Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

linethreader
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la linethreader » 16 jan 2022, 13:04

JohnCleese je napisao/la:
16 jan 2022, 10:50
Odmah poslije prvenstva smijeniti Orbana i postaviti Nikolu za selektora
Definitivno !!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 jan 2022, 13:10

15 jan 2022, 22:03
Sunjic odbranio 5 cistih zicer za poluvrijeme, Cupara cirka 7-8 takodjer cistih.
Golmani Hrvatske za 60 min imali ukupno 6 odbrana, Pesic 2, Sunjic 4. Da je Buric golman Hrvatske unazad 10 godina sigurno bi imali brdo medalja na svom kontu.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 16 jan 2022, 13:15

linethreader je napisao/la:
16 jan 2022, 13:04
Orban je predsjednik vlade Mađarske.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 16 jan 2022, 13:45

Bersaga je napisao/la:
16 jan 2022, 13:15
linethreader je napisao/la:
16 jan 2022, 13:04
Orban je predsjednik vlade Mađarske.
Gledam vijesti i tipkam :mrgreen: :urnebes:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 16 jan 2022, 16:44

Obrvan postade veci lazov od Peteva, koji je slicnim lazima odbacio legendu i najboljeg golmana Begovica.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jan 2022, 17:29

Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.

Obrvan mi nekako i djeluje da nema motiva da ovo vodi, mozda se covjek i razocarao kada je vidio kakvo je stanje oko saveza i svega pa haj da se odradi to EP kada je vec otisao tamo.

Nekako mi cijela ekipa djeluje daleko od atmosfere koja je nekad krasila ovu reprezetaciju, koja je uvijek odisala pozitivnom energijom.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 16 jan 2022, 18:26

Padovan je napisao/la:
16 jan 2022, 17:29

Obrvan mi nekako i djeluje da nema motiva da ovo vodi, mozda se covjek i razocarao kada je vidio kakvo je stanje oko saveza i svega pa haj da se odradi to EP kada je vec otisao tamo.
I meni se cini das ce se Ivica oprostiti zajedno s Nidzom ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 jan 2022, 18:28

A zasto panic ne igra tacno?
naprijed rejal

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 16 jan 2022, 18:32

Sveti je napisao/la:
16 jan 2022, 18:28
A zasto panic ne igra tacno?
Sukob između njega i Obrvana još iz dana u Montpellieru
Mostar u srcu, Velež do groba

Tiktaktoe
Kontakt:

Post Postao/la Tiktaktoe » 16 jan 2022, 19:03

Ko da mu je staru zaklo, a bice da mu je zamirisila Srbija...
Vrabac kriminalac

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 jan 2022, 19:34

Imamo najlošiji napad na ovom EP od svih repki dosad.Uspjeh je uopšte i što smo otišli na EP sa ovakvom igrom
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jan 2022, 19:55

16 jan 2022, 11:07
Zbog selektora ne igra nam nas najbolji vanjski igrac.
Zbog selektora u prve dvije utakmice nismo igrali sa desnim bekom jer je na prvenstvo dosao sa samo jednim desnim vanjskim u jeku pandemije.
Selektor nije napravio niti jednu akciju za krila..

Tri dovoljna razloga da ga nogiramo sa posljednjim zvukom sirene naseg meca u ponedjeljka.
Istog sam misljenja. Nikola selektor, Obrva mrs.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 jan 2022, 19:56

Pa i otisli smo,zahvaljujuci Prcetu sa Buricem na golu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jan 2022, 20:05

Padovan je napisao/la:
Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.

Nekako mi cijela ekipa djeluje daleko od atmosfere koja je nekad krasila ovu reprezetaciju, koja je uvijek odisala pozitivnom energijom.
Gdje, šta?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 16 jan 2022, 20:15

Fascinantno je kad se sad ljudi pocnu pitati gdje je Panic. Ja razumijem da ljudi ne prate rukomet, nego samo kad igra reprezentacije. Takav sam i ja sam manje vise. Ali da ti najbolji igrac fali iskljucivo zbog selektora trebao je ranije upaliti alarm kod nas:

"Reprezentaciji sam stalno bio na raspolaganju. Tu sam bio kad sam igrao i kad nisam igrao, ali jednostavno se neću odazivati dok je ovaj trener tu. To je moja odluka i stav. Reprezentacija može računati na mene u budućnosti, ali ne pod palicom ovog trenera", rekao je ranije Panić.

Nikad nece Obrvan raditi predano kao domaci covjek, i bezpotrebna je bila hajka nad Sumanom, Basicem i Boesenom koji su vec ranije vodili reprezentaciju koja je savladala Cesku:
https://www.eurohandball.com/en/matches ... rzegovina/

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 16 jan 2022, 20:18

Raonffa je napisao/la:
16 jan 2022, 20:05
Padovan je napisao/la:

Gdje, šta?
https://sportsport.ba/rukomet/status-sl ... rce/416699
Mostar u srcu, Velež do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 jan 2022, 20:20

RASanticeva je napisao/la:
16 jan 2022, 20:18
Raonffa je napisao/la:
Padovan je napisao/la:

Gdje, šta?
https://sportsport.ba/rukomet/status-sl ... rce/416699
To sam vidio, ali i dalje ne vidim gdje ga je Prce prozvao pa zato upitah... Čak ni ovo što je ss.ba objavio ne mora značiti da je upućeno Obrvanu iako ovi njihovi novinari gađaju tu poentu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 16 jan 2022, 20:41

Ma mi smo bez svoja dva najbolja vanjska igrača Panića i Malinovića velika nula nažalost
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 jan 2022, 20:43

Obrvan definitivno djeluje nezainteresovani za ovaj nivo takmičenja. Možda je čovjek svjestan limita ekipe, naročito nakon gubitka ljevaka u ekipi, ali to svejedno nije alibi da se ne pokaže malo više emocija i energije, a ne da time out zvuči ne dajte da nas nabiju 10 razlike.
Selekcija igrača je očigledno čudna, što je Terzić i rekao na prvom okupljanju, ali kad znamo kakvo je stanje u Savezu, ništa ne iznenađuje.
Čak smo se i dobro držali ove dvije tekme dok smo imali snage, odnosno negdje do 45. minute, kada smo gubili 5, odnosno 2 razlike u prva dva meča. Mislim da to i jest neka razlika u odnosu na ove dvije reprezentacije kada smo mi u najboljoj formi. Trebamo se prvo dignuti da se vratimo na neki svoj nivo, pa tek onda da pokušamo dodatno napredovati, ali budućnost definitivno nije bajna. Kada Terzić ne bude više u odbrani, to će značiti da je stara garda koja je koliko toliko držala nivo ove repke, više nije tu. Ko će biti predvodnik nove generacije, to je veliko pitanje, jer se takav ne nazire.
Mes Que Un Club

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jan 2022, 22:17

Raonffa je napisao/la:
Padovan je napisao/la:

Gdje, šta?
Pa indirektno ga je prozvao, to je ocigledno iz ove izjave, jer zna Prce vise nega bilo koji novinar.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.