P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobinavoltron30 je napisao/la:Ženski polni organ.nime_tm87 je napisao/la:ako bajro ovako nastavi sumnjam da cemo imati potrebu za angazmanom nekog igraca .. BAJRO NASTUPA!
@doduse necu da se mijesam u ovu pricu vezano za kerlu imam samo jednu poruku:
KO IZDA ... STA ?![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
OOOO sabahajrula sto smo jutros poranili, ni ja ne mogu da spavam sreca nisam nista sanjao vecerasSeyo_TM je napisao/la: P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobinaPoslusaj ramba amadeusa na tu temu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
od danas počinje škola u našem kantonu pa će biti mnogo manje gluposti na temi
pa iscrpio si se od sekiracijepile87 je napisao/la:OOOO sabahajrula sto smo jutros poranili, ni ja ne mogu da spavam sreca nisam nista sanjao vecerasSeyo_TM je napisao/la: P*zda nije zenski polni organ, nego karakterna osobinaPoslusaj ramba amadeusa na tu temu...
valja napadaca i stopera trazit...a bogme tanko da ce biti sta od ovih sto su trebali doci
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
@čamac
kod tebe je jasno da si jako kritičan u vezi sa igrom Želje, igračima i uopšte, o budućnosti kluba sa ovakvim radom i tempom rada.
Ja razumijem da ljudi koji su gledali i pamte bolji fudbal od ovog na današnji nogomet se mogu samo nasmijati, ali...
Zaboravljaš u kakvoj ligi se igra, odnosno činjenicu da fudbalsko znanje nikad nije dovoljno u gostima
Zaboravljaš gdje smo bili prije 2 godine i potcjenjuješ napor, vrijeme i pare koji su potrebni da se Klub postavi na zdrave noge
Zaboravljaš da je neko sa svojim parama ušao u Klub i sa svojim znanjem i pomoći navijača napravio (ponovo) rezultat
Naravno da taj brko nije bezgrešan niti je Capello, ali je ubjedljivo najbolje rješenje za FCŽ (Meše Baždarevići koji se Hajduku udvaraju preko novina me ne interesuju, kao ni drugi asovi koji samo znaju lijepo da pričaju i tepaju svom nekadašnjem klubu)
Primjetno je da ti malo koji igrač Želje valja...i to je OK.. slično je mišljenje mnogih željovaca koji znaju šta je lopta, ali...
Zaboravljaš da imamo viziju (koja znači i istrpiti 2-3 sezone i prosječne igrače) koja podrazumjeva postepeno (jedino tako je moguće) jačanje kluba na svim nivoima (i sportski-igrački i finansijski-organizacioni). Jasno je da nemamo keša za otkup ugovora, za velike plate i velike rizike. Imamo znanje, vrijeme i želju. Meni dovoljno. Za sada.
kod tebe je jasno da si jako kritičan u vezi sa igrom Želje, igračima i uopšte, o budućnosti kluba sa ovakvim radom i tempom rada.
Ja razumijem da ljudi koji su gledali i pamte bolji fudbal od ovog na današnji nogomet se mogu samo nasmijati, ali...
Zaboravljaš u kakvoj ligi se igra, odnosno činjenicu da fudbalsko znanje nikad nije dovoljno u gostima
Zaboravljaš gdje smo bili prije 2 godine i potcjenjuješ napor, vrijeme i pare koji su potrebni da se Klub postavi na zdrave noge
Zaboravljaš da je neko sa svojim parama ušao u Klub i sa svojim znanjem i pomoći navijača napravio (ponovo) rezultat
Naravno da taj brko nije bezgrešan niti je Capello, ali je ubjedljivo najbolje rješenje za FCŽ (Meše Baždarevići koji se Hajduku udvaraju preko novina me ne interesuju, kao ni drugi asovi koji samo znaju lijepo da pričaju i tepaju svom nekadašnjem klubu)
Primjetno je da ti malo koji igrač Želje valja...i to je OK.. slično je mišljenje mnogih željovaca koji znaju šta je lopta, ali...
Zaboravljaš da imamo viziju (koja znači i istrpiti 2-3 sezone i prosječne igrače) koja podrazumjeva postepeno (jedino tako je moguće) jačanje kluba na svim nivoima (i sportski-igrački i finansijski-organizacioni). Jasno je da nemamo keša za otkup ugovora, za velike plate i velike rizike. Imamo znanje, vrijeme i želju. Meni dovoljno. Za sada.
Po mom skromnom misljenju fale napadac i stoper naravno nisam Amar on najbolje zna, ali po meni dosta smo se kockali u proteklom periodu i krpili neke rupe sada smo u mogucnosti da profukcionisemo kako treba i budemo spremni za evropu, naravno niko ne garantuje prvo mjesto i kada bi doveli ta dva igraca ali bi sigurno bilo puno lakse...Seyo_TM je napisao/la: pa iscrpio si se od sekiracije
valja napadaca i stopera trazit...a bogme tanko da ce biti sta od ovih sto su trebali doci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatru
hmmmmm
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
gdje ima vatre, ima i dimatm8782 je napisao/la:Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatruhmmmmm
..mislis gdje ima pileta ima i seye i obrnutoSeyo_TM je napisao/la:gdje ima vatre, ima i dimatm8782 je napisao/la:Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatruhmmmmm
Zato i kazem seyoSeyo_TM je napisao/la:gdje ima vatre, ima i dimatm8782 je napisao/la:Joj, joj dva filozofa na sabahu pale vatruhmmmmm
nime@
sve znas nime prijatelju sve
- Ragazzidelsud87!
- Kontakt:
Ko je ovaj crnjo u narandzastom markeru ?Stole iz Bora je napisao/la:
VOLIM TE Ž E L J O!
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
AMAR OSIM !
; GLORY , GLORY MANCHASTER UNITED ;
CCCCHHHHICCCHHHHAARRIIIITTTTOOOO !
- Bata_Barata
- Kontakt:
Eee imal' kakavih vijesti o pojačanjima, seyo i pile znate vi 100%. Daj podjelite sa nama, običnim smrtnicima 
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
ako ti je ovo crno ..Ragazzidelsud87! je napisao/la:Ko je ovaj crnjo u narandzastom markeru ?Stole iz Bora je napisao/la:
gerthard je ovo, mislim
kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...
prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.
sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...
prvo, ni sa kafe s rajom ne odeš da se ne pozdraviš i ne kažeš, eto raja, ja ne mogu više, moram to i to ili tu i tu. a ne iz fudbalskog kluba uoči finala kupa. okej, svako griješi. jednom mu je progledano kroz prste. al' drugi put da uradiš isto, stvarno moraš biti...ne znam šta, ne toliko ni šupak koliko jednostavno glup. momku je 23 godine, nije mu zadnji voz. željo će sigurno igrati evropu, a on da je ostao, sigurno bi bio u startnoj postavi i među najboljim igračima. čak i da se ne d'o bog ponovi katastrofa k'o protiv hapoela - OPET mu vrijednost raste. a kamoli da dobro odigra protiv nekoga dobrog, onda ode u nebo. i lijepo bi željo dobio dobru odštetu, a on bi otišao u mnogo bolju sredinu i za mnogo veću platu. ali ne, umjesto da svi dobijaju - on je izabrao rješenje gdje svi gube. i sad ga eto sa ugovorom od godinu dana na klupi kluba koji 'ladno ispada u drugu grčku, a želje eto bez ponajboljeg igrača prošle polusezone.
sam pao, sam se ubio. al iskreno - mislim da je to više papanluk, nedostatak vizije i kratkovidost nego neka zla namjera...
- Bata_Barata
- Kontakt:
Istina. Al' ova niskokarakterna osoba nije zasluzika ovoliko postova na temi.ChWilla je napisao/la:kerla je zajeb'o i sebe i želju, sebe mnogo više, al' eto...
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Do kraja priprema u Puli, fudbaleri sarajevskog Željezničara trebali bi odigrati još pet utakmica. Izvjesno je da će ''plavi'' već sutra odmjeriti snage sa domaćim niželigašem Vodnjanom te sa subotičkim Spartakom dan kasnije. Potvrđena je i utakmica sa Slaven Belupom u Medulinu kao i sa slovenačkom Goricom petog dana mjeseca februara.
''Plavi'' će vjerovatno i 04.02. odigrati utakmicu protiv Jadrana u Poreču ali ovaj meč još nije definitivno potvrđen.
Uz tri vec odigrane to bi bilo osam utakmica u prvom djelu priprema. Ide sve kako treba, samo da je jos kakvog napadaca dovesti ..
''Plavi'' će vjerovatno i 04.02. odigrati utakmicu protiv Jadrana u Poreču ali ovaj meč još nije definitivno potvrđen.
Uz tri vec odigrane to bi bilo osam utakmica u prvom djelu priprema. Ide sve kako treba, samo da je jos kakvog napadaca dovesti ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude 
Bajro Spahić ili Lazar Popović.tm8782 je napisao/la:Sad ce se pile i seyo zapitati koji bi to napadac mogao da bude
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nema njega u tome, pa mu krivina?avlami97 je napisao/la:Izgleda da će najviše problema, vezanih za gradnju stadiona biti na najnižem nivou vlasti, tj. Općini N. Sarajevo kod g. N. Koldže.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Lecler, LukavacBHF, primussucks, Riziko i 37 gostiju.