niko ne spominje kako je Drina u drugom kolu na početku sezone spremio Krpića u džep? Protiv Širokog nije bilo Vrhovca na terenu i da li je bila neka razlika? Ovako nismo plakali i žalili Graovca a kukamo za Vrhovcem![]()
Ja i ne poredim, glupo je opce o tome pricati..pa tu su negdje po kvalitetu, a bilo je natezanja i sa Kemom onda...igraci iz naseg kluba odu u bolje klubove s boljim uslovima, a nama ne valjaju..eto mi se ne mozemo sastavit tanak roster, al ne treba zaliti sto ce Vedran u Velez ili Bojo u Zrinjski..njima valjaju, nama ne valjajuTristan10 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:39Ne mozes porediti Drinu (2002 god) i Vrhovca(1998 god). Poredi npr Vrhovca i Osmankovica. Nije nista Vrhovac bolji od Osmankovica. Samo sto je kvalitet generalno opao, pa ispade da su igraci poput Vrhovca neki nivo.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:34Suplja ti prica...ako je vec tako onda je i drina bio dobar jer je kosoric bio pored njeg a ne zbog kvaliteta..uostalom zivi bili pa vidjeli koliko ce to Drina dobit minuta ove sezone. Niko ne kaze da je Vedran Maldini, ali da je nas najbolji i najkonstantiji igrac bio to je cinjenica i svako ce potvrditi...poenta price da bi veliki plus na ovu ekipu bio Bojo i Vrhovac, i mladi su i moglo bi se na njima nesto zaraditi...1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:21Niko nije ni veći ni vrijedniji od kluba! Ni Vrhovac, ni Juričić, ni Bojo NIKO!

Pa šta treba sad plakati za njima? Svako ide gdje mu je bolje. Ko hoće da ide bujrum, niko nikoga ne tjera da mora ostati. Riješimo sve dogovorom korektno se rastanemo i to je to. Uvijek je bilo i biće boljih igrača koji će dolaziti i prolaziti kroz klub.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:43Ja i ne poredim, glupo je opce o tome pricati..pa tu su negdje po kvalitetu, a bilo je natezanja i sa Kemom onda...igraci iz naseg kluba odu u bolje klubove s boljim uslovima, a nama ne valjaju..eto mi se ne mozemo sastavit tanak roster, al ne treba zaliti sto ce Vedran u Velez ili Bojo u Zrinjski..njima valjaju, nama ne valjajuTristan10 je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:39Ne mozes porediti Drinu (2002 god) i Vrhovca(1998 god). Poredi npr Vrhovca i Osmankovica. Nije nista Vrhovac bolji od Osmankovica. Samo sto je kvalitet generalno opao, pa ispade da su igraci poput Vrhovca neki nivo.Azzuri je napisao/la: ↑14 jan 2022, 14:34
Suplja ti prica...ako je vec tako onda je i drina bio dobar jer je kosoric bio pored njeg a ne zbog kvaliteta..uostalom zivi bili pa vidjeli koliko ce to Drina dobit minuta ove sezone. Niko ne kaze da je Vedran Maldini, ali da je nas najbolji i najkonstantiji igrac bio to je cinjenica i svako ce potvrditi...poenta price da bi veliki plus na ovu ekipu bio Bojo i Vrhovac, i mladi su i moglo bi se na njima nesto zaraditi...![]()
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.