FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vecaveca
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vecaveca » 31 jan 2011, 01:45

Sjeca li se neko igraca po imenu Alen Ćirić nekada je igrao za Želju bio je dobar igrac duza kosa plava ??

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 31 jan 2011, 07:03

Dejan, BL je napisao/la:Prije nego što krenemo gaziti vas i ostale levate po ovoj ligi idemo se petokrake nagaziti pred 20000 - 30000 gledalaca, gledajte i učite kako se igra
Koga ce te vi gazit... jedva ste Slogu iz Doboja pobijedili i to iz penala... :roll: jest vala, 30000... toliko ste zanimljivi... zajebali ste Bayern... bice sigurno 30000 i plus video wall na glavnom trgu i tu ce posmatrat nekih 100000... :roll: cuj skim mi igramo... :o vidi se da si neko kinderce... mi kad smo igrali za Partizanom i Wolfsburgom ti si tutu u rikverc po kuci vozo... hajd smoru, sjasi vise... debilan si... kao i tvoj potpis... sve o tebi govori...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 jan 2011, 08:41

slika
slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 31 jan 2011, 08:45

Krvotok je napisao/la:Ljudi moji, Kerla je slučaj zbog kojeg treba da razbija glavu kadrovska služba preduzeća Željezničar, a ne navijači, očito je da su ljudi podijeljeni po pitanju "krivice", jedino su izgleda kadrovici u Želji bogovi i nepogrešivi, a svaki izgubljen igrač je odron, skot i baraba. Ko drukčije kaže, taj kleveće i laže
Ali ne treba se brinuti, na kraju, svaka greška se plati, noga u guzicu iz kluba još nije izašla iz mode, ipak smo mi željovci i prekipi kad se najmanje nadaš. Živi bili pa vidjeli.
Zeba je prije desetak godina ekspresno napenaljen iz kluba kada je najviše mogao da da, sad "spadosmo" na to da je danas okosnica, valjalo je go.vno izjest' pa ga dovest. Čovjek se uči dok je živ.

Skloni smo preuveličavanju, bilo da se radi o dobrom ili lošem, malo mjere i bez slijepog vjerovanja u taktičke odluke mogula fudbala na BH prostorima, ne bi škodilo, jer ljudima pukne slava u glavu pa umisle da su nepogrešivi. Ali nadam se i vjerujem da se stvari postavljaju na svoje mjesto, vjerujem jer sam Manijak, a nadam se jer je omjer pogrešaka i dobrih poteza ipak na strani ovih drugih. I ako se tako nastavi, nećemo dugo čekati i na ozbiljnije sportske uspjehe.
Nek' nam živi Željezničar, i mi sa njim!
Sve rečeno ko zna čitat'.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 jan 2011, 08:45

Dnevni avaz: Sa Ivicom Osimom na pripremama Željezničara u Puli

http://img46.imageshack.us/img46/2719/avaz3.png
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2011, 10:06

ako bajro ovako nastavi sumnjam da cemo imati potrebu za angazmanom nekog igraca .. BAJRO NASTUPA!
@doduse necu da se mijesam u ovu pricu vezano za kerlu imam samo jednu poruku:

KO IZDA ... STA ? :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 jan 2011, 10:09

nime_tm87 je napisao/la:ako bajro ovako nastavi sumnjam da cemo imati potrebu za angazmanom nekog igraca .. BAJRO NASTUPA!

Ženski polni organ. :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2011, 10:13

voltron30 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:ako bajro ovako nastavi sumnjam da cemo imati potrebu za angazmanom nekog igraca .. BAJRO NASTUPA!

:mrgreen:
vala kad smo Lazi otvorili FAN CLUB grupu na FB-u mozemo i bajri ...ako nekome nije mrsko red bi bio ... :) da mu takvim gestom damo podsticaj da se jos vise bori ... ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 31 jan 2011, 10:18

Citam u ovom Stoletovom clanku kako je Perica castio tortom za rodjendan i pade mi nesto na pamet.

Ima Stanceski i jednu dobru osobinu koja ce vam se jako svidjeti,a vidim da to niko nije pominjao dok se pisalo o njemu. A to je da se nimalo ne boji kostolomaca kad se ode na gostovanje,i to sam najvise cijenio kod njega. Tacno se vidjela razlika kad nam na gostovanju igraju Sakan i Grahovac koji se znaju prepasti ili Stanceski koji ne **** zivu silu. U Banjaluci to nije vazno,cak sam i volio kad igra neko od ove druge dvojice,ali znate i sami kakvih sve krkanskih gostovanja ima i uvjericete se u ovo sto pisem.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 10:23

voltron30 je napisao/la:

P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobina :mrgreen: Poslusaj ramba amadeusa na tu temu...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2011, 10:31

Seyo_TM je napisao/la: P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobina :mrgreen: Poslusaj ramba amadeusa na tu temu...
OOOO sabahajrula sto smo jutros poranili, ni ja ne mogu da spavam sreca nisam nista sanjao veceras :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 31 jan 2011, 10:32

od danas počinje škola u našem kantonu pa će biti mnogo manje gluposti na temi

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 10:41

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobina :mrgreen: Poslusaj ramba amadeusa na tu temu...
OOOO sabahajrula sto smo jutros poranili, ni ja ne mogu da spavam sreca nisam nista sanjao veceras :D
pa iscrpio si se od sekiracije :lol:
valja napadaca i stopera trazit...a bogme tanko da ce biti sta od ovih sto su trebali doci :D

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 31 jan 2011, 10:42

@čamac
kod tebe je jasno da si jako kritičan u vezi sa igrom Želje, igračima i uopšte, o budućnosti kluba sa ovakvim radom i tempom rada.
Ja razumijem da ljudi koji su gledali i pamte bolji fudbal od ovog na današnji nogomet se mogu samo nasmijati, ali...
Zaboravljaš u kakvoj ligi se igra, odnosno činjenicu da fudbalsko znanje nikad nije dovoljno u gostima
Zaboravljaš gdje smo bili prije 2 godine i potcjenjuješ napor, vrijeme i pare koji su potrebni da se Klub postavi na zdrave noge
Zaboravljaš da je neko sa svojim parama ušao u Klub i sa svojim znanjem i pomoći navijača napravio (ponovo) rezultat
Naravno da taj brko nije bezgrešan niti je Capello, ali je ubjedljivo najbolje rješenje za FCŽ (Meše Baždarevići koji se Hajduku udvaraju preko novina me ne interesuju, kao ni drugi asovi koji samo znaju lijepo da pričaju i tepaju svom nekadašnjem klubu)
Primjetno je da ti malo koji igrač Želje valja...i to je OK.. slično je mišljenje mnogih željovaca koji znaju šta je lopta, ali...
Zaboravljaš da imamo viziju (koja znači i istrpiti 2-3 sezone i prosječne igrače) koja podrazumjeva postepeno (jedino tako je moguće) jačanje kluba na svim nivoima (i sportski-igrački i finansijski-organizacioni). Jasno je da nemamo keša za otkup ugovora, za velike plate i velike rizike. Imamo znanje, vrijeme i želju. Meni dovoljno. Za sada.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2011, 10:49

Seyo_TM je napisao/la: pa iscrpio si se od sekiracije :lol:
valja napadaca i stopera trazit...a bogme tanko da ce biti sta od ovih sto su trebali doci :D
Po mom skromnom misljenju fale napadac i stoper naravno nisam Amar on najbolje zna, ali po meni dosta smo se kockali u proteklom periodu i krpili neke rupe sada smo u mogucnosti da profukcionisemo kako treba i budemo spremni za evropu, naravno niko ne garantuje prvo mjesto i kada bi doveli ta dva igraca ali bi sigurno bilo puno lakse...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 jan 2011, 10:56

Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatru :D hmmmmm
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2011, 11:02

tm8782 je napisao/la:Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatru :D hmmmmm
gdje ima vatre, ima i dima :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jan 2011, 11:05

Seyo_TM je napisao/la:
..mislis gdje ima pileta ima i seye i obrnuto :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 31 jan 2011, 11:07

Seyo_TM je napisao/la:
Zato i kazem seyo :D

nime@
sve znas nime prijatelju sve :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ragazzidelsud87!
Kontakt:

Post Postao/la Ragazzidelsud87! » 31 jan 2011, 11:12

Stole iz Bora je napisao/la:slika
slika
Ko je ovaj crnjo u narandzastom markeru ?
VOLIM TE Ž E L J O!

AMAR OSIM !

; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;

CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, nerkolfc, TefalTava, Venom i 37 gostiju.