Gde on ode,je li AEK kao sto se pricalo?" je napisao/la:јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ?
Ne treba vama Salata,ima ovde jedan dobar stoper koji se odaziva na Djordjevic.
Moderator/ica: vlakanje
Gde on ode,je li AEK kao sto se pricalo?" je napisao/la:јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ?
' се " $ је $ & на & " ", ? ај, " " он ? " $ /Devil je napisao/la:Gde on ode,je li AEK kao sto se pricalo?" je napisao/la:јаооооо, $ " ? за 200000, е то је % рупа $, петра " " ? " & % је ?, оооооо, - ? $ за ?![]()
Ne treba vama Salata,ima ovde jedan dobar stoper koji se odaziva na Djordjevic.
& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..
Igrat cete 0-0-11" je napisao/la:& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..
Ууууу, " " га &...EdinTM87 je napisao/la:Igrat cete 0-0-11" je napisao/la:& " ", $ не " 5-5-0EdinTM87 je napisao/la:Bit ce vas 11 valjda..![]()
puzigaca, stanceski i ako odu vule i avduka... vule najbolji odbrambeni po meni u BiH, avduka 2 golman u BiH, stanceski samo 1 utakmicu nije igrao, puzigaca tako nestoSrdjanBL je napisao/la:Veliki broj? Dva igraca iz 11 su otisla, koji veliki broj?![]()
![]()
StanceskiSrdjanBL je napisao/la:Veliki broj? Dva igraca iz 11 su otisla, koji veliki broj?![]()
![]()
Nije,mi nismo evropski tim.SrdjanBL je napisao/la:Muminovic je igrao samo kod Dzimija Marica, tj. jednu utakmicu kao starter, mozda i kasnije ali nije ni blijeda sijenka igraca iz Sarajeva koji je dosao u Borac, Vukelja je odstranjen iz ekipe 5 kola prije kraja prvog dijela, nije nista pokazao kod Jagodica, za Puzigacu ne kazem to ce biti problem... hm.. za Stanceskog po meni nikad nije ni bio za Borac kod Stojnica nije ni igrao rijetko kada sijedio na klupi, kod Dzimija je igrao jer je "njegov" igrac, kod Jagodica je igrao ali nije bio nosilac igre to je cinjenica.
Trivunovic i Avdukic koliko ja znam ostaju u Borcu, prelazni rok je zavrsen nocas u 12h za evropske timove. Ili nije?
kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/SrdjanBL je napisao/la:Stanceskog po meni nikad nije ni bio za Borac kod Stojnica nije ni igrao rijetko kada sijedio na klupi, kod Dzimija je igrao jer je "njegov" igrac, kod Jagodica je igrao ali nije bio nosilac igre to je cinjenica.
Trivunovic i Avdukic koliko ja znam ostaju u Borcu, prelazni rok je zavrsen nocas u 12h za evropske timove. Ili nije?
Ja hajvanaSrdjanBL je napisao/la:Ma ni 10% nije bio ko sezonu prije u Sarajevu, mada su ga htijeli zadrzati, on je koliko znam insistirao da ode u Focu i da igra za Sutijesku![]()
![]()
![]()
Pa ako ces realno,doveden je kao desni bek.To je igrao u Srbiji.Njegova pozicija trenutno je centralni vezni,a vise je ofanzivan nego defanzivan.FIFA/UEFA je napisao/la: kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.