FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
More i ta varijanta,ali trenutno neostvarljiva,bolje vam je Pavlovic. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ? 

? у срцу, & у '!!!
Gde on ode,je li AEK kao sto se pricalo?" je napisao/la:јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ?

Ne treba vama Salata,ima ovde jedan dobar stoper koji se odaziva na Djordjevic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
' се " $ је $ & на & " ", ? ај, " " он ? " $ /Devil je napisao/la:Gde on ode,je li AEK kao sto se pricalo?" je napisao/la:јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ?![]()
Ne treba vama Salata,ima ovde jedan dobar stoper koji se odaziva na Djordjevic.

А " је $ $ 200000, ап & & " ", " $ $ ¥ / " " ? " пара $ / &

? у срцу, & у '!!!
' " - ?, $ &, $ ? ' " $, % $, ? " га " ".
Jaooooo, " је $ у / ?, 8 $ " 15 ", ооооооо, & $ за " ? & " " ? ", $ $ у & " $ " прве / 

? у срцу, & у '!!!
Bit ce vas 11 valjda..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..

? у срцу, & у '!!!
Igrat cete 0-0-11" je napisao/la:& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ууууу, " " га &...EdinTM87 je napisao/la:Igrat cete 0-0-11" je napisao/la:& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..![]()

? у срцу, & у '!!!
Ne svidja mi se to da Borac gubi veliki broj prvotimaca sto prodajama sto nekim nesporazumima. Nadam se ce se novi igraci brzo uklopiti i da ce biti zanimljiva utrka za titulu, Borac, Zeljeznicar, Sarajevo i Siroki.
Veliki broj? Dva igraca iz 11 su otisla, koji veliki broj?

puzigaca, stanceski i ako odu vule i avduka... vule najbolji odbrambeni po meni u BiH, avduka 2 golman u BiH, stanceski samo 1 utakmicu nije igrao, puzigaca tako nestoSrdjanBL je napisao/la:Veliki broj? Dva igraca iz 11 su otisla, koji veliki broj?![]()
![]()
tesko ce to biti nadomjestiti... treba vremena novim igracima da se uklope...
da kod nas kerla nije ispo supak i da bekric nije otisao sumnjam da biste imali 5 bodova viska
tako da ako odu ova 2 sumnjam da cete moci do titule
(ne znam je li jos neko otisao)
treba nam jos igraca iz BiH
Ako odu Avdukic i Vule,to ce naravno biti ogroman hendikep za nas tim,i bice znatno teze nastaviti sa dobrim igrama...Ali opet,nije nemoguce da se sve to ukomponuje,pa da dobro ispadne.Vidjecemo jos...
Rekao sam ne zalim ni za jednim odlaskom,Stanceski,Vukelja,Muminovic,pa cak ni Puzigaca.Ali Avduka i Vule su kostur ekipe,za njima cu zaliti,ukoliko odu.
Kad pocnu pripremni mecevi,pocece se nazirati neke blijede linije,kako bi to moglo izgledati sve,a naravno pravi test je 26.februara u Sirokom Brijegu,protiv jednog od glavnih konkurenata.Tu ce se puno stvari znati.
Rekao sam ne zalim ni za jednim odlaskom,Stanceski,Vukelja,Muminovic,pa cak ni Puzigaca.Ali Avduka i Vule su kostur ekipe,za njima cu zaliti,ukoliko odu.
Kad pocnu pripremni mecevi,pocece se nazirati neke blijede linije,kako bi to moglo izgledati sve,a naravno pravi test je 26.februara u Sirokom Brijegu,protiv jednog od glavnih konkurenata.Tu ce se puno stvari znati.
StanceskiSrdjanBL je napisao/la:Veliki broj? Dva igraca iz 11 su otisla, koji veliki broj?![]()
![]()
Muminovic
Vukelja
Puzigaca
Vule?
Avdukic?

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Muminovic je igrao samo kod Dzimija Marica, tj. jednu utakmicu kao starter, mozda i kasnije ali nije ni blijeda sijenka igraca iz Sarajeva koji je dosao u Borac, Vukelja je odstranjen iz ekipe 5 kola prije kraja prvog dijela, nije nista pokazao kod Jagodica, za Puzigacu ne kazem to ce biti problem... hm.. za Stanceskog po meni nikad nije ni bio za Borac kod Stojnica nije ni igrao rijetko kada sijedio na klupi, kod Dzimija je igrao jer je "njegov" igrac, kod Jagodica je igrao ali nije bio nosilac igre to je cinjenica.
Trivunovic i Avdukic koliko ja znam ostaju u Borcu, prelazni rok je zavrsen nocas u 12h za evropske timove. Ili nije?
Trivunovic i Avdukic koliko ja znam ostaju u Borcu, prelazni rok je zavrsen nocas u 12h za evropske timove. Ili nije?

Nije,mi nismo evropski tim.SrdjanBL je napisao/la:Muminovic je igrao samo kod Dzimija Marica, tj. jednu utakmicu kao starter, mozda i kasnije ali nije ni blijeda sijenka igraca iz Sarajeva koji je dosao u Borac, Vukelja je odstranjen iz ekipe 5 kola prije kraja prvog dijela, nije nista pokazao kod Jagodica, za Puzigacu ne kazem to ce biti problem... hm.. za Stanceskog po meni nikad nije ni bio za Borac kod Stojnica nije ni igrao rijetko kada sijedio na klupi, kod Dzimija je igrao jer je "njegov" igrac, kod Jagodica je igrao ali nije bio nosilac igre to je cinjenica.
- vendetta87
- Kontakt:
A stvarno šta bi sa Muminovićem, bio je jedan od boljih u Sarajevu i onda propade odjednom....
Ma ni 10% nije bio ko sezonu prije u Sarajevu, mada su ga htijeli zadrzati, on je koliko znam insistirao da ode u Focu i da igra za Sutijesku

kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/SrdjanBL je napisao/la:Stanceskog po meni nikad nije ni bio za Borac kod Stojnica nije ni igrao rijetko kada sijedio na klupi, kod Dzimija je igrao jer je "njegov" igrac, kod Jagodica je igrao ali nije bio nosilac igre to je cinjenica.
treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.